Schoenen online besteld, volgende dag al in huis. Waren jammer genoeg niet goed, terug gebracht naar een winkel en retour gestuurd. Dit alles zonder verdere kosten

Onjuist product geleverd

Een andere schoen ontvangen dan besteld. Er is geen service om dan om te ruilen. Je moet zelf retourneren en opnieuw bestellen. Op dat moment blijkt de gewenste schoen al niet meer aanwezig dus waarschijnlijk is het een bewuste poging geweest om een andere schoen te verkopen. Daar heb je als klant veel werk aan met retourneren en zorgen dat je je geld terugkrijgt.

Prima geregeld

Mijn bestelling is prima verzorgd en een keurige prijs.

top service!

schoenen snel geleverd en ook het geld snel terug van de schoenen die je niet houdt.

Snelle levering en mooie sandalen

Mijn bestelde slippers, heel snel afgeleverd aan huis.. Chapeau

Snelle levering, zoals beschreven

Mooie Gabor laarsjes voor mooie prijs

Mooie Gabor laarsjes voor mooie prijs. Gabor is kwaliteitsmerk met halve maten. Laarsjes passen daardoor perfect. Erg blij mee. Snelle levering.

Zeer klantvriendelijk. in alle opzichten behulpzaam.

zie boven

Goede schoenen, mooie aanbiedingen en een uitstekende retourservice

Ik was toe aan nieuwe schoenen en zag dat Nelson een flink aantal schoenen in de sale had. Vier paar besteld en thuis laten bezorgen. Twee paar waren meteen goed, maar twee paar Skechers waren te groot. Deze heb ik op een zaterdag afgeleverd bij een Nelson winkel, waar ik heel prettig en vakkundig geholpen ben. Eén paar heb ik geretourneerd en meteen het geld teruggekregen, en één paar een maat kleiner besteld. De maandag erop is de bestelling van het een maat kleiner paar al afgeleverd. Kortom, fijne winkel om via internet te bestellen, maar ook een hele fijne service in de winkels zelf. Een aanrader!

Goede en snelle service

Snel geleverd en ook met ruilen in de winkel vriendelijk en goed geholpen

Prima voor elkaar

Snelle en goede levering

Voor herhaling vatbaar

Fijne service!!

Altijd goed en fijn geholpen en mooie collectie schoenen van heel veel merken, zowel in de winkel als online

Ruime soortering schoenen en netjes

Goed geholpen Ook met bestellen Leuke sale Altijd ruime sortering De winkel is netjes Fijn dat je je bestelling in de winkel op kan halen. En ook contant kan betalen. Met ophalen ook vriendelijk geholpen. Ik kom hier graag

Altijd een snelle levering en bij retourneren word je op de hoogte gehouden of het goed is aangekomen. Bestel er graag!

Goed geholpen

Vriendelijk personeel die alle moeite doen om je te helpen, zelfs online

Op tijd en snel geleverd

Mooi en goed

Zeer mooie en goede schoenen gekocht. Snelle levering ook.

Nooit meer anders

Ik heb mijn schoenen gevonden hoor ,en ook de Schoenen winkel .Beide helemaal blij .Mijn vriendin vroeg waar ik ze gekocht had en die heeft ook gelijk schoenen bij jullie gekocht

Eenvoudige procedure en snelle levering

Bestelling via website is eenvoudig. Ik heb de levering via de winkel laten lopen. Bestelling is een dag later geleverd. Ik kon daar passen. Wat niet goed was, werd direct retour genomen. Echt prima

Gemakkelijk bestellen, ophalen en zo nodig ruilen.

Goed, kwaliteit en goede prijzen.

Helaas niet altijd de breedte maat die ik nodigheb maar dat ligt aan mijn voeten. Gelukkig hebben ze wel merken die in de richting van mijn breedte maat komen

Eerste en laatste keer

Totaal verkeerde schoenen geleverd en ook nog de veekeerde maat. Hierover per mail geklaagd. Geen enkele reactie terug ontvangen.

Ruime keus en altijd behulpzaam

Bij Nelson heb je altijd een ruime keus aan goede schoenen en vaak ook voor een.redelijke prijs. De mensen in de winkel zijn altijd behulpzaam en denken met je mee. Hebben ze het niet in de winkel kun je het gratis laten thuis bezorgen! Ik zeg top!

Willem Brocadesdreef 1

2132 PV Hoofddorp

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl. Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires. De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen. Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl