Snel

De schoenen waren met een dag binnen. Nadat ze jammer genoeg niet paste en wij dit terugbrachten in de winkel stond gelijk het geld op de rekening. Super.

Geen bestelling ontvangen

Ik was thuis en wachtte op de bezorging. Er passeerde een DHL-auto. De status veranderde: ‘Ik heb hem geen thuis gegeven.’ leugens!!!!!!! Ik ging zonder schoenen op vakantie.

Precies zoals beloofd geleverd .

Super snel en makkelijk.

Mooi schoenen en makkelijk om te bestellen.

het ging heel goed

mijn bestelling had ik verkeerd ingeschat , was ongeschikt voor mijn voet , zonder problemen terug gestuurd

Geweldig geholpen

In de winkel online sandaaltjes besteld en kreeg netjes een mail datbik ze kon komen halen, op tijd.

Ben vriendelijk geholpen toen ik mijn sandalen kwam ruilen en meteen een groter maat besteld.

TOP !

We zijn bij Nelson vestiging Gelderlandplein heel attent en klantvriendelijk behandeld door een etnisch uitziend persoon. Dit gaf de prikkel om in de winkel, en door haar assistentie, ter plekke op de webshop nog een schoen te bestellen. Mijn man kocht daarvoor ook instappers voor een leuke prijs. Maak het allemaal niet te prijzig en ga lekker door. Succes!!

Top!!

Super snelle levering en goed verpakt. Foto's zijn duidelijk en geven de kleur goed weer.

Zeer te vrede

Ik bestel best veel bij hun en als niet goed is wordt netjes opgelost . Voor mij is het fijne en vertrouwde manier om mij schoenen te kopen of bestellen.

Fantastische collectie dames schoenen!

Diverse originele sneakers gekocht bij Nelson. Keurige afhandeling. Altijd op voorraad. Bezorging zeer efficiënt. Administratief keurig! Altijd goed verpakt! 5 sterren dik verdiend!

Zeer goed en fijn personeel

Zeer goed en fijn personeel

Snel bezorgd!

Fijn dat er filters zijn, zodat je selectief een keuze kan maken m.b.t. kleur, maat, uitneembaar voetbed etc. Helaas waren de schoenen, die ik online had besteld, niet de beste keus voor mij, maar het terugbrengen was heel makkelijk, en het retourbedrag werd direct gestort!

Zeer vriendelijk en fijn geholpen in de winkel

Kon mijn bestelling via internet met bon direct terugbrengen in de winkel. Personeel in Alexander Capelle waar heel vriendelijk

Snel bestelling op internet. Goed op de hoogte gehouden. Tevens is het personeel in Almere in dit geval een oudere mannelijke medewerker zeer klantgericht en behulpzaam.

Prettig winkelen ruime keus.

Goede diens verlening.

Prima website

Gevonden wat ik wilde kopen , snelle bezorging. Ik ben tevrede.

netjes en correct geholpen

ze hebben mij goed geholpen bij het zoeken naar de juiste schoenen

Snel

mooi

heel mooi en comfortabel

Het klopt altijd

Wat je bestelt dat ontvang, prima kwaliteit en webshop is supersnel

Alles netjes afgehandeld.

Goede service, snelle bezorging, fijn personeel

Zie boven

Altijd alles wat beloofd word. Zowel product als levering

Online sandalen besteld die te klein waren. Omdat ik snel nieuwe moest hebben nog een maat groter besteld. Gekozen om deze in de winkel op te halen. Het te kleine paar kon ik zodoende in de Nelson winkel terug brengen. En dan de voor mij de TOP-Service.....terugbetaling ging via retour-pinnen. Geld stond bijna direct op mijn rekening.

Willem Brocadesdreef 1

2132 PV Hoofddorp

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl. Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires. De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen. Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl