Prima service mooie bloemen

Bloemen zijn heel mooi en op de bestelde datum afgegeven

tijdig bezorgd en alles naar wens

Waardeloos

De bloemen twv 27,95 waren totaal niet zoals op de foto! Een grote teleurstelling.

Prima levering

Voor als je familie of kennissen ver weg heb wonen en ze toch in het zonnetje wil zetten een prima oplossing.

Really happy with the flowers. My son sent me a picture of them last night

Great quality flowers Super fast delivery Best value too

Fijne reactie van de ontvangster

Het verliep makkelijk om de bestelling te plaatsen en ik kreeg een warm bedankje van de ontvangster van de bloemen en gratis chocolade.

Perfekt geregeld

Perfekt geregeld

Amazing Delivery without stress

Horrible

Order two flowers for my aunts in the Netherlands. Both orders got lost upon delivery and no one from Euroflorist is answering my emails! Basically money out the window.

• Would you recommend us? No

Nooit meer

Tijdens bestellen staat bij elk boeket Melding beschikbaar voor bezorging “morgen”. Tijdens bestellen staat de datum ook vermeldt, maar je boeket wordt dagen later bezorgd. Dus voor mij nooit meer!

waardeloze organisatie

Bloemen besteld, zouden 12-12-2024 geleverd worden. nu 1612 nog steeds geen tracing zichtbaar terwijl ze verzonden zouden zijn. Contact met klantenservice verloopt moeizam, reageren slecht op mail en zijn beperkt telefonish bereikbaar. Als compensatie word 20 % korting op een volgende bestelling gegeven. Alssof ik hier ooit nog bloemen bestel! Ik via topbloemen een nieuw boeket gestuurd wat al wel is aangekomen. Gezien de tijd dat het pakket al onderweg zou zijn ben ik benieuwd hoe ze er uit zien als ze nog komen. 15 dagen in een doos onderweg kan nooit goed zijn. Het doel van een leverdatum is ook dat ze er dan ook zijn, soms heeft later leveren geen nut meer. denk hier bij bv aan een uitvaart, jubileum of verjaardag.

Formidabel

Bloemen zijn prachtig en dezelfde dag bezorgd volgens afspraak B

prima, op tijd en mooie planten.

zie boven

Op tijd bezorgd en duidelijke info.

Zie boven

Mooie bloemen zoals beloofd en daarom een zeer blije ontvanger.

een opmerking: ik heb online besteld en kwam door tot het betaal menu en gaf de opdarcht in appel pay. Daarna pas kwam er een foutmelding dat ik vergeten was eerder aan te klikken dat het een voor een verjaardag was. Het was toen niet duidelijk of de betaling al door gestuurd was en dat ik een tweede keer ging betalen. Ik heb het maar gedaan en het ging uiteindelijk goed, maar jullie website zou het de klant onmogelijk moeten maken om te betalen als de eerdere stappen niet voltooid zijn.

Prima geregeld!

Het bestellen was makkelijk, de keuze prima. Het werd op tijd bezorgd en ik kreeg goede informatie.

zeer goed

zeer goed, makkelijk betseld

Goed maar jammer van de lange verzending koerier

Bloemen zijn mooi en door jullie snel verzonden alleen jammer dat dpd de bloemen een dag laten staan zonder water waardoor de bloemen niet meer uitkomen. Het was geen goedkoop boeket dus 3 sterren

Altijd zeer tevreden

Altijd zeer tevreden

Bloemen zagen er goed uit.

zeer slecht

Vreselijk slecht. Sommige bloemen verlept. Takjes groen verdroogd en een dag later afgeleverd dan opgegeven.

Slecht

Niks ontvangen op het ontvangstdatum, zelf klantendienst moeten contacteren. 1-2 dagen na bezorgdatum zou het bezorgd worden. Dag 3 nog steeds niks ontvangen of geen update gekregen. Na ze zelf voor een 2de keer te contacteren, kreeg ik mijn geld terug.

Keurig behandeld

Moest helaas annuleren ivm overlijden betrokkene wat keurig geannuleerd werd,

Eerste tevens laatste keer

Extra betalen om de volgende dag bezorgd te worden! Helaas twee dagen erna zijn de bloemen pas bezorgd

Hullenbergweg 250

1101 BV Amsterdam

Over Euroflorist Nederland B.V.

Euroflorist Nederland B.V. is een toonaangevende bloemenbezorgservice in Nederland en heel Europa. Het bedrijf verbindt mensen met professionele bloemisten om bloemen zowel lokaal als internationaal te versturen. Opgericht in 1982, heeft Euroflorist zich sterk uitgebreid en biedt een gebruiksvriendelijk online platform waarmee zowel particulieren als bedrijven bloemen kunnen versturen voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, jubilea en uitvaarten. Ze werken samen met een uitgebreid netwerk van bloemisten, wat zorgt voor snelle en betrouwbare leveringen. Euroflorist heeft als doel om klanten een kosteneffectieve en innovatieve manier te bieden om bloemen te versturen, en zo wereldwijd vreugde te verspreiden.