Doordat mijn bestelling moest worden uitgesteld en dat ook kon, bleken eerst de bloemen van 3 dagen daarvoor alsnog geleverd te worden. Gelukkig hebben jullie na onderbouwing met een foto, een nieuwe mooie verse bos geleverd. De eerste ervaring was helaas daardoor teleurstellend!
Bedankt voor uw feedback! Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen uiteindelijk en hopelijk tot snel. Met vriendelijke groet, Customer Service Euroflorist
Ik heb tot wel twee of driemaal aan toe al een mailtje gestuurd ( steeds teruggekregen ) dat mijn bestelling , het bloemetje dus , nooit bij de desbetreffende persoon is afgeleverd.ik had gekozen voor achteraf betalen ( klarna ) maar die heb ik dus ook al op de hoogte gesteld , Ordernummer 21986379
Hallo, Hartelijk dank voor uw bestelling en uw feedback. Het spijt ons te horen dat onze service niet aan uw verwachtingen voldeed. We zouden het erg op prijs stellen als u ons een e-mail stuurt naar [email protected] zodat we uw klacht onmiddellijk kunnen onderzoeken. We willen ons graag formeel verontschuldigen voor het ongemak en hopen van u te horen. Met vriendelijke groet, Euroflorist Klantenservice Team
Alles perfect geregeld, bestellen, bezorgen. Je wordt goed op de hoogte gehouden.
Hallo, Bedankt voor uw beoordeling, we zijn blij te horen dat uw ervaring met ons goed bevallen is. Klantenservice Euroflorist
Waren super mooie boeketten en leken zeker op de gekozen afbeeldingen!
Mijn bestelling was voor mijn vriendin die op het moment maar 1 arm kan gebruiken. Gevraagd of zij de bloemen alvast in een mee bestelde faas konden doen en dit hebben zij gedaan! Helden!
Boeket zag er goed uit en is volgens afspraak geleverd
Snel en zonder zorgen
Diegene waarvoor het bestemd was bleek niet thuis te zijn,de bloemen waren voor de deur gesmeten,hadden geen water en helemaal verlept,zonde van mijn geld,nooit meer.
Alles was prima, heel tevreden
Ik bestelde op donderdag een bos bloemen, bestelling op zaterdag. Die werd niet geleverd, wel werd de bos naar een parcelpunt gebracht, daar kon hij maandagmiddag gehaald worden....Ik had toen al klantenservice gebeld, geen probleem er werd dinsdagmiddag een nieuwe bos gebracht. Die kwam niet, na menig mailtje enz zou hij opnieuw op de zaterdag erna worden geleverd. Dat zou vandaag geweest zijn. Bericht dat hij bezorgd is, maar je raad het al, niet bij degene voor wie het bestemd was.... Pislink hierom. Raad het niemand aan, maandag maar weer bellen pfff.
Bloemen zagen er mooi.
Wonderful experience and I will be using this service for the foreseeable future!
Hello, Thank you for your positive response! We are happy to hear that your expectations was fulfilled. Euroflorist looks forward to help you sending more flowergreetings in the future! Warm regards, Customer Service Team Euroflorist
The bouquet was delivered on time, just as promised in the email, and its beauty grew more radiant with each passing day.
Hello, Thank you for your review, we are pleased to hear that your experience with us has been great. Warm regards, Customer Service Team Euroflorist
Ordered some flowers to be sent to our friends in Amsterdam as a thank you for looking after us while there for a break. Ordered while in the airport, easy ordering and payment and delivered the next day….easy!
Hello, Your short review comes a long way. There is always a good reason to send flowers, thank you very much for having used our service to show a certain someone that you are thinking of him/her. Hopefully, until next time you feel like sending flowers! Warm regards, Customer Service Team Euroflorist
The whole process was great. Trustworthy and reliable. And the flowers were beautiful. And really reasonable.
Super snel en goed verzorgd.
Bedankt voor uw feedback! Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen en hopelijk tot snel. Met vriendelijke groet, Customer Service Euroflorist
Heb al enkele malen besteld, nog iedere keer goede reacties van de ontvanger gekregen. Hun tevreden, ik tevreden!
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Customer Service Euroflorist
Een bloemetje gekocht voor mijn zieke oma, welke steeds verder achteruit gaat. De ochtend na bestellen een e-mail gekregen dat het bloemetje onderweg zou zijn en te volgen is via track&trace. Máár, er is géén track&trace? De link leidt niet naar een werkende tracking - volgens de pagina van DPD bestaat de trackingcode niet. Contact opgenomen met de klantenservice, krijg ik een standaard praatje als reactie dat het een dag extra kan duren en ik met de track&trace het pakketje kan volgen. Geen enkel woord is gerept als antwoord op het probleem. Inmiddels zijn we een week verder, word ik genegeerd en is mijn bloemetje nooit bezorgd. Gelukkig betaald via Klarna, dan kan ik in ieder geval een geschil indienen over de betaling.
Beste, Bedankt voor u reactie Wij hebben u een mail gestuurd om dit probleem in orde te maken Graag horen we van u
Ik had een vroege bestelling gedaan 3,5 week van te voren, daar ik met vakantie ging. De bestelling werd keurig op de dag opgegeven datum bezorgd.
wordt een dag te laat bezorgd omdat het boeket in een verkeerde regio zat en kwaliteit/ prijs niet in verhouding
Hallo, Hartelijk dank voor uw bestelling en uw feedback. Het spijt ons te horen dat onze service niet aan uw verwachtingen voldeed. We zouden het erg op prijs stellen als u ons een e-mail stuurt naar [email protected], zodat we uw klacht onmiddellijk kunnen onderzoeken. We willen ons graag formeel verontschuldigen voor het ongemak en hopen van u te horen. Met vriendelijke groet, Uw Euroflorist Klantenservice Team
Nu voor de 2e keer: heel tevreden met deze verse bloemenpracht. Ik had al eerder gereageerd.
Prima , zoals jullie aangeven hebben verse bloemen en op tijd afgeleverd en keurig een app dat het bezorgd was.
Ik wou graag ook een foto voor de bestelde bloemen zien
Wij hebben bloemen voor een collega besteld zou de 14 maart geleverd worden door dpd is dus niet gebeurt. Bellen met dpd ja niet geleverd ze weten niet waarom moet met euroflorist contact opnemen Die sturen alleen geautomatiseerde mails kan ze niet bellen Dan krijg je een Engelse vrouw die zegt bel later. Dus nu nog geen bericht dus hoe verder weten we niet denk geld kwijt . Maar dan ga ik verdere stappen ondernemen
Mijn dochter was blij verrast met de mooie tulpen.
Hullenbergweg 250
1101 BV Amsterdam
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Euroflorist Nederland B.V. is een toonaangevende bloemenbezorgservice in Nederland en heel Europa. Het bedrijf verbindt mensen met professionele bloemisten om bloemen zowel lokaal als internationaal te versturen. Opgericht in 1982, heeft Euroflorist zich sterk uitgebreid en biedt een gebruiksvriendelijk online platform waarmee zowel particulieren als bedrijven bloemen kunnen versturen voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, jubilea en uitvaarten. Ze werken samen met een uitgebreid netwerk van bloemisten, wat zorgt voor snelle en betrouwbare leveringen. Euroflorist heeft als doel om klanten een kosteneffectieve en innovatieve manier te bieden om bloemen te versturen, en zo wereldwijd vreugde te verspreiden.