prima service

een prima service en vlotte aflevering van het product

Altijd goede service

Ik had sketches besteld maat 39 alleen bij de eerste bestelling maat 41 gekregen kan gebeuren dezelfde dag teruggestuurd via Picnic. Wat erg handig is meteen weer nieuwe besteld en de volgende dag al weer in huis Dus wat dat betreft maken zij hun afspraken waar. Ik bestel hier altijd mijn schoenen en ben zeer tevreden

Snel geleverd. Blij mee.

goed en keurig geholpen

perfecte snelle levering

mijn bestelling kwam zeer snel. Alles klopte precies

Snelle levering.

De levering van een paar pantoffels was zeer snel en correct binnen 1 dag afgegeven. Super service.

Vriendelijk en vakbekwam

Veel keus in mooie, fijne schoenen

In de winkel wordt ik altijd vriendelijk geholpen. Bestelling bij de webshop overzichtelijk en snel. Punten sparen geeft leuke kortingen .

Kopen reeds meerdere jaren al onze schoenen bij Nelson omdat het aanbid voor zomer en winter ons iedere keer weer aanspreekt.

vlot en vriendelijk

geholpen bij de bestelling in de winkel. de volgende dag al aanwezig. mocht op het gemakje passen. super geregeld.

Levering op tijd

Snelle levering keurig verpakt

Dikke prima

Makkelijker site, bestelproces verliep soepel. Je wordt goed op de hoogte gehouden over de bestelling. Snel in huis. Ik had om een seintje gevraagd omdat mijn maat niet op voorraad was. Dat werkte prima. Blij met mijn Timberland sandalen!

Perfecte levering, top vriendelijk personeel bij retourneren v artikel in winkel, chapeau!

snelle levering en alles in prima staat

Mooie collectie. Goede en snelle service.

Tevreden

Snelle overzichtelijke levering, en zeer tevreden met het product.

Uitstekend service

Snelle levering en makkelijk om online te bestellen en in de winkel te retourneren.

Ik ben tevreden

Netjes op tijd verzorgd gewoon prima

Goede kwaliteit en snel geleverd

Zis hierboven

Goed en prettig geholpen.

Mooie sneakers

Al een poosje op zoek naar hippe sneakers. Nelson schoenen heeft een levering van 1 dag!!!! De sneakers vielen klein maar binnen 1 dag had ik de juiste maat in ontvangst zo fijn.

Fijne servicf, mooie prijzen.

Correcte afhandeling

Snelle en correcte levering. Helaas is schoenen kopen van een plaatje toch altijd een gok.

Snel en goed geleverd

Willem Brocadesdreef 1

2132 PV Hoofddorp

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl. Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires. De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen. Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl