Snelle levering, goede prijs en service.

Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Juiste maat besteld en de volgende dag al binnen

Juiste maat besteld en de volgende dag al binnen

Mooie schoenen, snel geleverd

Lekkere brede ecco’s

Geweldige klantenservice

Ik kan mijn kado pas later geven aan de jarige. Dat was geen probleem ivm ruilen/retouren. Geweldig.

slechte uitleg in verband met korting code

beloven terugte bellen met oplossing voor beloofde korting code , maar dit is al 14 dagen geleden en heb nog geen belletje gehad ....beloven maar niet doen.... dat is geen service.....ben nieuwe klant en dan heb ik recht op deze korting

Dik te vreden

Mooie sandalen, die voldoen aan de verwachtingen. Lopen heerlijk =)

Heerlijke schoenen

Goede ervaring

Goede service,aardig personeel.

Staan ook altijd klaar voor advies.

Alles prima geregeld

Snelle levering!

Betrouwbare leverancier

Al verschillende malen schoenen besteld via de website. Ik vind de website heel overzichtelijk en makkelijk zoeken. Het bestelproces verloopt altijd snel en goed. Snelle levering!

Bizarre sizes of the shoes

The right and left pairs of the shoes were in the size of 40, but one of the pairs is always more tight. I bought the same shoes for 3 times. Always one of the pairs was tighter which is very bizarre. it is Nelson Moccasins & Loafers shoe

Snel geleverd goede sandalen

grandioos

zitten heerlijk snel geleverd

Ik koop graag bij Nelson

Online besteld maar helaas zaten de schoenen mij niet lekker, kon ze probleemloos terug geven in de winkel.

Heel eenvoudig om via site te bestellen als ze het product niet in de winkel hebben. Vlotte afhandeling/levering

Fijne zit en loopschoenen

Zoals ik boven vermeld

Geweldige ervaring

Ik heb slippers en ballerina gekocht waar van ik eerst twijfelde of die paste, ze zijn smaller dan de gewone scechers aangezien dat ik probleem voeten heb . De slippers en ballerina lopen en zitten geweldig goede kwaliteit en voetbed eigen maat besteld zo blij mee Bedankt

Erg goede service.

Schoenen online bestellen en terugbrengen in de winkel en ook in de winkel kopen en de juiste maat thuis laten bezorgen. Ook dan kunnen ze nog terug naar de winkel als je je bedenkt. Zeer tevreden over Nelson

Goede uitstraling

Snelle levering en vriendelijk personeel in de winkel

Slecht

Bestel zwarte instappers en ontvang witte veterschoenen

Snelle en goede service

Snel en makkelijk,

In orde

Alles perfect verlopen

Willem Brocadesdreef 1

2132 PV Hoofddorp

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl. Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires. De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen. Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl