Bezorgd op tijd mooie boeketten

Heb al enkele malen besteld, nog iedere keer goede reacties van de ontvanger gekregen. Hun tevreden, ik tevreden!

Waardeloze klantenservice

Een bloemetje gekocht voor mijn zieke oma, welke steeds verder achteruit gaat. De ochtend na bestellen een e-mail gekregen dat het bloemetje onderweg zou zijn en te volgen is via track&trace. Máár, er is géén track&trace? De link leidt niet naar een werkende tracking - volgens de pagina van DPD bestaat de trackingcode niet. Contact opgenomen met de klantenservice, krijg ik een standaard praatje als reactie dat het een dag extra kan duren en ik met de track&trace het pakketje kan volgen. Geen enkel woord is gerept als antwoord op het probleem. Inmiddels zijn we een week verder, word ik genegeerd en is mijn bloemetje nooit bezorgd. Gelukkig betaald via Klarna, dan kan ik in ieder geval een geschil indienen over de betaling.

klasse online bloemist

Ik had een vroege bestelling gedaan 3,5 week van te voren, daar ik met vakantie ging. De bestelling werd keurig op de dag opgegeven datum bezorgd.

niet goed

wordt een dag te laat bezorgd omdat het boeket in een verkeerde regio zat en kwaliteit/ prijs niet in verhouding

Nu voor de 2e keer: heel tevreden met deze verse bloemenpracht. Ik had al eerder gereageerd.

Verse bloemen en op tijd afgeleverd

Prima , zoals jullie aangeven hebben verse bloemen en op tijd afgeleverd en keurig een app dat het bezorgd was.

Het is goed geregeld

Ik wou graag ook een foto voor de bestelde bloemen zien

Nooit meer

Wij hebben bloemen voor een collega besteld zou de 14 maart geleverd worden door dpd is dus niet gebeurt. Bellen met dpd ja niet geleverd ze weten niet waarom moet met euroflorist contact opnemen Die sturen alleen geautomatiseerde mails kan ze niet bellen Dan krijg je een Engelse vrouw die zegt bel later. Dus nu nog geen bericht dus hoe verder weten we niet denk geld kwijt . Maar dan ga ik verdere stappen ondernemen

Snel geregeld, snel bezorgd!

Mijn dochter was blij verrast met de mooie tulpen.

makkelijk te bestellen, ontvanger was tevreden

Very smooth

Everything went well, delivery date and time was on point

I'm very happy with this service.

I've used 2-3 times and really very happy with this service.

Snel en keurig verzorgd!

Snel en keurig verzorgd!

Is gelopen zoals gepland. Harstikke blij mee.

Bevalt goed

Heb al vaker bij Euroflorist besteld. Keurig verzorgd.

Prachtig bloemen en dienst

Ik zal zeker bloemen bestellen met Euroflorist. Prachtig levende kleuren met mooi bloemenarrangement. Top@

All went as expected.

I order from Canada for delivery in the Netherlands. Good and fast service.

Keurig verzorgd

Keurig bezorgd, mooi op tijd en goed aangekomen

Schitterende bloemen op tijd bezorgd.

Ben blij dat er deze mogelijkheid is bloemen te bestellen vanuit het buitenland!

Mooie boeketten in verschillende prijsklassen,bestellen gaat heel eenvoudig Levering door plaatselijke bloemist iedere keer weer top!

Waardeloos !!

Sorry, maar ik heb geen goed woord voor ze over. Ik heb een rouwbloemstuk besteld en het werd te laat bezorgd. Dat kan niet, dat mag gewoon niet. Ik had het op tijd besteld. Volgens de website zou het op tijd bezorgd worden. Nou niet dus. Wel bieden ze me doodleuk 20% korting bij een volgende bestelling. Alsof ik ooit nog iets zal bestellen. Geen haar op mijn hoofd

Prachtig boeket

Boeket besteld voor een uitvaart, resultaat was een mooi boeket vergelijkbaar als de afbeelding.

Seemless. Thank you.

No problems. Good communication.

Goede afhandeling na bloemen die niet meer mooi waren

Bij bezorging waren bloemen niet meer mooi en de vaas ontbrak, Na contact nieuwe bloemen gekregen met vaas, goede en vriendelijke bezorger.

Erg blij met de bestelling, prachtige bos bloemen en in een paar uur geleverd een echte aanrader

Erg blij met de bestelling. Prachtige bos bloemen en binnen een paar uur geleverd een echte aanrader.

Hullenbergweg 250

1101 BV Amsterdam

Over Euroflorist Nederland B.V.

Euroflorist Nederland B.V. is een toonaangevende bloemenbezorgservice in Nederland en heel Europa. Het bedrijf verbindt mensen met professionele bloemisten om bloemen zowel lokaal als internationaal te versturen. Opgericht in 1982, heeft Euroflorist zich sterk uitgebreid en biedt een gebruiksvriendelijk online platform waarmee zowel particulieren als bedrijven bloemen kunnen versturen voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, jubilea en uitvaarten. Ze werken samen met een uitgebreid netwerk van bloemisten, wat zorgt voor snelle en betrouwbare leveringen. Euroflorist heeft als doel om klanten een kosteneffectieve en innovatieve manier te bieden om bloemen te versturen, en zo wereldwijd vreugde te verspreiden.