Makkelijk bestellen snel geleverd

Makkelijk bestellen snel geleverd

Vandaag besteld, morgen geleverd!

Bestelling en bezorging zijn vlekkeloos verlopen. De pasvorm van de espadrilles die ik besteld had was voor mij niet goed. Retour gestuurd

Prettige winkel

Fijne winkel ruime keuze in schoenen voor zowel dames als heren, kids geen ervaring mee!

ik bestel mijn schoenen en krijg ze ook meestal binnen 1 uiterlijk 2 dagen. altijd netjes aangeboden door de postbode

Mooie goede kwaliteit schoenen. Goed verpakt en snel bezorgt. Een paar schoenen paste niet goed, retour proces is super makkelijk en vlot en de doos was herbruikbaar. Dus in 1 woord TOP

Fijne webshop

Fijne webshop

Mijn ervaring met de Nelson winkel in Heemstede is meer dan uitstekend!

Gekregen wat ik besteld had en snel binnen gewoon top.

Ronduit slecht

Skechers gekocht , binnen een week gaat de naad los . Contact met klantenservice gehad . Foto’s gestuurd . Conclusie volgens hun , ik had vast met de schoen gestoten , geschopt waardoor dit gebeurt zou zijn . Terwijl de neus van de schoen onbeschadigd is ! Zo een slechte service , bestel er dan ook nooit meer ! ! !

Zeer snelle levering

Vlotte bezorging volgens afgesproken dag en tijd.

Mijn online bestelling pas bij de 3e poging gelukt.

Perfect!

De mw in de winkel was zeker behulpzaam en plastste een order voor de schoen die ik graag wilde niet in mijn maat was.

Tevreden

Snel ontvangen en makkelijk retourneren

Goed geholpen!

Had slippers te groot gekocht. Makkelijk retour en kleinere besteld die gratis en snel thuis werden bezorgd. Top!!

Deskundig advies en service!

Deskundig advies en service!

Zeer goed geholpen en snel ontvangen

Schoenen waren te klein maar de andere dag had ik al een maatje groter

Terrible - Customer service

I ordered (order no: 402685709) shoes on 5th of August then on 7th of August I recieved a mail that it was delivered but it was not there. I contacted with Nelson whatsapp support on 9th of August and they of course saw it immediately DHL made a mistake and wrote the address differently and they said they asked DHL to pick it from that wrong address and deliver it to me. Then on 12th I saw the address is still wrong. I informed Nelson whatsapp and instead of contacting DHL and making sure the address is corrected or defining a servicepoint close to my house Nelson whatasspp support defined a servicepoint close to wrong address which is 3,5 km away thinking it's very close. I'm working, I just ordered shoes and this is not mistake why I must go to a servicepoint that far??

Goede service en snelle levering

Nelson on line is uitstekend in levering en service

Netjes en optijd de schoenen ontvangen

De eerste keer had ik een maat te groot besteld ,ik ben naar de winkel gegaan om te ruilen , ze hadden ze niet op voorraad maar de volgende dag via de post de juiste maat gekregen

De bestelling van de schoenen was goed verlopen.

Goede service!!!

Snelle levering.

Ik had in april dure Skechers teenslippers gekocht bij Nelson. Na 3 mnd eentje stuk. Naar de winkel in Roermond gegaan. Door de manager werd gelijk geregeld dat ik een dag na ons gesprek een paar nieuwe Skechers teenslippers thuis bezorgd kreeg. Top. Geregeld.

Ik heb 2 verschillende maten ontvangen.

Ik heb maat 37 besteld. In de doos zaten schoenen van maat 37 en 38. Ik wacht nog steeds op de goede maat

Snel en keurig geleverd

Snel en keurig geleverd

Willem Brocadesdreef 1

2132 PV Hoofddorp

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl. Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires. De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen. Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl