Vandaag besteld is ook werkelijk morgen in huis! Super! Artikel precies zoals omschreven en een fijne pasvorm. Ben er erg blij mee en ga in de toekomst zeker weer hier bestellen.

2 dagen voor mijn vakantie besteld en 1 dag voor mijn vakantie ontvangen! Helemaal prima!!

teleurgesteld

Mooie schoenen maar totaal niet ademend. voeten en sokken blijven vochtig

Snelle actie

Schoenen besteld, gepast in de winkel en klaar

Binnen 24/7 bezorgd!

Snelle en correcte afhandeling!

Snelle levering..

Goed product en snelle levering!

bestelling was de volgende dag binnen

prima bediening

Ik was in de winkel en zag leuke schoenen. Helaas waren zij in de winkel niet in maar voorradig. De verkoopster was heel behulpzaam en regelde dat ik de volgende dag mijn maat in huis kreeg. Alles vrijblijvend als er iets niet goed was, kon ik ze retour sturen of in de winkel afgeven. Hele vriendelijke benadering in winkel en keurig netjes schoenen volgende dag in huis.

Liesbeth die bij Nelson in Heemstede werkt, zorgt ervoor dat ik met plezier vaak terugkom in de wink

Door de professionaliteit, de uitstekende klantvriendelijkheid en haar tomeloze vrolijke uitstraling kom ik elke keer weer met veel plezier terug bij Nelson op de Binneweg in Heemstede.

My son loved this shoes!

Leuke slippers voor een leuk prijsje

De slippers lopen heerlijk, goede kwaliteit!

Nelson = Alles wat ik nodig heb voor tevreden voeten ♡

Niets beters dan niet langs verschillende schoenenwinkels te hoeven gaan voordat je de juiste schoen vindt. Bij Nelson vind ik ALTIJD wat mijn voeten nodig hebben en tegelijkertijd blijf ik ooktevreden. De winkels zijn altijd gezellig, de service is altijd vriendelijk, altijd goede aanbiedingen en het beste: ik vind altijd wat ik zoek. Mijn voeten en ik houden van Nelson!!

Prima geholpen

Het retourtermijn van de schoenen was een paar dagen verlopen. De medewerkster van Nelson heeft goed advies gegeven hoe ik toch nog de schoenen kon retourneren. Ze was vriendelijk en behulpzaam. Ik heb ze succesvol geretourneerd.

Snel bezorgd

Voor het eerst bij Nelson online gekocht omdat ik snel goede sandalen nodig had. Besteld, betaald in de avond en volgende ochtend al in huis. 4 sterren omdat er verzendkosten bij kwamen. Dat viel mij pas na afrekenen op. Als dat eerder duidelijk vermeld stond, had ik er een verzorgings product bij gekocht. Verzending is bij veel schoenen winkels gratis,daar ging ik bij Nelson ook van uit toen ik bestelde. Verder uiterst tevreden over de geleverde sandalen.

Super geholpen

Hele goede service Had de schoenen online besteld Kon ze in de winkel terug brengen of omruilen Ik heb ze omgeruild Helemaal geen probleem

Goede service en assortiment

Ze hebben een goed assortiment waardoor je meestal wel een schoen, laars, sneaker of pantoffel vindt die je mooi vindt. Kwaliteit is ook erg goed. Ze hebben een goede service en zijn klantvriendelijk. Fijn dat deze winkels van Nelson er zijn waar je schoenen kunt zien en passen en kopen.

Supersnel geleverd

Top. Razendsnelle levering.

Goede service. Vriendelijk personeel

Ik ben erg fijn geholpen.

Zeer vriendelijke en behulpzame becdiening.

Mocht de schoenen die ik online had gekocht in de winkel passen.

Netjes optijd geleverd

Beautiful shoes, delivered in a day

Makkelijk te bestellen snelle levering en heel goed verpakt

Alles super ok

Snelle en correcte aflevering

Nelson heeft het ook online goed in orde!

Ik kon op de website precies vinden wat ik zocht dankzij de gedetailleerde omschrijving. Een dag later liep ik al op goed passende slippers!

Schoenen de volgende dag geleverd

Willem Brocadesdreef 1

2132 PV Hoofddorp

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl. Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires. De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen. Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl