Voor mijn dochter en schoonzoon mooi blauw veldboeket besteld. Gelukkig kwam het boeket op tijd en leek erg op het boeket op internet. Helaas heb ik nooit een berichtje ontvangen dat het bezorgd was?
Beste Anneke, We doen ons uiterste best om de bestelling zo goed mogelijk te laten verlopen. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent. Met vriendelijke groet, Customer Service Euroflorist
Ordered a flower bouquet and a bottle of white wine for a relative for her birthday yesterday; in the Notes field said: Please call the recipient first (for The Hague, therefore the note was in Dutch) Received an SMS from Euroflorist about a successful delivery. Happy called my relative: unfortunately, no call, no flowers&wine. To say: disappointing is to say nothing. No response so far on the immediately submitted complaint, either.
Bezorging verliep tijdig en een fraai boeket werd bezorgd. Er kan helaas niet een dagdeel worden aangegeven voor bezorging.
Beste Ronald, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Customer Service Euroflorist
Bestelling 2 dgn voor afgifte datum gedaan en belofte dat het op de juiste dag zal worden geleverd maar helaas..... 2dgn na elkaar een mail dat het niet zal worden geleverd en ze zullen morgen leveren, ook niet dus. Telefonisch niet bereikbaar uiteraard. Ik wens dan ook mijn geld terug en de levering hoeft niet meer minstens 3 dgn na datum. Ik ben heel teleurgesteld is de service. Hopelijk toch snel mijn geld terug op mijn rekening
Beste Petra, Bedankt voor uw feedback. We bieden u onze excuses aan en begrijpen uw teleurstelling. Inmiddels hebben wij uw mail beantwoord met een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Customer Service Euroflorist
Alles top
Beste G.A de Wit, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Customer Service Euroflorist
Bosje bloemen voor het 35 jaar getrouwd van mijn ouders besteld. Het boeket rook naar rotte vis en de rozen wat helemaal bruin geworden. Proberen met jullie contact op te nemen maar er wordt nergens gereageerd.
Beste Katja , Bedankt voor uw feedback. Onze excuses voor de ontstane teleurstelling van uw bestelling. Wij willen u graag verder helpen en kunnen uw klacht in behandeling nemen als u een duidelijke foto van het boeket naar ons kan opsturen per mail, samen met uw ordernummer. U kunt deze verzenden naar [email protected]. Met vriendelijke groet, Customer Service Euroflorist
Alleen jammer dat de bestelling in 2x werd bezorgd. Ik had namelijk 2 bossen besteld in dezelfde straat en de enne werd s’morgens bezorgd en de andere in de middag.( niet echt goed voor het milieu. Dus een tip voor de volgende x
Beste Agnes, We doen ons uiterste best om de bestelling zo goed mogelijk te laten verlopen. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent. Met vriendelijke groet, Customer Service Euroflorist
Makkelijk online bestellen ,op tijd bezorgt en na een een week stond het boeket nog erg mooi . Volgens de ontvanger van het boeket
Beste Els, Bedankt voor uw positieve reactie! Wij zijn blij om te horen dat uw verwachtingen zijn waargemaakt. Euroflorist helpt u graag in de toekomst met het versturen van meer bloemengroeten! Met vriendelijke groet, Klantenservice Euroflorist
Best ik heb meermaals om een factuur gevraagd en heb deze niet ontvangen - had ook geen mail ontvange om zending te tracken dus heb het enkel kunnen vernemen dat de levering gebeurd was door het aan de ontvanger zelf te vragen.
Fabulous selection of flowers and gifts, my order arrived on time and would certainly recommend Euroflorist to friends and family
Dear Michael, Thank you for your review, we are pleased to hear that your experience with us has been great. Kind regards, Customer Service Euroflorist
Netjes
Beste Joost de Leeuw, Bedankt voor uw beoordeling, we zijn blij te horen dat uw ervaring met ons goed bevallen is. We hopen u gauw weer van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Klantenservice Euroflorist
Besteld en een paar uur later stond de prachtige bos bij een blije medewerker op tafel. Goed en snel geregeld, top!
Beste Nicole, Hartelijk dank voor de beoordeling. Het is altijd fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen en de ontvanger blij is met het mooie gebaar! Wij zien je graag nog eens terug op de site! Met vriendelijke groet, Klanetnservice Euroflorist.
Boeket werd 1 dag te laat geleverd door dpd, boeket was een bosje verlepte bloemen. Je kan beter ergens anders bestellen.
Beste, Hartelijk dank voor de beoorderling. Wij vinden het heel jammer om te lezen dat de bloemen niet in goede staat waren bij levering. Dit is uiteraard niet de bedoeling, daar wij een versheidgarantie van 7 dagen aanhouden. Bij het bestellen van bloemen, staat er onder elke foto aangegeven wat de leverprocedure is. Bij leveringen door DPD, wordt de gekozen datum aangehouden maar kan er een kleine vertarging worden opgelopen van max 2 werkdagen, excuses hiervoor. Desondanks zouden wij u graag een passende oplossing willen aanbieden. Hiervoor ontvangen wij graag een foto van het geleverd boeket via de mail naar [email protected] o.v.v van uw ordernummer. Wij hopen uw mail snel te zien en uw klacht op te kunnen lossen. Met vriendelijke groet, Klantenservice Euroflorist.
Very good service
Dear Azeem, We would like to thank you for those nice words and we are glad that the surprise worked well! Of course we invite you to use the Euroflorist offer for the future flower occasions! Have a nice day! Kind regards, Customer Service Euroflorist
Flowers arrived on time and they were beautiful and lasted quite a while
Dear Andree, Thank you for your review, we are pleased to hear that your experience with us has been great. Kind regards, Customer Service Euroflorist
Goede service en mooie boekketten
Beste Kitty, Bedankt voor uw beoordeling, we zijn blij te horen dat uw ervaring met ons goed bevallen is. We hopen u gauw weer van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Klantenservice Euroflorist
Volgens mijn wens uitgevoerd met mooi bloemen, top!!!
Beste Ina, Bedankt voor uw beoordeling, we zijn blij te horen dat uw ervaring met ons goed bevallen is. We hopen u gauw weer van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Klantenservice Euroflorist
ben heel tevreden over de aflevering en communicatie
Beste Bert, Bedankt voor uw beoordeling, we zijn blij te horen dat uw ervaring met ons goed bevallen is. We hopen u gauw weer van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Klantenservice Euroflorist
De bloemen waren eenvoudig te bestellen, de levering was precies op conform afspraak, helemaal top! De ontvanger was heel blij met de prachtige bloemen.
Beste Suzanne, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling. We zijn blij om te horen dat de bloemen en onze service aan uw verwachting hebben voldaan. en dat de ontvanger hier blij mee is geweest. Daar doen we het voor! Tot gauw op onze website! Met vriendelijke groet, Klantenservice Euroflorist
Ik was iets teleurgesteld met het formaat van het boeket. Ik had hem naar medium geüpgraded maar heb het idee dat dit een small boeket was. Jammer maar gelukkig had de ontvanger daar geen idee van.
Beste Mar, Bedankt voor uw beoordeling bloemenprijzen zijn afhankelijk van seizoen, beschikbaarheid en leverdatum. Boeket maten kunnen hierdoor sterk verschillen. Het is daarom ook niet mogelijk voor ons om exacte maten en prijzen weer te geven op onze website. Desondanks verwachten wij van onze bloemisten dat ze altijd naar waarde leveren. Uit uw omschrijving begrijpen wij dat dit mogelijk niet het geval is geweest. Wij willen u verzoeken ons een foto toe te sturen van het geleverde product. Dit geeft ons de mogelijkheid te zien wat er exact geleverd is zodat we contact op kunnen nemen met de bloemist die de levering heeft uitgevoerd. Met vriendelijke groet, Klantenservice Euroflorist
Ik had pioenrozen bestelt, maar geen van de rozen zijn uitgekomen.
Beste Karin, Bedankt voor uw feedback. Onze excuses voor de ontstane teleurstelling van uw bestelling. Wij willen u graag verder helpen en kunnen uw klacht in behandeling nemen als u een duidelijke foto van het boeket naar ons kan opsturen per mail, samen met uw ordernummer. U kunt deze verzenden naar [email protected]. Met vriendelijke groet, Klantenservice Euroflorist
Ik heb rozen besteld voor 50 -60 euro, nou ik had werkelijk waar beter naar de benzinepomp kunnen gaan. Echt diep triest. Een absolute afrader
Beste Milan, Bedankt voor uw beoordeling. Bloemenprijzen zijn afhankelijk van seizoen, beschikbaarheid en leverdatum. Boeket maten kunnen hierdoor sterk verschillen. Het is daarom ook niet mogelijk voor ons om exacte maten en prijzen weer te geven op onze website. Desondanks verwachten wij van onze bloemisten dat ze altijd naar waarde leveren. Uit uw omschrijving begrijpen wij dat dit mogelijk niet het geval is geweest. Wij willen u verzoeken ons een foto toe te sturen van het geleverde product. Dit geeft ons de mogelijkheid te zien wat er exact geleverd is zodat we contact op kunnen nemen met de bloemist die de levering heeft uitgevoerd. Met vriendelijke groet, Klantenservice Euroflorist
Rouw bloemen besteld, we wisten niet of ze bezorgd waren want we kregen geen bericht daarover, zoals beloofd wordt. Uiteindelijk zelf maar gebeld Maar pas na een week wisten we zeker dat ze bezorgd .
Beste Roelie, Bedankt voor uw beoordeling, doordat onze lokale bloemisten afhankelijk zijn van meerdere leveranciers, is het lastig om altijd een bevestiging van levering te kunnen sturen. Wij werken eraan om dit in de toekomst te verbeteren. Met vriendelijke groet, Klantenservice Euroflorist
We hebben al diverse keren bij Euro Florist besteld, en iedere keer kregen we te horen dat het zulke prachtige boeketten waren, en goede service, altijd op tijd bezorgd.
Beste Henny, Bedankt voor je positieve reactie. We zijn blij te horen dat aan uw verwachtingen is voldaan als trouwe klant. Euroflorist helpt u graag in de toekomst met het versturen van meer bloemengroeten! Met vriendelijke groet, Klantenservice Euroflorist
Bestelling op het juist tijd bezorgt
Beste Roberto, Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen en hopelijk tot snel. Met vriendelijke groet, Klantenservice Euroflorist
Hullenbergweg 250
1101 BV Amsterdam
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Euroflorist Nederland B.V. is een toonaangevende bloemenbezorgservice in Nederland en heel Europa. Het bedrijf verbindt mensen met professionele bloemisten om bloemen zowel lokaal als internationaal te versturen. Opgericht in 1982, heeft Euroflorist zich sterk uitgebreid en biedt een gebruiksvriendelijk online platform waarmee zowel particulieren als bedrijven bloemen kunnen versturen voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, jubilea en uitvaarten. Ze werken samen met een uitgebreid netwerk van bloemisten, wat zorgt voor snelle en betrouwbare leveringen. Euroflorist heeft als doel om klanten een kosteneffectieve en innovatieve manier te bieden om bloemen te versturen, en zo wereldwijd vreugde te verspreiden.