Retouren in de winkel. Fantastisch. Geen gedoe met terugsturen van de niet gevochten schoenen.

Van bestellen tot levering toppie

Overzichtelijk met bestellen, duidelijke stappen. Snelle levering. Schoenen bestel je gewoon bij Nelson

Goed kwaliteit

Valt klein te klein misschien…. Mijn eigen maat heeft nooit gepast verder draagt lekker.

Prima.

Snelle nette levering, kleur was iets anders in t echt maar heb ze wel gehouden.

Prima site

Zeer goede site en afhandeling retour zending zeer snel verwerkt en afgehandeld.

Gisteren besteld nu al binnen

Helemaal tevreden.

Een leuke nette winkel, geweldige selectie, vriendelijke personeel, een leuke korting dankzij punten.

Behulpzaam personeel

Er werd goed meegedacht door Jelle, die in Broek op Langedijk werkt. Gewoon fijn dus.

De schoenen zij goed!

Bestelling en bezorging goed verlopen. De communicatie over de voucher die ik wilde gebruiken liep echter niet goed, geen enkele respons daarop. Dus nu wel een kater van het volledige bedrag betaald te hebben, terwijl ik voucher afbeelding meestuurde. Tot op heden daar geen respons op gehad.

Prima webwinkel, niks op aan te merken!

Heel erg fijn

Bestelling andere dag in huis. De pantoffels die ik besteld heb passen perfect en achterkant hoog genoeg om mijn speciale zooltjes er in te kunnen dragen helemaal top.

Ik krijg complimentjes!

Gemakkelijk en snel besteld. De juiste maat uitkiezen was wel nog een beetje lastig - wel is er per merk een algemeen maatadvies op de site te vinden maar geen maatadvies aanwezig bij het specifieke model. Duidelijke mails en communicatie. De schoenen had ik vervolgens snel in huis. Heel fijn dat Nelson geen plastic gebruikt bij verpakking en verzending en ook geen onnodige labels en lastige stickers! De boots zijn in het echt nog mooier. Ze zijn mooi afgewerkt en lopen lekker. De zooltjes zijn niet uitneembaar en zijn stevig verlijmd. Als je, net zoals ik, steunzolen hebt, dan is een uitneembaar zooltje net wat fijner en comfortabeler. Nu ga ik ze lekker inlopen. Tot de volgende keer/bestelling.

Keurig

Ik heb mijn schoenen in de winkel gepast, alleen hadden ze in de winkel mijn maat niet. De medewerker heeft deze voor mij beters en die heb ik de dag erna kunnen ophalen in de winkel. Ik mocht ze ook in de winkel passen.

Vriendelijke bediening

Ze laten je rustig kijken en als je vragen hebt dan staan ze je te woord en dan kunnen ze je helpen. Ik ervaar het persoonlijk als zeer prettig om te winkelen.

Snelle levering. Prachtige kinderschoenen.

Super service

Mooie schoenen levering zoals aangegeven!

geweldig

goed en vriendelijk geholpen door het personeel en de bestelling die ik had geplaatst ( meerdere keren) kwam keurig verzorgd binnen op de afgesproken datum

Snel gevonden en snel gekregen

zie boven

Goed advies in de winkel en snelle levertijd na bestellen.

helemaal top

super snel attent , ik kon de schoenen in de winkel terug brengen en ruilen (meteen het geld terug gestort krijgen. )

Snelle levering en super service

Staat voor kwaliteit

Klantonvriendelijke medewerkster

Ik had schoenen gekocht waar een foutje in de zool zat. Toen ik de schoen ging ruilen had ik een erg vervelende ervaring met de medewerkster die geen zin had om me te helpen en ook nogal onbeschoft reageerde.

Prettig filiaal

Filiaal Diemen heeft super aardige medewerksters die moeite voor je doen ( mag filiaal binnenhof Amstelveen een voorbeeld aan nemen ) Niet de juiste maat , de volgende dag in huis. Top bedankt

Tot op heden geen enkel probleem gehad .

Goed geholpen

Willem Brocadesdreef 1

2132 PV Hoofddorp

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl. Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires. De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen. Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl