Snelle levering, goede communicatie, geen klachten

Goede website, goed assortiment, snelle levering, goede communicatie. Wat wil je nog meer ?

Mijn sneakers zijn heel mooi

Snel geleverd en prachtige sneakers. Zo blij mee!

Goed geregeld

Alles keurig netjes afgeleverd in de winkel.

Geweldig!

Ten eerste super vriendelijk personeel,ten tweede hele leuke collectie en ten derde echt een familie bedrijf,gewoon,toch soms apart maar voor heel sociaal net zoals onze familie!

Klantvriendelijk

Geven goed advies

Snel en heel netjes verzonden.

geweldige service goede kwaliteit

Altijd zeer goede en mooie schoenen onrvangen het zoeken op de site is ook heel eenvoudig vul in het merk en matriaal leder of andere, en je krijgt de hele serie te zien en altijd gratis verzending !! ik ben 76 jaar maar het gaat mij prima af omdat het allemaal zo duidelijk is

Snelle levering, goede maatvoering

Heel goed!

Netjes verpakt bezorgd.

Snelle en zeer correcte afhandeling van bestelling en mooi assortiment schoenen.

Uitstekend!

Snelle, duidelijke afhandeling. Superblij mee zo

Snel

Veel keus ,aardig behulpzaam personeel, snelle zending van de schoenen

goede service

vriendelijk

Nelson is een professioneel bedrijf in het leveren van kwalitative producten.tatief

- levert conform afspraken - levert kwalitatieve producten - informeert clienten inz. producten met korting aanbiedingen Kortom: top

Goede schoenen snel bezorgd!

Ben erg blij met m’n nieuwe schoenen! Snel bezorgd en lopen heerlijk

Groot assortiment en get meeste op voorraad

Goede verkopers en altijd bereidwillig, vriendelijk en adviserend. Is een maat niet aanwezig, worden de schoenen direct besteld en een dag later bij je huis afgeleverd.

Ben heel tevreden

geweldig

zeer snel

Superrrrr geholpen, warme douche

Goede service , ook online bestellen.

Mijn maat schoenen was niet op voorraad . Deze online in de winkel besteld . Volgende dag al binnen . Ik had 3 opties . DHL servicepunt ,thuis of in de winkel ophalen en dan meteen passen of geld terug . Ik had ook mijn klantenkaart vol en €25 korting.

Goede levering

Snelle levering online,goede kwaliteit schoenen. Over de winkel ben ik minder te spreken,regelmatig maten niet op voorraad.Ook personeel in het filiaal in mijn woonplaats niet altijd even behulpzaam of vriendelijk.

Willem Brocadesdreef 1

2132 PV Hoofddorp

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl. Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires. De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen. Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl