Zeer goede service!

Altijd plezierige en geïnteresseerde verkopers! Mag altijd nog ruilen de dag erna als het toch niet een goede keuze is geweest. Een fijne winkel met veel keuze! Geen moeite om een bestelling te doen bij ander filiaal.

keurig geholpen

verkoper met talent en goede zin.

Service goed en snel

Service goed en snel , volgende dag schoenen in huis

Top afhandeling

Levering volgens uw belofte, prima verpakking.

heel erg behulpzaam

heel erg behulpzaam

goede voorlichting en snelle actie om de schoenen te bestellen bij een ander filiaal

U stuurt dit bericht naar Mevrouw P. Damsteeg. Dit is niet correct, Het moet De heer P. Damsteeg zijn

Snel en makkelijk geregeld

In de winkel (Den Haag Leyweg) schoenen opgehaald. Kreeg goede service: dame achter kassa vroeg gelijk of ik de schoenen voor de zekerheid wilde passen.

Snelle levering.

Passen goed heb wel een maat groter besteld.

Schoenen in de winkel laten komen, was er super snel

Binnen 20 uur in huis.

Heel snelle levering

Al eerder bij Nelson online besteld. Goede ervaring mee. Super makkelijk en meteen de volgende dag door DHL bezorgd

Super in de winkel, online een rommeltje

Online bestelt maar bij levering had 1 schoen geen neus versteviging, terug bij de winkel goed geholpen en nieuwe besteld. Bij de levering van het tweede paar zat er maat 44 in de doos i.p.v. 47 dus weer terug naar een andere Nelson winkel die 47 op voorraad had. Daar weer keurig geholpen.

Terug brengen.

Makkelijk schoenen terug brengen en geld staat snel op de rekening.

Uitstekend!

Leuke schoenen, goede maat en snel/keurig geleverd

Heel goede service

Superschoenen zitten heel makkelijk

na een week nog geen schoenen ontvangen

Gisteren kreeg ik een afhaalcode toegestuurd. moeiteloos mijn schoenen opgehaald. Tip: Misschien klanten iets beter informeren over de bezorging van een pakket bij niet thuis. Het pakket gaat dan terug naar het sorteercentrum. Daar wordt het opnieuw gesorteerd om vervolgens afgegeven te worden bij een DHL service punt. Dan duurt het verschillende dagen eer het pakket afgeleverd wordt bij een DHL service punt in de buurt. Maar het is allemaal goed gekomen. Ik heb mijn nieuwe schoenen waar ik blij mee ben.

Goede service top

Online besteld en binnen enkele dagen waren de schoenen af te halen bij de winkel die ik had opgegeven. Zo zat ik niet vast aan een bepaalde levertijd en kon ik de schoenen ophalen op een voor mij beschikbaar moment. Top!

Snelle levering, gemakkelijk ruilen, vriendelijk personeel in de winkel.

Goede schoenen snel bezorgd

Goede website waar het type schoenen dat we zochten goed te vinden was en gelukkig was de gewenste maat nog aanwezig. De volgende dag al bezorgd. Goed per mail op de hoogte gehouden over de bezorging. De schoenen bleken prima te passen en bevallen goed. Heb nog telefonisch contact gehad omdat ik een vraag had en ik ben heel vriendelijk te woord gestaan.

Ongecompliceerd helder en prettig geholpen

Idem als kop

Snel in huis en precies zoals verwacht

Besteld en de dag erop in huis. Helemaal tevreden. Ruim de tijd om terug te sturen mocht je niet tevreden zijn; was gelukkig niet het geval!

Super service , snel geleverd en mooi produkt.

Tevreden

Snelle verzending , volgende dag al in huis. Netjes verpakt.

Heel prettig geholpen

Moest online omdat het niet voorradig was in de winkel Het meisje heeft ons daarmee goed geholpen

Willem Brocadesdreef 1

2132 PV Hoofddorp

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl. Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires. De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen. Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl