Fijne schoenen

Even inlopen is nodig.

Ontzettend goed geholpen bij Nelson Schoenen Frederikstraat in Tilburg

In de Winkel door het Winkelpersoneel uitstekend geholpen & erg vriendelijk te woord gestaan. Als Ik wat nodig heb of zoek kom Ik hier graag terug ☺️

Ondermaats

Gedragen, kapotte schoenen geleverd gekregen. Daarnaast €10,- meer betaald dan de prijs die op de schoenendoos vermeld stond. Dit alles terug gekoppeld naar de klantenservice. De reactie die vanuit Nick van de klantenservice kwam: even nieuwe bestellen a.u.b. en als er weer €10,- teveel in rekening gebracht zou worden, dit graag even aangeven, dan zou het teruggestort worden. Wat een humor! Hier bestellen we dus nooit meer!

Besteld en de volgende dag de schoenen geleverd

Schoenen nooit ontvangen

Ik heb Puma's besteld voor mijn zoon, welke ik reeds heb betaald, maar nooit heb ontvangen. DHL zegt gewoon dat ze afgeleverd zijn ( gestolen door de bezorger dus) en Nelson reageert niet meer. Ik ben dus mijn geld kwijt. Voor mij nooit meer Nelson dus.

Vlotte levering. Leuke schoenen.

Leuke schoenen en snel geleverd.

prima op tijd bezorgd, prima zittende schoenen.

prima op tijd bezorgd, goed zittende schoenen

waardeloos

ik bestelde en betaalde pantoffels. zouden volgens de website de volgende dag worden afgeleverd. helaas bezorgde DHL niets, stuurde aan het eind van de dag een mededeling dat het pakket in een automaat geplaatst was, ongeveer 4 km van mijn adres. De dag daarop kreeg ik van DHL de mededeling dat de automaat vol was en dat ik het pakket de volgende dag moest gaan ophalen bij hun servicepoint (8 km van mijn huisadres). Bij het openmaken bleek dat de binnenzool niet te verwijderen is, dit in tegenstelling tot de info op uw website. Ik bracht het pakket direct terug naar uw winkel op mee Kopenwiek in Capelle. Koop nu nooit meer iets bij Nelson, dat begrijpt u.

Vriendelijk personeel

Fijne winkel, met zowel online als in de winkel zeer vriendelijk personeel. Top!

Ik kreeg wat ik vroeg binnen 24 uur

Snelle service. Geen extra kosten voor bezorging. Kon het pakket binnen 24 uur na bestelling ophalen bij zelf gekozen afhaal punt. Ik zou alleen graag wat minder gespannen willen worden met nieuwe acties.

Echt top klasse!

Heel behulpzaam personeel en altijd fantastische schoenen!

Ik voel mij gediscrimineerd.

Ik heb een kleine maat damesschoen maat 35. Onlangs werd ik verplicht om online te gaan shoppen omdat Nelson mijn maat schoenen van Gabor niet wilde bestellen terwijl ze wel verkocht worden. Ik kan dus niet eerst passen. Een klein beetje service verlenen is teveel voor Nelson. Erg jammer dit.

Doet wat je verwacht

Snelle goede levering. Goed product

Snel en keurig bezorgd . Laarzen heel mooi, precies zoals verwacht

Goede en snelle levering

De schoenen werden zeer snel geleverd. Jammergenoeg waren ze te smal voor mijn man. Terugbezorging en bericht ontvangst ook netjes en snel. Nu nog wel wachten op retourbetaling.

online goed bestellen

In de winkel niet aanwezig, online goed te bestellen.

goede verkoopsters

ik ben heel goed en netjes behandelt tijdens mijn bezoek aan de winkel

Goed geholpen bij het retourneren van online bestelling

Ze hebben een nieuwe besteld in de winkel omdat de andere niet mooi gestikt was. De andere dag was hij al binnen

Ik vind het hele mooie schoenen en kwam netjes verpakt binnen

Fantastisch.

Ik werd zo fantastisch geholpen door een zeer deskundige verkoopster. Ze was heel aardig. Gaf mij goede raad aangaande mijn nieuwe laarzen. Door haar advies heb ik mijn laarzen gekocht. Ben er erg blij mee.

slecht

ik had 25% aan het rad gedraaid in WC Woensel voor een paar schoenen van 140,- euro maar ze hadden ze niet in mijn maat en op advies van hun heb ik ze dus online besteld, dat heb ik dus gedaan het was op een zaterdag eind van de middag en erg druk. Ik heb na het weekeind gebeld of ze nog iets met die 25% konden doen i.v.m. b.v. een waardebon maar ze zeiden dat hun ze dan online hadden moeten bestellen en zouden overleggen en mij daarover de dag erop terug bellen!! ik had al het gevoel dat dat niet zou gebeuren, en heb tot op heden niets gehoord en dat vind ik knap respectloos. omdat ik vind dat Nelson Nelson is en het niet uit moet maken of hun of ik ze bestel, dat hadden ze dat maar moeten zeggen.

top service

afspraken worden snel en correct nagekomen

Perfect voor smalle voeten

ideaal voor smalle voeten en kuiten

Willem Brocadesdreef 1

2132 PV Hoofddorp

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl. Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires. De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen. Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl