Ruime keus en snelle levering

Ruime keus en snelle levering

Goede ervaringen met personeel van de vestiging in Groningen

Erg behulpzaam bij het passen van de juiste maat en bij het bestellen. Met name de leidinggevende was erg vriendelijk toen ik de schoenen wilden ruilen. Daardoor ga ik zeker weer naar deze winkel.

Skechers die ik zocht hier meteen gevonden

Er zijn zoveel zaken om schoenen te bestellen, echter hier klopt het totaalplaatje. Prijs, snelheid van gratis verzenden en retourbeleid! Korting voor nieuwsbrief gaf uiteindelijke nu de doorslag

Hartstikke goed

Alles wat ik bestel bevalt me prima en ook de service is prima.

Goede omschrijving op website, goede kwaliteit schoenen, snelle levering

Uitstekende service

Uitstekende omruilservice in de Nelson winkel Purmerend

Medewerkers in de winkel zijn super vriendelijk en behulpzaam. Bezorging binnen een dag en makkelijk om te retourneren indien nodig

In de winkel mijn juiste maat online besteld, goede en snelle service en levering

denkt mee

denkt mee

Bestelling volgende dag in huis. Helaas een maatje te groot. Naar winkel gegaan en daar de schoenen kunnen inleveren. Aldaar een maatje kleiner besteld. Wederom de volgende dag in huis.

Wat een fijne schoenen!

Dit zijn mooie en fijn zittende laarsjes. En een ontzettende snelle levering!

Zeer tevreden.

Makkelijk bestellen Snelle levering En je kunt via de winkel indien nodig ruilen.

Perfect geholpen!

Perfect geholpen!

Wat ik er van verwacht had

Bestelling volgende dag in huis, helaas een maat te groot. Retour gestuurd, dat ging vrij simpel en het geld weer vlot terug op de rekening. Zo hoort het, dus prima!

Topservice

Nieuwe schoenen gekocht in november waarvan de zool aan 1 kant losliet, waarschijnlijk vanwege een productiefout. Teruggegaan in januari en meteen een nieuw paar gekregen. Heel netjes en goed ingeschat.

Ik heb contact gehad met de klantenservice en het werd perfect opgelost.

Prima keuze.

Makkelijke site, overzichtelijk, mooie kwaliteit en snelle levering. Zeer tevreden met onze bestelling.

Heel goed.

Besteld, snelle levering. Tevreden

alleen maar lof

mijn bestelling was prima verzorgd en bezorgd

Ik had online schoenen besteld en deze In de winkel laten bezorgen ,daar bleek dat ze te klein waren. De verkoopster was erg vriendelijk en heeft direct andere geregeld. Deze waren er al een dag later. Blij mee!

Super geholpen

Topwinkel in alle merken

Als ik on line bestel heb ik de schoenen/laarzen heel snel in huis. In de winkel ook een hele goede service . Top!

Goeie service en bereid mee te denken met klanten

Behoeft geen verdere beoordeling zie bovenstaande mededeling.

Fijne schoen heerlijke pasvorm stevigven toch modern model.

Erg tevreden.

Willem Brocadesdreef 1

2132 PV Hoofddorp

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl. Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires. De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen. Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl