Foute maat toegezonden en dan nog verzendkosten aanrekenen voor het retourneren!

Geweldige service

Ik had mooie sandalen gekocht, maar thuis gekomen zag ik een kleur verschil. Weer terug naar Nelson, vriendelijk geholpen, vlotte afhandeling en maandag had ik weer nieuwe sandalen. Top

Prima service, fijne medewerkers

Ik koop altijd bij Nelson. Ik ben fan van de Skeachers. Als er een aanbieding is moet ik me echt inhouden want ik heb aardig wat Skeachers staan. Nu ook weer gekocht. Wat ik wel jammer vind, ik haal ze dinsdag op betaald 63.99 en vandaag aanbieding 55,00. Dat is dan weer jammer

Nelson heeft een ruim assortiment. De webshop werkt makkelijk en ze zijn supersnel met verzenden. Iets meer info over de maten zou wel fijn zijn; ik kocht sandalen die blijkbaar erg groot vallen. Gelukkig wilde mijn dochter ze en heb ik een maat kleiner besteld voor mezelf. Het was wel makkelijk geweest als ik dit van tevoren zou hebben geweten.

Goede service vriendelijk personeel

In 1 woord goed,is niets te veel voor de dame in kwestie die mij geholpen had

vlotte verzendig

Hartelijk dank voor de vlotte verzending ik ben zeer tevreden

Goed en vriendelijk personeel

De zomer slippers die ik graag wilde hebben waren niet meer in mijn maat in de winkel op voorraad. Dus bestelde de medewerker het online en 2 dagen later had ik ze in huis. Prima service!

Van de week ontvangen,en nu af geprijst.

Van de week ontvangen,en nu afgeprijst,vind ik niet leuk.

Betrouwbaar

Het product is goed,de bestelling zoals ze zeiden. Optijd. Goed verpakt.

Juiste product en optijd geleverd

Uitstekende levering en service

Levering op tijd zoals afgesproken. Ik heb het retour bij de winkel afgegeven. Daar werd ik vriendelijk en goed geholpen. Het bedrag werd direct teruggepint

Prima ervaring

Ik heb witte sandalen van Neker Evolution gekocht en ze zitten heerlijk. De bandjes hebben een klittenband sluiting. De zolen zijn stevig en zachte voetbed. Heerlijk om te lopen, geeft voldoende steun aan mijn voeten. Ik zal ze wel aanraden. Ik zou ze eigenlijk ook in het zwart willen hebben, maar helaas hebben ze dit niet.

Heel goed en vriendelijk geholpen

Idem hierboven.

Klant vriendelijk goede service

Makkelijk bestellen met korting van ING

Korting is altijd fijn toch!!!! Maar wat wel heel vreemd ism, je kan met ing spaarpunten 20% korting krijgen bij Nelson. Echterrrrrrrrrr je krijgt dat niet in de fysieke winkel. Beetje jammer. Nelson lijkt online aankopen op deze manier aan te moedigen. Aspirantkopers gaan dus passen in de winkel en dan met 20% korting online kopen :-(((( P.S. De bestelde schoenen zijn goed en snel bezorgt

Aflevering vlot...maat schoenen niet juist

Besteld sneakers mt. 5 Snelle levering, maar bleken toch te klein. Retour. Vervolgens: Besteld: sneakers mt. 6 Snelle levering, maar labeltje aan schoen vermeldde mt.6, op bijgevoegd formulier ook. Maar de sneakers zelf bleken mt.6,5 te zijn! Retour. Nu wacht ik op terugstorting 2x €bedrag. En overweeg of ik dan alsnog een poging waag. Heb tel. contact gehad en dat was vriendelijk.

Prima !

Past perfect.

De slippers die ik had besteld waren te smal. Bij ophalen in winkel meteen daar teruggestuurd.

Ontbrekende maat ter plekke besteld en schoenen werden de volgende dag bezorgd.

Alleen maar goed

Zeer prettige winkel,word altijd vriendelijk geholpen en service is uitstekend

Goed geholpen door een vriendelijke dame

Mijn zoon is erg verknocht aan zijn oude schoenen, deze stonden niet in de winkel maar de verkoopster keek op de website en daar stonden ze nog wel en ook nog met € 50 korting. Suberblij!!

Kom er al jaren en wordt altijd goed geholpen, vriendelijk personeel

In de winkel snel geholpen, helaas toch schoenen naar ons huis gestuurd ondanks verzoek winkel

Zie boven

Heel goed.

Fijne sandalen gekocht!

Willem Brocadesdreef 1

2132 PV Hoofddorp

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl. Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires. De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen. Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl