Nelson - Prima maar DHL maar 1 ster!

Kwaliteit en levering van de sneakers was prima maar jullie zijn in de beoordeling wel afhankelijk van de pakketbezorger! Daar wringt de schoen en ik zou jullie willen adviseren om na te denken over het vervangen van de bezorger. Wanprestatie - zogenaamd aanbellen - niet wachten-snel een papier in de brievenbus met de opmerking dat wij niet thuis zijn - dat betekent de volgende dag mijn pakket ophalen bij een DHLPoint!! Vraag "aanbevelen" is alleen op toepassing van de schoenen van Nelson!!

Mooie schoenen, perfect afgewerkt.

Schitterende schoenen

Dit schoeisel zit als gegoten

fantastisch

goede kwaliteit redelijke prijzen goede pasvorm een tevreden iemand

Goed geholpen

Ben heel goed geholpen en de schoenen zijn snel geleverd.

Goed en snel.

Prettige ervaring, relaxed en vriendelijk geholpen.

Uitstekend service

Goed en vriendelijk geholpen. Vakkenis aanwezig

Lopen zeer fijn

Ivm mijn hielspoor ben ik deze schoenen gaan proberen. Lopen erg soepel. Perfect.

Schoenen in de winkel gepast, waren niet op voorraad, via andere winkel gezorgd dat ik ze toch kon kopen. Heel vriendelijk en goed geholpen.

Alles prima

Voor schoenen online kijken we altijd eerst bij Nelson. Veel keus, supermakkelijke retour.

Heel plezierig!!

Heel goed geregeld. Online besteld, ik winkel ophalen en had gekozen met Klarna te betalen. Bij het ophalen kon ik ook in de winkel betalen en had ook geen extra kosten voor achteraf betalen. Schoenen perfect en prima service!!

Alles prima

Alles is naar wens verlopen!

Vriendelijke medewerkers

In nijmegen heb ik 3 paar schoenen gekocht en ben zeer te vreden over de hulp

Top schoenen

Schoenen zijn mooi. Mooie collectie altijd. Alleen de bezorgdienst(DHL) was super slecht. Kan Nelson niks aan doen uiteraard. Beter om met PostNL te gaan samenwerken.

Geweldige en persoonlijke service!

Schoenen nodig! Ga dan naar Nelson aan de Hesseplaats, ruime keus en je wordt fijn geholpen!

Prima dienstverlening

Makkelijk te bestellen, betaald en op tijd geleverd. Netjes op de hoogte gehouden van voortgang.

Mijn sandalen zijn niet goed

Ik heb vorige week een paar ara sandalen gekocht, met uitneembare voetbed,in de hoop dat mijn steunzolen erin kunnen. Maar helaas dat is niet het geval. Nu ben ik genoodzaakt om voor deze sandalen nieuwe steunzolen te laten maken voor 290euro. Ik had bij Nelson in Lisse gekeken, maar die hadden ze niet. Anders ben ik altijd tevreden met Nelson

Geweldig ,en snelle levering

Aangezien er op dit moment geen pantoffels in de winkel stonden ,heb ik.2 paar on line besteld ,helemaal prima en snelle levering ,bedankt

vriendelijke en snelle service

Indien het artikel niet voorradig is in de winkel, maar wel in een ander filiaal, doet het personeel er alle moeite voor om de klant alsnog van dienst te kunnen zijn.

Goed en snel

Uitstekend, schoenen snel geleverd.

Kom er al jaren!

Goede kwaliteit schoenen. Nu eenzelfde paar Skechers gekocht, oude waren versleten door het vele dragen. Zijn wel mooi gebleven.

Zeer klantvriendelijk

Prettige medewerkers in Nelson schoenenwinkel in Pijnacker

Super snelle levering

Ik heb de sneakers online besteld, omdat ze in de winkel niet beschikbaar waren. Ik loop al jaren op sneakers van het merk Bjorn Borg en dit tot grote tevredenheid. Nelson online levert supersnel dus daarom een goed alternatief voor de winkel.

Fijn en aandachtig geholpen

Op zoek naar witte sneakers, kwam leuke tegen van buffalo hadden zelfs streepjes met een kleurtje erin. Alleen waren beide schoenen verschillend. Verkoopster zag het ook en ze stelde voor om nog een paar online te bestellen om te kijken of we de schoenen dan konden omwisselen. Schoenen afgerekend en 2 dagen later waren ze bij de winkel geleverd. Na het openen van de nieuwe doos kwamen we tot de conclusie dat links en rechts ook verschillend waren en dit dus hoort. Verkoopster blij met deze ervaring en ik vond dit niet zo mooi en kreeg mijn geld retour. Dus goede service door middel van het meedenken en bij twijfel toch niets verplicht.

Goede service vriendelijk

Willem Brocadesdreef 1

2132 PV Hoofddorp

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl. Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires. De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen. Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl