goede service maar beter is als er genoeg voorraad in de winkel is, dan hoef je ook geen koerier te

zat op de bezorg dag te wachten op DHL en toen er aan gebeld werd en ik naar de intercom liep werd er niet meer geantwoord, dit duurde nog geen 5 seconden, ben toen naar mijn balkon gelopen en zag dat de koerier in zijn busje stapte, dat was binnen 15 seconden nadat er aan gebeld was, ben toen naar beneden gerend maar busje was toen al weg. heb voor niks uren zitten wachten.

slechte service

Schoenen gekocht (Puma) voor 79,95 euro voordat we op vakantie gingen. Binnen een paar weken was de achterkant van de schoen aan de binnenzijde kapot en niet dagelijks gedragen! Schoenen terug gebracht. Zagen er nog uit als nieuw, maar aan de binnenzijde kapot. Winkelverkoopster is het met me eens dat dit niet kan. Schoenen geretourneerd en zonder reparatie terug ontvangen. Nelson doet hier niets (!) aan. Valt volgens de serviceafdeling niet onder de garantie. Wat een waardeloos bedrijf! Ondanks hun mooie praatjes staan ze totaal niet voor enige service!

Snelle levering!

Kwaliteit

Kwalitatief product

Precies zoals ze zeiden,vandaag besteld en morgen in huis,klopt precies.

Veel keus voor oud en jong , en snelle levering

Hele mooie schoenen, snelle levering! Aanrader!

Hele mooie schoenen, snelle levering! Aanrader!

positief

prettig geholpen

Klantgericht en vriendelijk.

Veel keus.

Niet opdringerig maar goed luisteren naar mijn wensen. Ondanks mijn moeilijke maat toch geslaagd.

Oké

Oké

Mpoie handige site.

Nette service

Vriendelijk personeel ,omruiling naar andere maat ging gemakkelijk. Ruime sortering.

Levertijd zoals beloofd

In de avond om 8 uur besteld en de volgende dag geleverd!

Zeer prettig en professioneel geholpen, enthousiaste medewerkers.

Erg prettige sfeer, zeer klantvriendelijk en vriendelijk personeel

Heel prettige website

Veel keus uit een goed verzorgde website

Hele goede ervaring mee leuke mensen in de winkel

Altijd gezellig en vriendelijk

Good

Good

Erg goed

prima geholpen

fijn bedrijf, prima geholpen en aardige verkoopsters.

Mijn retourbestelling was binnen 2 dagen terugbetaald .

Mooie goede schoenen en zeer snelle levering .

Professioneel en klantvriendelijke service

Snel en goed geholpen bij een kapotte bandje van mijn sandaal. Heel klantvriendelijk en professionele service! :)

Willem Brocadesdreef 1

2132 PV Hoofddorp

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl. Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires. De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen. Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl