Ik ben zeer tevreden over de grote keuze die er op websites staat. En de vlugge levering van producten.

Klant vriendelijk, schoenen snel leverbaar, ruilen is geen probleem, geld terug als het niet past.

Goed zittende schoen

Prima. Snel

Snelle levering. Prima afhandeling

Mooie schoenen / vriendelijk geholpen

Mooie schoenen. Enige minpuntje is dat beide schoenen van een ander stuk leer komen en daardoor verschillend zijn. In winkel door een hele vriendelijke man geholpen. Liet mijn kinderen meehelpen achter de kassa en dacht met mijn kleurkeuze en maat schoen mee.

Bij ontevreden over levering geen probleem om te ruilen of geld terug te ontvangen. Erg fijn.

Zoals beloofd en zoals het hoort

Samenvatting: de volgende dag keurig geleverd.

Fijn personeel.

Goed en netjes geholpen in uw zaak.

Heerlijke schoenen

Deze Skechers lopen zalig en passen overal bij.

Ruime sortering

Vriendelijk en meedenkend personeel. Fijne service. Overzichtelijke winkel met ruime keus qua schoenen.

Mooie locatie in e binnenstad

Aardig personeel, grote keuze en korting via Alkmaarpas

Zeer behulpzaam personeel en ruime keus.

Prettig om schoenen bij te kopen.

Bestel wijze en product prima in orde

Ik ben erg tevreden over de service.

Ik had 3 paar schoenen gekocht online. 1 paar beviel niet echt en de andere 2 waren te groot. Naar de winkel geweest om te ruilen. Ook daar kreeg ik alle hulp. Allebei niet op voorraad in de winkel. Daar heeft men voor mij 2 paar besteld in een kleinere maat en die kreeg ik de dag erna netjes thuis bezorgd. Met de verzekering dat ik ook deze gewoon terug mocht sturen als ik niet tevreden was. Echt een goede service. Ik blijf hier graag bestellen.

Goede kwaliteit schoenen, lopen heerlijk. Maat klopt precies.

Fijne zaak

Snelle levering en gemakkelijk retourneren. Top!

Geweldige kwaliteit

Hele mooie witte Toni Pons espadrilles gekocht die fantastisch zitten en heel elegant staan. Heel blij mee

Mooie sneakers

Hele mooie sneakers in de sale gekocht voor een super prijs.Snelle levering dag erns

Snelle verzending, netjes verpakt

Levering snel, maar doos vaak beschadigd

Snelle levering, helaas komen de dozen vaak beschadigd aan ( flink ingedeukt of zelfs gescheurd) maar gelukkig tot nu toe de schoenen niet beschadigd, mede ook door de schoenendozen. Dus voor Nelson een goede beoordeling, maar via de post betwijfel ik….

Snelle levering en prima slippers.

Super snel verzonden door jullie

Jullie versturen de schoenen super snel, maar DHL belt niet aan, jammer!

Schoen niet aanwezig in de winkel; medewerker contact opgenomen in welke filiaal er nog is en deze wordt verzonden naar de dichtstbijzijnde filiaal

Prima service!

Fijn geholpen.

Willem Brocadesdreef 1

2132 PV Hoofddorp

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl. Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires. De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen. Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl