Aan te bevelen !

Prima service, ik ben weer blij ! EN mooie kwaliteit schoenen .

Goede kwaliteit schoenen

Snelle levering en goede kwaliteit schoenen voor een betaalbare prijs

geweldig

vriendelijk personeel,goede info en fijne service

Fijn geholpen, alle tijd en goede service

Fijn geholpen, alle tijd en goede service.

goede instapper voor deze prijs

Ik zocht eenvoudige, goedkope instappers maat 48. Deze schoenen voldoen hieraan, een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Uitstekend meegedacht

Sneakers voor mijn zoontje. Advies maatje groter gekregen. Kleur niet beschikbaar, dus besteld en de volgende dag thuisbezorgd!

Snelle service en de maat klopt altijd

Zeer snel geleverd en keurig verpakt!

Behulpzaam personeel, vriendelijk. Vlotte service.

Top service! Klacht snel opgelost

Ik shop graag bij Nelson, aardig voor ons en de kinderen en nadat de schoenen al wat kapot gingen na een paar dagen, klacht netjes afgehandeld, zonder gezeur, even terug naar de winkel met de situatie en de volgende dag thuis bezorgd.. een woord: TOP!

Levering volgens afspraak

Super snelle levering. Top.

Prima geholpen

Het online gekochte artikel geruild in winkel Schalkwijk Haarlem, prima geholpen daar door 2 behulpzame meiden

Super snel

Super snel

Geweldig.

Bedankt voor de vlotte bezorging van de gekochte schoenen.

Mooie website met duidelijk overzicht

Goed uitstekende service

Netjes, goed en snel geleverd!

Top winkel

Ze hebben altijd wel de schoenen die ik moet hebben zo niet dan bestel ik mijn maat in de winkel en de volgende dag heb ik ze in huis. Ik winkel altijd in Almere stad

Prettig, kundig en behulpzaam personeel.

Snelle levering!

Snelle levering van fijne hoge Sketchers, die alleen door de stroeve veters en kleine vetergaten lastig aan en uit te trekken zijn.

Snel het juiste product in handen

Vriendelijke bediening. Goed meedenken met de klant. Snel het juiste bezorgd.

Geweldige service en aankoop

Duidelijk bestelling kunnen plaatsen. Goede communicatie. Alleen niet in het tijdvak geleverd zoals opgegeven (2 uur te laat)

Top schoenen

Fijne schoenen en makkelijke.

correct

xxxxxxxxxxxxxxx

Super duidelijke communicatie en snelle levering

Willem Brocadesdreef 1

2132 PV Hoofddorp

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl. Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires. De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen. Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl