Uitstekende dienstverlening

Plaatsen van laadpaal en aanpassen van meterkast uitstekend verzorgd, maar bovenal nadien zeer goed bereikbaar en behulpzaam bij vragen.

Snelle en goede service

Snelle reactie en terugkoppeling. Aardige monteur. Goed werk. Aandachtspuntje is het gruis van het boren. Dat was blijven liggen en dat oogt toch wat slordig.

Als het eenmaal functioneert. En anders wordt het snel opgepakt

Alles goed verlopen volgens gemaakte afspraak 9

Goed maar op één onderdeel onbegrijpelijk

Laadpaal werkt goed, bij vragen snelle antwoorden Maar dat er 4 weken moet zitten tussen incasseren factuur en daarna uitbetalen declaratie is onbegrijpelijk. Eén week zou ik begrijpen, vier niet. En het argument dat het om wanbetalers gaat snap ik niet aangezien er sprake is van automatische incasso

Snel opgeleverd

Goed ervaring met Watt. Wij hebben onze ladpaal geinstallerd binnen paar weken. Alles is goed geregeld

Top bedrijf!

Watt medewerkers zijn altijd snel bereikbaar. Prima ondersteuning en maken waar wat ze beloven.

Top bedrijf wat zijn afspraken nakomt.

De vraag om info, de offerte, het accoord ende aanleg van de laadinstallatie zijn in goede harmonie en volgens afspraak aangelegd. Top.

Fijn contact

Goede lader, netjes geplaatst

Fijn laden met Watt systeem thuis

Thuis station werkt top.

Fijn duidelijk korte lijntjes

Korte lijntje bellen gelijk denken in oplossingen. Prettige medewerkers. Altijd oplost gericht.

Zeer behulpzaam en meedenkend in oplossingen

Mijn ervaring met WATT is zeer goed. Ik krijg zeer snel reactie als ik een vraag stel per email of een wijziging doorgeef. Ook tijdens de installatie van de software op de wallbox hebben ze meegedacht in oplossingen. Prima partij om zaken mee te doen!

Tevreden

Als hij uit schakelt is het jammer dat hij bij lage belasting niet weer inschakelt.

Keurig netjes opgeleverd.

Erg klantvriendelijk, en niet te flauw om aansluitend nog vragen of onduidelijkheden te beantwoorden.

laadpunt snel en tegen prima prijs geinstalleerd

Mijn Watt thuisoplader functioneert prima.

Na duidelijke uitleg gekozen voor de thuisoplader van Watt. Functioneert prima.

prima ervaring

Watt heeft me goed geholpen in het offerte traject. De plaatsing en prijs waren ook prima Al met al een tevreden klant!

Werkt prima!

Stopt met laden als er teveel spanning in huis gebruikt wordt en gaat weer verder als het kan. Zeer tevreden.

Uiteindelijk positief

Levering en uitvoering goed. Door misverstand moest installateur weer terug komen. Overleg van te voren was beter geweest.

Uitstekend geregeld.

Alles tot in de puntjes verzorgd, zelfs klein foutje ontdekt in de meterkast werd even opgelost.

Uitstekende service en snelle en correcte installatie

Op de afgesproken datum en tijd is de wallbox geplaatst en aangesloten. Bedankt!

Professioneel en flexibel.y

Het installeren van de laadpaal verliep vlekkeloos en daarbij op een prettige wijze te woord gestaan door een vriendelijke monteur. De installatie datum moest ik door gewijzigde omstandigheden mijnerzijds 2 maal verplaatsen maar dat was geen enkel probleem.

Zeer goed geholpen

Zijn afspraken die gemaakt zijn goed naar gekomen Niet goedkoop maar wel goede kwaliteit geleverd

Had beter gekund.

Ik hou aan alles wat gemengde gevoelen over, omdat niet alles aan Watt zelf lag, maar ook aan de toeleverancier.

Keurig geholpen

Prima ervaring met het installeren van de laadpaal en het installeren van de app

Industrielaan 1

5405 AA Uden

+31882420370

Over WATT

Watt is jouw partner in duurzame energie. Bij Watt geloven we in een toekomst waarin duurzame energie de norm is en werken daarom hard om onze klanten te helpen bij het realiseren van hun duurzame energie ambities. Heeft u een vraag of storing? Neem contact met ons op! Wij helpen u graag. Mail ons op [email protected] of bel 088 24 20 370