Altijd goed geregeld

Had een web order gedaan, voor gekozen zelf uit het vak te pakken. Bij aangeven bij de medewerker in de hal loopt hij netjes mee naar de shoppen zorgt dat alles goed overgedragen wordt aan de medewerkers in de shop.

Makkelijk ophalen

Pontmeyer Filiaal Raalte is prima vestiging. Zeer vakkundig personeel die je graag te woord staan. Ik zou er graag meer willen halen maar soms is het echt financieel aantrekkelijke om ergens anders wat te halen. Tip: Zorg dat je er een aanhanger hebt staan zodat materialen even naar huis gebracht kunnen worden. Dat maakt jullie nog beter in de service.

uitstekend

snelle servise en goede levering

vlot en vakkundig

als particulier kom ik regelmatig voor bouwmaterialen. altijd goede kwaliteit; vlot en vakkundig personeel.

snel makkelijk en niet te duur

snel makkelijk en niet te duur

Supersnelle levering

Ik had snel grijze betontegels en betonbanden nodig. Voor 13u besteld en inderdaad volgende dag al op de stoep. Chauffeur behulpzaam en vriendelijk. Over de betontegels 40x60x5: mooi maatvast, allemaal even dik, en ze waren volgens de palletsticker al 4mnd eerder geproduceerd, dus goed uitgehard. Op de sticker stond ook komo-kwalificering. Over de betonbanden 20x6x100cm: mooi even dik en hol en dol grepen goed in elkaar. Enige GROTE minpunt waar ik erg last van had was de variërende hoogte. Op de pallet zagen ze er prima uit, maar als je er eentje omdraaide qua lengte zag je pas het euvel, namelijk hoogteverschillen van 3 tot wel 6mm. Vrijwel alle 32 stuks hadden dit mankement. Resultaat: zaagtand effect bij plaatsing. Zeer vervelend als je ondervlak mooi waterpas en hard en strak is (beton). Als ik meer tijd had gehad, had ik ze weer laten ophalen en ergens anders betere gekocht. Jammer van dit product, zo'n maatverschil zou toch te voorkomen moeten zijn. Misschien voortaan ook komo-gecertificeerde betonbanden aanbieden? Service van Pontmeyer verder zeer prima. Dikke duim.

Kwaliteit, bezorging en prijs is goed

Zie bovenstaande

fout in winkelwagen waardoor een product leveriung blokkkeerde terwijl het niet op out of stok ston

moete n puzzelen waar levertijd op vasthing, met andere lengte,aten opgelost daarnaastwas mij bij aanmelden als klant 60 euro korting beloofd. Ik bestel, zie nergens korting. Krijg deeze kortingscode 2 dg later. Maw belofte bij eerste bestelling 60 euro korting is onjuiust logistiek primas

bestelling online ging prima, snel en netjes geleverd met van te voren de plus minus tijd, correct verpakt

Toppie

Gisteren naar vestiging Nuth geweest met mijn vrouw........ Enthousiast onthaal, vakkundige produktuitleg en de telefoon weer terug ! "Miljaar, wat een service.....", waren de eerste woorden van mijn vrouw toen we alleen in de auto zaten....!! Daar ben ik het roerend mee eens....!

Goed geregeld

Alerte medewerker had foutje in mijn bestelling snel ontdekt en via telefoontje recht gezet. Bezorging tijdstip via chauffeur keurig aangekondigd

Prima bedrijf

Verbeterpunten: - Website kan beter, voorbeeld zie Technische Unie. Al aan Maurice doorgegeven. - Linda Kal en Maurice van Kuik zijn toppers, kan de rest nog een voorbeeld aan nemen.

Klantvriendelijke bediening, goede materiaal, wel aan de prijs.

Vriendelijke bediening, goed materiaal, wel aan de prijs.

goed materiaal en vriendelijke service.

Voor het eerst materialen wezen halen, als 1 van de weinige een kant en klaar boeibord op voorraad. Bij ophalen nog goede tips gekregen voor het afwerken.

Prima service en op zaterdag geopend

Prima service en op zaterdag geopend

Eitje!

Via de website een balk besteld welke op een bepaalde dag afgeleverd zou worden bij de vestiging in Den Bosch. Ik werd een paar dagen van tevoren gebeld met de mededeling dat de balk binnen was en klaar lag om te worden afgehaald! Prima actie en een dikke pluim.

Precies zoals ik verwacht

Keurig geleverd, niet helemaal volgens planning, maar a la. Vriendelijke bezorger.

Zeer goed geholpen

Persoonlijke touch

Dit was mijn eerste keer bij PontMeyer: voor herhaling vatbaar

Besteld en afgehaald. Fijne parkeerplaats en goede adviezen voor een aantal andere zaken.

Top! Meewerkend en accuraat

Ik wilde de afleverafspraak verzetten, geen probleem. Zonder gevraagd te hebben belt de chauffeur dat ie er is, afleveren op de plek die we graag wilden. Toppers!

Snelle bezorging

Ik had niet verwacht dat mijn bestelling er zo snel zou zijn. Product was naar wens.

komt na wat is afgesproken

Bestel op zich niet veel, maar wat ik bestel wordt netjes op afgestemd moment bezorgd. en als er iets niet op de site staat werd ik netjes te woord gestaan waarna we uiteindelijk ook de juiste spullen konden bestellen.

Wegens een beschadigde deur in Dordrecht moesten we naar Rotterdam voor een onbeschadigd exemplaar.

Helaas was de Svedex Alpine wit opdekdeur 93x2115, Rechts beschadigd met twee krassen van 55mm x 3a4mm breed. Het was de enige aanwezige deur, doch er werd met PondMeyer Rotterdam contact opgenomen, daar was er ook 1 van dezelfde grootte maat, en of we die daar alsnog op wilde halen. In Rotterdam was de aanwezige deur wel in goede- en onbeschadigde staat. Het paumelle hulpstuk hebben we vanuit Dordrecht meegenomen. Dat we de deur alsnog in Rotterdam moesten halen bracht extra kosten met zich mee van € 20,00

Site kan beter, kortingscode werkt niet. Slecht bereikbaar. Zal terug gebeld worden wat niet gebeurd

Zie boven. Zou nu echt weleens teruggebeld willen worden

Gewoon een goed bedrijf.

Voor vragen, voor advies, voor goed materiaal, voor snel bezorgen, dan moet je wel naar PontMeyer gaan.

Symon Spiersweg 17

1506 RZ Zaandam

075 653 62 92

Over PontMeyer

Sinds 1844 is PontMeyer de vooraanstaande leverancier van hout, plaat- en bouwmaterialen. Vele generaties vertrouwen op de service en kwaliteit die PontMeyer dagelijks weer probeert te verbeteren aan de honderden klanten die zij dagelijks beleveren of ontvangen in onze vestigingen. De mening van de klant van PontMeyer is erg belangrijk. In het contact de klant probeert PontMeyer steeds weer te kijken hoe ze hun dienstverlening verder kunnen verbeteren.