super

Heel fijn geholpen en schoenen die fantastisch lopen

Duidelijke website, snelle verzending

Duidelijke website, snelle verzending. Fijn dat je op de hoogte wordt gehouden van de status van je bestelling,

Goede schoenenzaak.

Een goede schoenen zaak. Alleen met veel te weinig personeel om iedereen te helpen. Woensdag in Noordwijk geweest. Heel druk in de zaak maar veel te weinig personeel. En dat in zo,n grootte zaak. En vooral op woensdag is daar toeristenmarkt elke zomer. Dus mega druk. Heb medelijden met de twee dames die daar werkten. Voor kom dit. Anders gaan de mensen online bestellen. En dat kost winkels en personeel hun baan!!!. En we willen toch graag winkelen in de stad/ dorp. Fijne Dag vandaag .

Goed geholpen en super fijne schoenen

Super winkel

Onze eerste paar mooie skechers voor mijn man gekocht bij Nelson Schoenen, van bestelling tot bezorging zeer tevreden, goed en met zorg verpakt en verstuurd, hier wordt vaker gekeken naar schoenen.

Vriendelijk personeel en leuke, vlotte schoenen in assortiment

Zie zin hierboven

Altijd kunnen slagen bij Nelson, goede variatie aan laarzen en schoenen, ook voor de iets bredere voeten. veel keus uit verschillende merken. `ook online veel keus. Makkelijke website. eenvoudig bestellen, laten bezorgen of ophalen in een winkel, retouren ook eenvoudig in een winkel te doen.

Goede vlotte service.

Vriendelijk personeel en goed geholpen.

Perfecte service

Perfect service

superservice

Vriendelijk personeel bij het passen in de winkel. Paar dagen later teruggegaan. Veter kapot en ik kreeg nieuwe veters,.

Fijne service van de medewerkster

Helemaal goed

Nelson Diemen. Vriendelijk personeel, service en afhandeling prima.

Mooie schoenen

Mooie schoenen en kwaliteit. Zeer snelle levering trouwens.

Fijne winkel, ruime keus, goede service

Fijne winkel,ruime keus, goede service

Satisfied

I'm very satisfied with all my shoes I bought from Nelson.

kwaliteit

Spectaculair

Zeer snel

Makkelijk besteld en net zo snel bezorgd.

Ik heb vorige week 2 paar slippers besteld voor een verjaardag . Voor 21.00 besteld en volgende dag

besteld klopt dus niet Ben een week verder en geen kado voor verjaardag en al een week ah wachten

Fijne schoenen

De schoenen die ik heb gekocht zijn echt geweldig!!

Prima service.

Vriendelijk personeel.

Klant vriendelijk

Reef slippers in Breda was niet op voorraad de verkoper keek online welk filiaal het wel had.Kon het ophalen of thuis laten bezorgen. Winkel is netjes en heeft een goede keus aan schoenen Verkoper was klant vriendelijk!

Fijn geholpen

Wat gekocht Wat gekregen Levering was keurig Prijs was goed Resultaat goed

Willem Brocadesdreef 1

2132 PV Hoofddorp

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl. Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires. De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen. Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl