Goede prijs en hele snelle keurige levering.

Herl erg goed

Je goed geholpen

Goed geholpen de maat was er niet en is besteld was snel binnen

Vriendelijk personeel en ruime keuze voor redelijke prijzen

Online schoenen besteld en in de winkel opgehaald. Alles prima en op afgesproken tijd gedaan.

Voortreffelijk

Mijn schoenen waren na 3 maanden stuk, waarschijnlijk een productie fout, zonder slag of stoot werden ze vervangen voor nieuwe. Ouderwetse service die je niet meer vaak tegenkom.

Bij comfortschoenen is de wijdte maat handig om te weten.

Super winkel

Gezellig en zeer behulpzaam personeel overzichtelijke winkel met voldoende keuze.

Fijne behandeling door verkoopster

Goede raadgeving en advies

Erg goed en goed advies

Ze adviseren de mensen goed en kijken altijd even mee met vragen

Helaas niet in de winkel verkrijgbaar, dus bestelt via internet en laten leveren bij de winkel. Prima alternatief.

Mijn bestelling werd heel vlot in de winkel geleverd,waar ik het af heb kunnen halen.De medewerkers van Nelson Vlaardingen-de Loper,zijn medewerkers met aandacht voor de klant.

Uitstekende ervaring

Ruime keuze en duidelijke website met goede omschrijving van materiaal, schoenwijdte , losse inlegzool. Helaas waren enkellaarsjes te groot voor mij. Omdat het voor mij onduidelijk was qua retourlabel heb ik gebeld. Ik werd vriendelijk te woord gestaan. Toen de schoenen bij hun binnengekomen waren kreeg ik mail. 4 werkdagen later stond het geld weer op mijn rekening. Uitstekende service. Laarsjes waren overigens van mooie kwaliteit maar gewoon te groot.

Super goed verzorgd pakket

Echt een supersnelle service

Herstel foute bestelling

Bestelling via de winkel niet goed gegaan, klantenservice Nelson gebeld, alles keurig opgelost door de behulpzame medewerksters. Prijsverschil retour gekregen. En manlief blij met z’n nieuwe schoenen.

Vlugge levering

Vriendelijke service en zeer vlugge levering van de schoenen

Mooie schoenen

Altijd punctueel en goede kwaliteit

Prima service!

Wordt altijd netjes geholpen en evt bestelling de andere dag in huis.

Altijd topservice!!

Nelson is 1 van de weinige retailers die het begrijpt en on- en offline top combineert. Oftewel ze snappen hoe omnichannel werkt!

Snelle levering, mooie schoenen

Prima geregeld

Mijn bestelling wordt altijd keurig afgegeven. Personeel is Vriendelijk. IN BREDA. Er wordt goed meegekeken. Prima service voor mij en me tweeling zoons.

Top en snel service

Top en snel service en heel fijne schoenen.

Vriendelijk en goed geholpen

Prima en snel.

Geweldig!

Winkel in Drachten, heel fijn geholpen. Vriendelijk personeel!

Willem Brocadesdreef 1

2132 PV Hoofddorp

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl. Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires. De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen. Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl