Goed geholpen in de winkel

Ik ben een man geen vrouw. Ben goed geholpen in de winkel met passen, mijn maat was niet voorradig en een dame in de winkel heeft geholpen om via de site de slippers te bestellen en die werden twee dagen later netjes bezorgd.

Kwaliteit!!

De volgende dag in huis

Slippers van mijn kleinzoon 2 x stuk werd niet moeilijk gedaan ze werden meteen andere besteld.

Geweldige service geweest

Fijn personeel . :)

Probleem werd vriendelijk opgelost.

Kwaliteit van de schoenen is perfect, en de keuze is reuze.

Goede service, ruime keuze

Heel vriendelijk en meedenkend geholpen en zeer ruime keuze.

Zoals het hoort.

Order verwerking en levering volgens afspraak!

Ik ben vriendelijk en goed geholpen

Ik heb mijn aankoop bij jullie als goed en met aandacht ervaren. Werd vriendelijk geholpen.

Zeer snel verzonden en goede prijs/kwaliteit

heel positief

Prima, aardig personeel goed geholpen.

Omdat de schoenen die ik had uitgezocht, niet in mijn maat aanwezig waren, kon ik ze online nog wel bestellen. En zelfs het laatste paar! Ik kon de computer in de winkel daarvoor gebruiken. Anders had ik misschien achter het net gevist! Twee dagen later werden ze door PostNL thuisbezorgd. En ze pasten prima. Dat hoort ook zo: het zijn Skechers!

Fijne webshop

Schoenen besteld volgende dag geleverd. Bij retourneren geen probleem geld wordt snel teruggestort. Kortom ze doen wat ze beloven.

Erg blij met m'n slippers

hele goede service

Besteld en de andere dag geleverd. Complimenten

Prima product

Ecco sandalen aangeschaft. Passen perfect. Prima prijs/kwaliteit verhouding.

Laatste tijd slechter. Niet op voorraad. Niet geleverd. Ook lazamani slippers

Schoenen in winkel besteld, daar laten bezorgen. Zijn het 2 verschillende kleuren ( verkleurd door 1 in winkel of etalage te staan) dus voor niets gekomen half uur gereden en geld terug moeten krijgen. Slecht dat het niet gecontroleerd word voor het de doos in gaat. 2 andere Nelson gebeld die hadden het ook. Jammer ik ben vaste klant

Wordt altijd correct geholpen

Wordt altijd correct geholpen

De schoenen zijn snel geleverd. Helaas pasten ze niet goed en daarom heb ik ze retour gebracht bij een Nelson winkel in de buurt keurig geholpen en geld direct teruggestort op mijn rekening. Goede service!

Snelle verzending

Snelle verzending we hadden een korting maar die mocht niet in de winkel gebruikt worden vandaar besteld anders gelijk in de winkel mee genomen.

Zit heerlijk comfortabel, loopt goed, geeft stabiliteit én oogt mooi!

Zie bovenstaande

Goede service, goede prijzen!

De bestelling is zeer naar wens uitgevoerd!

Veel keus, snelle levering.

Topservice

Top service Snelle levering Zag er keurig netjes uit

Willem Brocadesdreef 1

2132 PV Hoofddorp

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl. Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires. De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen. Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl