Topservice

Top service Snelle levering Zag er keurig netjes uit

Super snelle levering

Ik kende de winkel nog niet maar precies wat ik zocht hadden ze daar. Echt een snelle levering volgende dag in huis.

Prima slippers die flipflops

Ik ga er heel goed mee wandelen

Eenvoudig besteld, snel geleverd

De site werkt prettig. Van artikel zoeken, selecteren, in winkelmand plaatsen en afrekenen, naar snelle levering. De DHL heeft het pakket alleen voor de deur geplaatst, terwijl we dat niet zo besproken hadden. Gelukkig kwamen we kort daarna aan thuis. De slip in skechers zelf zorgen nu nog voor blaren; hopelijk zijn de voeten snel gewend.

Hele prettige ervaring

Medewerkster heeft mij heel vriendelijk geholpen

Mooie merken

Mooie merken schoenen en een goede service.

Klantvriendelijk

Op de website stond dat er nog in het filiaal op voorraad was maar dat was niet zo wel in een andere kleur toen heeft de verkoopster de schoenen besteld vanuit de winkel en thuis laten bezorgen. Het is niet duidelijk de voorraad!

Grandioos

Alles netjes verzorgd de dag na bestelling al geleverd.

top service !!!!!!!!

Top service , schoenen besteld en die waren 1 maat te groot. 1 maat kleiner besteld en de volgende dag alweer binnen. De schoenen die te groot waren terug gestuurd, en heel snel het geld van de terug gestuurde schoenen weer ontvangen . Hele goede service, bedankt daarvoor.

Zeer vriendelijk geholpen ondanks de drukte in de winkel

Zie hierboven

Goed geholpen en vriendelijk kom graag terug

Werd correct geholpen

De verkopers en verkoopsters hebben mij keurig geholpen. En waren erg vriendelijk.

Kan beter

Gad twee paar schoenen gekocht en wilde er eenpaar ruilen twee dagen latermaar toen was er 30% korting op wat ik niet meer kreeg dat zou beter kunnen

Medewerkster die meedacht

Sandaal was niet in mijn maat aanwezig in Kalverstraat, medewerkster stelde voor die online te bestellen zodat ik ze de volgende dag zou kunnen ophalen en zo gebeurde het. Actief meedenken, fijn

Schoenen gaan goed aan

Voor als je moeilijke handen hebt, zijn deze schoenen met Slip In ideaal

Snelle verwerking en bezorging van mijn bestelling, perfect!

Nelson schoenen verwerkt de bestelling supersnel. Ook de bezorging. De schoenen zijn goed verpakt. Alle lof!

Super en snel !!

Eindelijk en site die doen wat ze zeggen en wat je verwacht

Vlot en snel

Gebruiksvriendelijke website en vlotte levering. Zeer tevreden.

Goede en snelle verzending

Goede en snelle verzending

Fijne winkel, goede service

Kwalitatief goede schoenen, vriendelijk en behulpzaam personeel. Ruim assortiment.

Fijne geholpen

Fijn geholpen en 3de paar was naar huis toegestuurd zonder extra kosten

Vlot en netjes

Vlotte levering. Eenvoudige retourneren. Alles netjes afgehandeld. Voor herhaling vatbaar

De levering was er snel maar wat ik minder leuk vond was dat het pakket niet was dicht gemaakt.

Super aardige man verkeerde maat thuis gekregen naar de winkel gegaan. En nu komen ze uit een andere winkel. Nu moeten ze alleen nog binnen komen en kan ik ze omruilen.

Prima ervaring

Ondanks ik bij de laatste bestelling de verkeerde maat was opgestuurd. 1 schoen was 42,5 en de andere 39 .Ik vond dit heel erg omdat ik de laatste sneaker online had besteld .Gelukkig kon ik ook de laatste paar sneakers kopen in een andere filiaal maar moest ik wel ver reizen om dit te gaan kopen.Al met al ben ik blij dat ik hem toch had kunnen kopen.

Willem Brocadesdreef 1

2132 PV Hoofddorp

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl. Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires. De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen. Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl