Volgende dag mijn schoenen in huis

Top, om 22 uur besteld de volgende dag om 11 uur in huis

Supersnelle levering en correcte afhandeling bij retourzending

Supersnelle levering en correcte afhandeling bij retourzending

Doen wat ze beloven.

Website is top, prijs is goed en levering idem.

Goede merken

Veel goede merken, ook hun eigen merk is goed. Snelle levering als je online shopt

Netje geholpen met online bestellen, omdat de schoenen niet in de winkel waren. Zaterdag bestels, maandag in huis, top!

Vriendelijke, kwalitatieve service!

Breed assortiment, ik hoef naar geen andere schoenwinkel meer!

Goedemorgen service

Bestelling heel snel en in goede orde ontvangen. Kan me geen verbeterpunten bedenken....

Helaas geen service

Laarzen in maat 42 besteld maar maat 37 geleverd, op pakbon stond ook 42. Ruilen op postadres is niet mogelijk maar alleen in de winkel. Snap dat dit een regel is maar als het verkeerde product geleverd is vind ik dit geen service. Helaas de laarzen moeten retourneren.

gemakkelijk besteld, vlotte levering

Gemakkelijke website om te bestellen. Goede status-begeleiding. Snel geleverd. Goed product. Aanbevelingswaardig.

Netjes en op tijd

Makkelijk bestellen via de website. Goederen worden snel afgeleverd op afgesproken tijd

goeie hulp leuke schoenen

Vriendelijk, behulpzaam en attent

Vriendelijk, behulpzaam en attent.

Geweldig ik ben erg goed geholpen ik zocht naar pantoffels die vorige winter ook in de winkel heeft gestaan de verkoopster wist precies waar ik het over had geweldig ik heb ze in huis.

Geheel naar wens

Snel en goed geleverd

Prima site en vooral belangrijk snel geleverd !

geweldig vanwege de snelle bezorging

heel positief

Geweldig en snel in huis.

Nog niet

Schoenen op tijd ontvangen. Zoals het hoort. Nog niet gedragen, dus geen oordeel over het draagplezier.

betrouwbare en snelle levering.

betrouwbare en snelle levering. Retour prima geregeld.

Snel verzonden, mooi magazine, retour ivm maat snel verwerkt

Snel verzonden, mooi magazine, retour ivm maat snel verwerkt

Kan niet beter

De ene dag besteld en de volgende dag keurig op tijd thuis bezorgd. Geweldig!

Mijn ervaring was heel goed en de service was uitstekend, goede geholpen en snel. Dankjewel

Geleverd zoals afgesproken. En de schoenen zitten geweldig.

Fijne schoenen.

Snelle levering. Fijne schoenen.

Willem Brocadesdreef 1

2132 PV Hoofddorp

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl. Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires. De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen. Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl