Prima winkel

Zowel online als in de winkel is het bij Nelson fijn shoppen. Veel keus en altijd wel aanbiedingen.

Prima geholpen

Wordt vriendelijk geholpen en jullie hebben gabor schoenen waar ik blij mee ben.

service...

Ze horen wat ik zeg...

Beperkt assortiment

Ik de Nelson winkel in Uithoorn bevind zich een beperkt assortiment in vergelijking met het online aanbod.

Perfect purchase

Bought myself a leather boot and also one for my father and everything went well. Fast shipping and perfect packaging. Very pleased with the varieties of items!

Goed geholpen.....

In de winkel waren mijn schoenen, die ik wilde hebben nog niet beschikbaar. Het personeel in de winkel heeft voor mij gekeken waar ze wel beschikbaar waren. Vervolgens stelde de vriendelijke mevrouw voor om ze anders op internet te bestellen. Ik wist immers de juiste maat en het soort schoenen had ik al eerder gekocht. Ik heb ze dus uiteindelijk besteld en krreg zelfs nog 10 euro korting met inschrijven voor de nieuwsbrief!

Super tevreden

Klantvriendelijke medewerkers super tevreden mee

Gekocht nog niet aangehad . Dus weet nog niet of ze echt goed lopen .

Snelle service.

Makkelijk te bestellen en de volgende dag al op te halen in de winkel.

Geweldige sneakers en laarsjes

Heb al een lange tijd ernstige hielspoor Kan erg goed op deze laarsjes lopen.

Top schoen winkel

Ik ben er goed over tevreden en denken goed mee

Beschadigde schoenen gekregen

Schoenen waren beschadigd Retour gestuurd

Snelle verzending

Heel prettig geholpen.

De verkoopster deed haar best een passende maat te vinden.

Leuke pantoffels gekocht

Pantoffels besteld, binnen twee dagen binnen. Ze waren te klein. Een maat groter besteld, weer binnen twee dagen binnen. Opgehaald en omgeruild in de winkel. Top geregeld.

Fijne winkel

Je wordt goed geholpen in de winkel, en ze hebben veel keuze

Prima,

Makkelijk te bestellen, prima ontvangen en het bleek dat ik, door eerdere aankopen, 25 euro korting kreeg. Helemaal prettig. Keurig afgehandeld.

Prima on line bestelling werd op afgesproken termijn geleverd

Bestellen ging soepel en berichtgeving overlevering klopte ook

Tevreden klant.

Mijn vaste schoenenwinkel

Altijd tevreden, altijd geslaagd.

Veel keuze in kwaliteitsschoenen

Altijd vriendelijk en goed geholpen

Kom graag in de winkel en wordt altijd vriendelijk, maar ook deskundig geholpen. Koop alleen schoenen etc. bij Nelson

The products are excellent, and the after-sales service is outstanding.

The delivery was quick, the goods were well packaged, and the return process was very easy.

Willem Brocadesdreef 1

2132 PV Hoofddorp

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl. Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires. De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen. Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl