Fijne winkel met veel merken en ervaren medewerkers. Online bestelling is snel geleveerd

Supersnelle levering

Gewoon perfect

Mooie, overzichtelijke site. Nette en snelle levering

Topie

Correcte en snelle levering

Heel betrouwbaar

Bestellen bij Nelson gaat altijd perfect. Bestellingen de volgende dag in huis en moeiteloos kunnen retouren. Mooie website ook.

Zeer goed en zeer vruendelijk geholpen

Levering was slecht!

Schoenen waren perfect. Levering door DHL was ronduit slecht. Ik had de optie genomen om ze af te laten leveren in de winkel. Op de afgesproken dag kwam er een mail dat ik niet thuis was?? En dus werden de schoenen afgeleverd bij een verzamelpunt. In het zelfde winkelcentrum! als Nelson, een paar winkels verder en dus kon ik de volgende dag weer terug om alsnog mijn schoenen te halen.

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Altijd doen

Mooie producten

Mooie producten en een snelle levering!

Fijne schoenen

Lekker verend.

Prima geholpen adequaat gereageerd.

Slippers waren niet in maat gelijk werd gekeken of ergens in ander filiaal mijn maat er wel was. Volgende dag kon ik de slippers al ophalen.

Fijne service en prettig dichtbij.

Het personeel is vriendelijk en klantgericht.

Aardig en behulpzaam

Aardig en behulpzaam

Fantatisch

Top levering

Afwachten

Heb mijn schoenen terug gestuurd heb verder nog niks gehoord . Klopt dat wel ook geen mail

Goed geregeld.

Mijn ervaring met Nelson is zeer goed. Ze staan voor kwaliteit en regelen wat er geregeld dient te worden.

Aanspreken client

De medewersters waren zeer begripsvol voor de situatie met mijn vrouw

Echt goed geholpen

Ik was met mijn dementerende moeder, de verkoopster heeft echt de tijd genomen. Super fijn!

Vriendelijke medewerkers in de winkel en on line.

Zie boven

Perfecte mailing en service

uitstekend

Ben uitstekend geholpen met aankoop en verder goede service

Topzaak

Ik mag graag shoppen bij Nelson, zoveel keuze.....

De bestelling en verwerking, bezorging en de service zijn prima

Prima geholpen!

Schoenen uitgezocht, maar de maar was niet in Naaldwijk op voorraad. De verkoopster bestelde de juiste maat. De volgende dag bezorgd. Prima hoor.

Willem Brocadesdreef 1

2132 PV Hoofddorp

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl. Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires. De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen. Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl