schoenen zitten lekker, bezorging was in orde

ok

Super vriendelijk personeel

PRima geholpen bij een ruiling na klacht

Uistekende service

Uitstekende service

tevreden

Heb bij Nelson in Alphen ad rijn sloffen besteld .Werd geholpen door 2 hele vriendelijke gezellige dames die ze voor mij hebben besteld

Snelle levering. Erg fijn om de schoenen in de winkel af te leveren en direct je geld terug te ontvangen.

Snelle levering! Mooie hoge sneakers!

Ik ben erg tevreden met mijn donkergroene hoge sneakers. Ik loop er nu 2 weken op en ze lopen heerlijk, soepel, sterk en goed voetbed. Het bestellen en bezorgen verliep ook vlot en het fijne is dat je altijd in een fysieke winkel terecht kunt voor vragen/retourneren.

De schoenen zitten fantastisch

Ik heb ecco boots besteld, deze zitten als pantoffels Het bestellen en laten bezorgen in de Nelson winkel, is fijn, mochten ze niet goed zijn dan kunnen ze het meteen terug nemen Maar dat was niet nodig

Mooie snowboots.

Mooie kleuren, goede materialen. Goede prijs kwaliteitverhouding. Snelle levering.

Zeer goed, snelle en adequate bezorging

Bezorging netjes gewacht tot ik de trap af was! Mooie boots, goede pasvorm zeer tevreden

Klantvriendelijk

Goed Geholpen !

Fijne schoenen gekocht bij een goede schoenenwinkel

Fijne schoenen gekocht die lekker lopen. Het personeel dat me hielp was aardig en behulpzaam.

Tevreden!

Vriendelijk en efficiënte service door (in mijn geval) oudere medewerkster.

Helemaal top!

Moest na een bestelling op internet naar de zaak in Ridderkerk omdat er iets kapot was aan een schoen bij uitpakken, kon niet gemaakt bij de schoenmaker en kreeg het geld direct terug en zij stuurden de schoenen retour omdat er geen andere passende maat was. Bediening daar helemaal top dus! En aardig!

heel goed

De ecco sandalen die ik heb gekocht zijn super. De sandalen had ik de volgende dag al in hus. Dit wordt bij andere aankopen, bij andere bedrijven, ook wel eens aangegeven maar vaak niet waar gemaakt. Bij Nelson dus wel!!

Ruime schoenenkeus van goede kwaliteit

Ik koop regelmatig schoenen, altijd ruime keuze en de kwaliteit is altijd prima. Ook bij evt online aankoop, die ik dan naar de winkel laat versturen om daar te kunnen passen en evt makkelijk kan teruggeven.

Mooie uitgebreide collectie

Nelson heeft voor mij de juiste schoenen. Altijd ruime keuze. Vriendelijke bediening.

Altijd goed

Vriendelijke en behulpzaam personeel. Goede kwaliteit schoenen.

Professioneel en mooie winkel

Schoenen besteld en laten bezorgen in de winkel. Want wellicht niet goed en dan meteen ruilen en hulp vragen. Met lastige, brede voeten…. Ze waren en prima en op advies van verkoper nog een paar breedvallende sneakers kunnen kopen. Heel fijn!

Makkelijk bestelproces, snelle levering en goede communicatie wanneer je het bestelde kunt verwachten.

Mooie collectie schoenen

Nelson heeft een groot assortiment schoenen. Mooie merken. Snelle verzending. In de winkel vriendelijke en deskundige medewerkers.

Altijd prima service en altijd snelle levering, top

Altijd een hele snelle service, goede kwaliteit en snelle levering

Snelle levering. Helaas pasten de laarzen niet en moest ik ze terugsturen. Mijn betaling is snel terugestort. Prima klantenservice

ik ervaar vriendelijke hulp bij Nelson.

van de schoenen die ik wilde kopen had er één een vlek, Omdat er geen tweede paar in dezelfde maat aanwezig was, bood de verkoopster aan om in het filiaal in Uithoorn een ander paar te zoeken. Dat is gelukt en ik kon het zelf ophalen een dag later, of het thuis te laten bezorgen. Ik heb gekozen voor het laatste. Heel hartlelijk bedankt voor deze geweldige servise. U verdient echt 5 sterren.

Een geweldige service

Een bestelling geplaatst op vrijdag in de namiddag en de volgende dag al bezorgd. Prachtige schoenen heel erg blij mee.

Super snelle bezorging

Direct de volgende dag thuisbezorgd

Willem Brocadesdreef 1

2132 PV Hoofddorp

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl. Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires. De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen. Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl