Snelle service voor de levering van het tuin hout zal ik vaker aan denken!
Beste J.groenman, Bedankt voor je positieve review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de snelle service voor de levering van het tuinhout. We streven ernaar om onze klanten de beste ervaring te bieden en waarderen het dat je ons in de toekomst in gedachten zult houden. Als je nog vragen hebt of verdere hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Met vriendelijke groet, Team PontMeyer
op afgespoken bezorgdag werd tijdstip bezorging steeds uitgesteld. Eind van de dag niet bezorgd, geen bericht hierover. Dag daarna werd eerder bezorgd dan op internet tracker aangegeven, zonder het beloofde belletje vooraf.
Je word snel en goed geholpen, filiaal Diettinchem heeft een binnendienst met kennis van zaken.
Beste vincent, Hartelijk dank voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat je snel en goed geholpen bent in ons filiaal in Doetinchem. Onze binnendienst doet altijd haar best om met hun kennis en expertise je zo goed mogelijk van dienst te zijn. We waarderen je vertrouwen in ons en hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Team PontMeyer
Mijn ervaring is dat ik besteld had via de website en alles zou klaar liggen. De opvolgende week. Bij aankomst lag er niets klaar.... Jammer... Gelukkig was het personeel zeer behulpzaam. En uiteindelijk heb ik alles kunnen meenemen. Mijn advies kijk goed naar de aanvragen via de website. Dat is wel de toekomst. Neem dit serieus. Met vriendelijke groet Marcel
Beste Marcel, Bedankt voor je feedback en het delen van je ervaring. Het spijt ons te horen dat je bestelling niet klaar lag bij je aankomst. We begrijpen dat dit teleurstellend kan zijn en waarderen je geduld in deze situatie. We zijn blij dat ons personeel je goed heeft kunnen helpen en dat je uiteindelijk alles hebt kunnen meenemen. Je advies om zorgvuldig te kijken naar aanvragen via de website nemen we zeer serieus en we zullen ons best doen om deze processen te verbeteren. Nogmaals dank voor je waardevolle feedback. We hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn! Met vriendelijke groet, Team PontMeyer
Goed en snel geholpen door vakkundig personeel.
Beste Ferry, Hartelijk dank voor je positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat je goed en snel geholpen bent door ons vakkundige personeel. Jouw tevredenheid is onze prioriteit, en we streven er altijd naar om de best mogelijke service te bieden. We hopen je in de toekomst weer te verwelkomen! Met vriendelijke groet, Team PontMeyer
Vlotte bediening die je ook van advies voorziet en meedenkt voor de meest geschikte oplossing. Zeer nette werkplaats
Ik voel me niet serieus genomen worden als kleine zzp'er. De balie medewerkers zijn geweldig met uitzondering van een vaak mopperde bedrijfsleider. Sinds januari ben ik niet meer daar geweest en heb hiervan ook geen enkel terug koppeling of opmerking van ontvangen van he we missen je als klant. Erg jammer en een gemiste kans. John
Kwam voor het eerst bij Pontmeyer, ben particulier. Het was even wennen waar ik moest zijn, dacht dat je alleen online kon bestellen maar je kan dus ook zo binnenlopen/binnenrijden. Even wennen dat er nergens prijzen vermeldt staan alleen op wat aanbiedingen van gereedschap. Voor particulieren is Pontmeyer ook niet bedoelt, daar zijn de bouwmarkten voor. Maar speciale(re) dingen hebben ze daar natuurlijk niet.
Beste Maurice, Bedankt voor je feedback en het delen van je ervaring! Fijn dat je de tijd hebt genomen om ons te bezoeken. We begrijpen dat het even wennen kan zijn, vooral als je niet bekend bent met onze winkel en het aanbod. Het klopt dat we ons vooral richten op de professionele markt, maar we verwelkomen ook particulieren die op zoek zijn naar speciale producten van zeer goede kwaliteit. We zullen je opmerking over de prijsweergave zeker meenemen om het voor onze klanten duidelijker te maken. We hopen je in de toekomst nog eens te zien en staan klaar om je te helpen met je projecten! Met vriendelijke groet, Team PontMeyer
Zie boven
prima service, goede prijs-kwaliteit, afspraken ruim nagekomen.
Beste Jerry, Hartelijk dank voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze service en de prijs-kwaliteitverhouding. Het is fijn om te weten dat we onze afspraken goed zijn nagekomen. Jouw tevredenheid is voor ons zeer belangrijk, en we hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn! Met vriendelijke groet, Team PontMeyer
uitstekend
Wij bellen u vandaag terug; niet gebeurd. U kunt de goederen zaterdag ophalen; ze zijn niet binnengekomen. Daarom mailen wij u maandag; niet gebeurd wel één keer geprobeerd ons telefonisch te bereiken... De volgende dag zelf maar naar PontMeyer gebeld.
Beste G. Aalten , Bedankt voor je review. We vinden het ontzettend vervelend dat de communicatie rondom je bestelling niet is verlopen zoals het hoort. Onze excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. Dit is absoluut niet de service die wij nastreven, en we begrijpen dat het voor jou erg frustrerend is om zelf steeds achter updates aan te moeten gaan. We zullen je feedback intern bespreken om onze communicatie en service te verbeteren, zodat dit soort situaties in de toekomst voorkomen worden. Mocht je nog vragen hebben over je bestelling of verdere hulp nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op via 075 653 62 92. We helpen je graag verder. Met vriendelijke groet, Team PontMeyer
Beste heer/mevrouw, Ik kan het nog niet beoordeelden, ik ga het straks samen met mijn vader erop bouwen, Materiaal ziet er top uit! Chauffeur ook goed en vriendelijk! Levering was top!! alvast heel veel dank. Vriendelijke groet, Jon Laan
Beste Jon, Bedankt voor je feedback! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van het materiaal en dat de levering soepel is verlopen. Fijn ook dat onze chauffeur vriendelijk was! We hopen dat de bouw met je vader goed verloopt en dat alles naar wens is. Mocht je in de toekomst vragen of aanvullende materialen nodig hebben, staan we voor je klaar. Alvast veel plezier met het project! Met vriendelijke groet, Team PontMeyer
Goede service!!!
Beste milena, Bedankt voor je enthousiaste review! Super om te horen dat je tevreden bent over onze service. We staan altijd klaar om je te helpen en hopen je snel weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Team PontMeyer
Partij staandes en balken besteld bij PontMeyer aangezien hun "scherp afgeprijst" op de balken hadden die ik nodig ben voor mijn Douglas terras overkapping van 6x3. Het hout was netjes tot een pakket gebundeld met trekband. Levering was snel en in goed overleg met klantenservice op de exacte tijd. min puntje was de ingehuurde chaufeur die beetje engels kon en totaal onhandig(gevaarlijk zelfs) met de kooiaap omging. maargoed. mijn hout is schadeloos afgeleverd op de plek wat ik aangaf, de schade aan oplegger is zijn eigen pakkie an. PontMeyer krijgt 5 sterren van mij, dank zij jullie was ik honderden euros goedkoper uit!! klasse! dank jullie allemaal.
Op alle fronten een goede dienstverlening. Goede informatievoorziening. Alleen de bezorgkosten waren aan de hoge kant.
Beste Lambert, Hartelijk dank voor je positieve review! Wat fijn dat je onze dienstverlening en informatievoorziening als goed hebt ervaren. We streven ernaar om onze klanten op alle vlakken de beste service te bieden. We begrijpen dat de bezorgkosten soms een aandachtspunt kunnen zijn en nemen je feedback daarin graag mee. Hopelijk kunnen we je in de toekomst opnieuw van dienst zijn! Met vriendelijke groet, Team PontMeyer
Groot assortiment, vriendelijk personeel. Denken mee met mij als klant. En denken in oplossingen. Heel fijn!
De magazijnmedewerker was zo vriendelijk mijn lionboard plaat even in stukken te zagen en samen te binden om beter te kunnen vervoeren. Enige minpunt is dat de plaat aan de randen wat beschadigd was, maar dat was voor mij geen groot probleem.
Beste Bert, Bedankt voor je review en wat fijn om te horen dat onze magazijnmedewerker je zo goed geholpen heeft met het zagen en binden van de lionboard plaat! We willen graag dat onze klanten hun materialen zo gemakkelijk mogelijk kunnen vervoeren. Jammer dat de plaat aan de randen wat beschadigd was; we waarderen je begrip hiervoor en nemen je feedback mee om onze service te blijven verbeteren. We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team PontMeyer
Makkelijk online bestellen en bij aankomst lag de bestelling klaar en kon zo de auto in
Beste Jan, Bedankt voor je positieve feedback! Wat fijn om te horen dat het online bestelproces soepel verliep en dat je bestelling bij aankomst al klaarstond. We streven ernaar om het zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken voor onze klanten. We zien je graag een volgende keer terug! Met vriendelijke groet, Team PontMeyer
Zoeken op product in webshop kan beter
Duidelijke website en ook makkelijk voor particulieren om account aan te maken en te bestellen. Veel artikelen op voorraad, een van de weinige die AK gipsplaten kan leveren, dus dit is positief. Klantenservice ook gemakkelijk te bereiken, echter de geleverde metal stud was ingedeukt en 1 verpakking dusdanig, dat die niet te verwerken was. Foto's gemaakt en gestuurd naar klantenservice en deze beloofde om de eerstvolgende werkdag (dinsdag na Pinksteren) nieuwe te bezorgen. Aan het einde van de middag bleek dat dit nog steeds niet doorgegeven was aan de betreffende vestiging, dus te laat en daarom pas bezorgd op woensdag. In het weekend lag het werk dus stil en moesten wij extra vrije dagen opnemen om het werk klaar te krijgen voordat de stukadoor kwam. Nieuwe verpakking was overigens ook licht ingedeukt.
Beste Jose, Hartelijk dank voor uw review. Vervelend dat de metalstud is geleverd met schade. Ik zie dat deze melding vrijdag middag is binnengekomen en de vrachtwagens voor dinsdag al waren volgeladen, om deze reden hebben wij de nalevering ingepland voor woensdag en hierbij kosteloos een tijdslot t.w.v. €59 toegevoegd in de order zodat u deze woensdag ochtend geleverd wordt. Helaas konden wij dit i.v.m. pinkster niet sneller uitleveren. We hopen dat de klus niet te veel vertraging heeft opgelopen en zien u graag snel terug. Team PontMeyer
Goede service, vriendelijke bediening! Altijd heel fijn!
Ik bestel 2 keuken kastjes ik bel ik bestel online dinsdag kunt u ze dinsdag as vanaf 7.00 halen ik kom daar nee die hebben we niet je moet naar zuidoost Jezus cristus onderwijl staat om 9.00 uur een timmerman te wachten nee geen goed woord over voor pontmeier
Beste Bart, Allereerst bedankt voor uw review. We vinden het vervelend dat u een negatieve ervaring heeft met PontMeyer. Helaas heb ik begrepen van mijn collega dat zij een voorraadverschil hebben en hier te laat achter zijn gekomen, om deze reden stond u helaas voor een verrassing. Gelukkig was er een vestiging in de buurt welke de kastjes wel op voorraad heeft en u deze daar heeft kunnen afhalen. Onze excuses voor het ongemak en we zullen u een presentje sturen. Team PontMeyer
Kunt beter informeren over levering
Beste Arjan, Wij sturen onze klanten een orderbevestiging met hierin de leverdatum. De dag voor levering ontvangt de klant een bericht met een tijdvak waarin wij de bestellen komen afleveren. Helaas zie ik dat de orderbevestiging niet correct is verstuurd en u deze niet heeft ontvangen. Onze excuses voor het ongemak. Wij hopen u wel snel weer terug te zien. Team PontMeyer
Symon Spiersweg 17
1506 RZ Zaandam
Sinds 1844 is PontMeyer de vooraanstaande leverancier van hout, plaat- en bouwmaterialen. Vele generaties vertrouwen op de service en kwaliteit die PontMeyer dagelijks weer probeert te verbeteren aan de honderden klanten die zij dagelijks beleveren of ontvangen in onze vestigingen. De mening van de klant van PontMeyer is erg belangrijk. In het contact de klant probeert PontMeyer steeds weer te kijken hoe ze hun dienstverlening verder kunnen verbeteren.