Mooie, niet dure, schoenen.

Mooie schoenen met een perfecte pasvorm

Bugatti boots - Good choice!

They are good leather. I am a bit concern about the durability in long term because the leather seems quite soft. Let’s see.

Prima en vriendelijk geholpen.

De laarzen waren niet meer in de winkel te koop en werd door een medewerker geholpen om de laarzen via internet te bestellen. Was snel geregeld.

Goede service.

Vriendelijkheid van het personeel.

Goed geholpen in de winkel.

goede ervaring

Keurig op tijd

Alles was in orde

Alles ok

Gewoon prima

Was gewoon prima klantgericht geregeld

Geweldige service!

Prima schoenen en geweldig personeel!

Goed en snel geholpen door heel vriendelijk personeel.

Je wordt altijd direct vriendelijk te woord gestaan en perfect geholpen. Ongeacht of je iets koopt of alleen maar komt kijken, ze zijn altijd even vriendelijk.

Prima winkel en ook online goede service

Fijne boots en passrn goed

Vertrouwd snel engoed

Toen ik nog in Deventer woonde ging ik altijd bij Nelson mijn schoenen en laarzen kopen nu in Almelo online en dat gaat ook prima.Nelson heeft veel keus in een goede kwaliteit schoenen en laarzen ben nog nooit zonder weggegaan Personeel is heel vriendelijk helpen overal mee..leuke modellen en kleuren.

Perfect!

Mijn Blundstones waren snel binnen en lopen fantastisch. Er was een klein kleurverschil dus naar de dichtstbijzijnde Nelson gegaan waar ze dat met verzorgingsproducten hebben opgelost, hulde aan de dames in Valkenswaard!

Snelle levering! Top kwaliteit.

Goede site, snelle levering

Nette winkel, goede service

Wat je verwacht van Nelson zoetermeer.

Nette winkel overzichtelijk goed en vriendelijk personeel.

Perfecte pasvorm

Mooie suède pantoffels, mooie kleur! De pasvorm is geweldig. In één woord Toppie!

snelle en nette verzending

Prima geholpen Nelson Noordwijkerhout

Zie mijn antwoord als boven

Perfecto

uitstekende service online en in hun winkels

Snelle levering & maat voorradig!

Prima assortiment, prijs en maten vaak voorradig. Ik had een maat nodig (39) die nergens meer te krijgen was en hier wel! Top! De volgende dag geleverd, dus ook prima.

Willem Brocadesdreef 1

2132 PV Hoofddorp

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl. Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires. De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen. Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl