Blij met de grote maten voor dames

Jammer dat de schoenen zo duur zijn.

Netjes op tijd geleverd, voldoende informatie over de mail en retour ook netjes afgehandeld.

Fantastish

Goeie service en klant vriendelijk

Goed snelle levering

Goede service in een fijne winkel met veel keuze

Erg aardig en kundig personeel en de winkel heeft een mooi assortiment schoenen.

Goede duidelijke webpagina en snelle afwikkeling

Bezorger op tijd, vriendelijke. Prima alles

Toppie

Geweldig assortiment. Heel klantvriendelijk, gastvrij, meedenkend personeel.

Mooie soepele schoenen

Jammer dat de maten erg verschillen. Had 2 modellen besteld met verschillende maten: 42 en 43. In maat 43 kon ik gemakkelijk instappen, zelfs ruim. Maat 42 veel te klein. Omgeruild voor ook 43 en die zijn nog aan de kleine kant.

TOP

Goede service, vriendelijk personeel en advisering.

Snelle levering en prima service.

Schoenen werden snel geleverd bij een Nelson winkel. Zaten helaas niet lekker, retour via dezelfde winkel ging heel vriendelijk en vlot. Geld binnen 1 dag terug.

Eind goed al goed

In eerste instantie had ik de schoenen besteld in de winkel, ze zouden van een andere winkel opgestuurd worden naar de winkel waar ik was. Dit zou 5 tot 7 dagen duren. Na 7 dagen niks gehoord dus ik ging even langs, hoorde ik dat het 10 dagen zou duren. Wederom hoorde ik maar niks. Toen belde ik en werd mij verteld dat het meer dan 2 weken zou duren. Maar dan was ik al op vakantie dus we spraken af dat ik ze na mijn vakantie op zou komen halen. Ik kom ze ophalen, dacht ik, zijn ze verkocht of terug gestuurd volgens de dame. Gelukkig een paar dagen later kwamen ze weer op voorraad op de website dus toen kon ik ze bestellen.

Geweldige goede service

Na bestelling direct op tijd geleverd!

Snelle levering, goede prijs/kwaliteit

Veel keuze. Goede prijs/kwaliteit. Snelle levering

Goede en snelle levering

Goede service snelle levering en blij met mijn aankoop

Goede schoenen

Keurig geholpen mooie schoenen veel keus goede prijs, ook makkelijk met retourneren.

goede bediening

prima advies

Goed geholpen!

Wist precies wat mijn voeten nodig hadden

Vlot en goed geregeld!

Heldere website waarmee je snel bij de schoenen komt die je zoekt. Redelijke prijzen en het gemak van laten bezorgen. Bestellen en een afleverlocatie aangeven en natuurlijk betalen en klaar. Gemak dient de mens...

Gemakkelijk te bestellen en snelle levering

Mooie schoern Gemakkelijke site om te bestellen Vlotte en snelle levering Teack and trace werkt super en correct Netjes verpakt

Ik slaag altijd bij Nelson

Verkoopt goeie schoenen, veel keus

Online besteld en afgehaald in de winkel, gemakkelijk en vriendelijk personeel zowel in de winkel als op de klantendienst.

Heel goed en vriendelijk personeel

excellent!

snel en goed geleverd. mooie prijsstelling en mooi product

Schoenen besteld de andere dag al binnen. En de doos perfect om weer retour te doen

Willem Brocadesdreef 1

2132 PV Hoofddorp

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl. Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires. De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen. Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl