Top altijd goef

Altijd snel bezorgd

Ik raad iedereen aan

Ik raad iedereen aan, aardig and hulpvol medewerkers. - solution minded

Fijne winkel en leuk assortiment!

Leuke keus in schoenen en snelle verzending.

Top shop!

Snel en mooie kwaliteit, ook retourlevering gaat super! Een zeer uitgebreid assortiment en goeie sale

Voorbeeld voor andere webshops

Zie boven!

Mijn bestelling werd zeer snel en nauwkeurig geplaatst en ik vond het geweldig

Ruime keuze en vriendelijk personeel

Top service!

Vriendelijk personeel en uitstekende service. Ik kom hier zeker terug!

Snel en goed

Snelle levering en goed verzorgd

Snelle nette levering

Prima levering

Zeer goed personeel en zeer behulpzaam

Goedemorgen service

X

Snel en goed

Prachtige schoenen en het pakket was heel snel bij mij!

5 meiplein leiden

Heel fijn geholpen , en goede service

Altijd een hele goede service

Schoenen van mijn dochter waren sneller kapot dan verwacht. Geen gedoe, mocht meteen nieuwe meenemen

Slechte service

Twee paar schoenen gekocht Waarvan 1 in de sale. Althans dat dacht ik. Tweede paar zouden 10,00 euro zijn. Dat gold uiteindelijk niet voor mijn keuze. Het eerste paar was 119,00 en stond dus niet in het sales rek. Voor mij een onlogische redenatie. De schoenen uit het sales rek bleek een vlekje te hebben. Gelukkig volgens de verkoper was er nog een geheel nieuw paar in mijn maat. Ik kreeg wel een korting. Na een paar dagen wilde ik mijn nieuwe schoenen netjes inspuiten. Bleken er bij beide sales schoenen vlekken aan beide zijden te zitten. Teruggebracht. Ik kreeg geld terug gelukkig. Ja zei de verkoper " alle schoenen van dit model hebben vlekken". Had dat dan gelijk gezegd!! Voor 10,00 euro had ik ze nog mee kunnen nemen niet voor 59,00 minus 18,00 euro korting. Had mij een extra rit van Linschoten naar Woerden bespaard. M.vr.gr. E.Heijmans

Zeer goede service!

Altijd plezierige en geïnteresseerde verkopers! Mag altijd nog ruilen de dag erna als het toch niet een goede keuze is geweest. Een fijne winkel met veel keuze! Geen moeite om een bestelling te doen bij ander filiaal.

keurig geholpen

verkoper met talent en goede zin.

Service goed en snel

Service goed en snel , volgende dag schoenen in huis

Top afhandeling

Levering volgens uw belofte, prima verpakking.

heel erg behulpzaam

heel erg behulpzaam

goede voorlichting en snelle actie om de schoenen te bestellen bij een ander filiaal

U stuurt dit bericht naar Mevrouw P. Damsteeg. Dit is niet correct, Het moet De heer P. Damsteeg zijn

Snel en makkelijk geregeld

In de winkel (Den Haag Leyweg) schoenen opgehaald. Kreeg goede service: dame achter kassa vroeg gelijk of ik de schoenen voor de zekerheid wilde passen.

Snelle levering.

Passen goed heb wel een maat groter besteld.

Schoenen in de winkel laten komen, was er super snel

Willem Brocadesdreef 1

2132 PV Hoofddorp

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl. Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires. De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen. Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl