Snelle levering en mooie laarsjes

Mijn maat was in de winkel niet voorradig dus ik heb via de zuil in de winkel besteld en vervolgens de laarsjes snel thuis ontvangen. Prima service. Ik zou 5 sterren geven als mijn maat in de winkel op voorraad was geweest.

Mooie sneaker

Sneaker in de winkel gekocht, was niet op voorraad, volgende dag kreeg ik hem thuisbezorgd. Heel blij met de snelle levering!

uitstekend

Goede kwaliteit ,prettige ervaring

Fantastisch geholpen

Leuke medewerkers

Snelle levering en een mooie boots

Snelle levering en een mooie winterboots, overal niet meer verkrijgbaar in mijn maat en Nelson heeft mijn maat, super!

Levering en retournering zoas het hoort te zijn.

Zie boven.

Fijne winkel

Altijd vriendelijk begroet. In Amstelveen mag de client wel meer geholpen worden. Mijn bejaarde moeder kreeg van een jonge dame een veterschoen ( die niet geregen was ) in haar handen geduwd en vervolgens liet ze mijn moeder alleen. Geen enkele hulp bij het aantrekken en veters rijgen. Heb zelf ooit in een schoenenwinkel gewerkt en daar moest ik dat niet in mijn hoofd halen... Gister in Almere geweest en goed geholpen. Dus per winkel verschillend denk ik

Vriendelijk personeel

Snelle levering, mooie schoenen

Zo fijn dat je bestelde schoenen er de volgende dag al zijn. Kon ik meteen van genieten.

Veel keuze

Grote voorraad en snel binnen

Een hele fijne winkel

Als het artikel niet op voorraad is wordt het besteld en heb ik het snel in huis.

Zeggen wat je doet en doen wat je zegt

Vlotte bestel en verzend procedure, perfect

Klantvriendelijk

Medewerker is vriendelijk en denkt mee met de klant.

Goede bestel en retour voorwaarde

Prettige zak om te bestellen, en met retour ook makkelijk

In de winkel in Baarn prettig geholpen en meegedacht door verkoopster toen mijn maat niet op voorraad was. Soortgelijke schoen gepast zodat ik kon voelen of de schoen zou passen. In de winkel direct mijn voorkeur in de webshop besteld. Netjes volgens afspraak geleverd.

Nice shoes for a nice price

Fijn personeel, mooie schoenen, voor een goeie prijs en een goeie service

Duidelijke site, snel geleverd, goede sloffen

Duidelijke site, snel geleverd, goede sloffen. Ga zo door!

Correct, makkelijke communicatie,goede levering.

Goed.

Verkeerde maat besteld en vervolgens ingeruild. Binnen een dag geregeld

Snel, makkelijk en prima schoenen

Handig online bestellen en in de winkel passen en kopen. Vriendelijk personeel in de winkel. Leuk de kortingsbon. Dat scheelt weer in deze dure tijden. Prima dus.

Goede prijs en hele snelle keurige levering.

Herl erg goed

Je goed geholpen

Goed geholpen de maat was er niet en is besteld was snel binnen

Vriendelijk personeel en ruime keuze voor redelijke prijzen

Online schoenen besteld en in de winkel opgehaald. Alles prima en op afgesproken tijd gedaan.

Willem Brocadesdreef 1

2132 PV Hoofddorp

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl. Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires. De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen. Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl