Niet nog eens

Had een boeket besteld met kaartje en teddybeer. Contact krijgen is al heel lastig. Kreeg boeket binnen alleen al een dag later dan ik had aangegeven. En teddybeer en kaart zijn helemaal niet geleverd. Proberen contact met ze op te nemen maar duurde heel lang kreeg geen contact.

groot stuk besteld, klein gekregen

groot kerststuk besteld (40+ euro), wat er is bezorgd max 25 euro waard. Ik heb de bloemist gebeld, die zei dat ze alleen een had plaatje gekregen. Omdat het voor mezelf was wist ik wat ik voor betaald heb. wat een teleurstellend verloop. Er staat een telefoonnummer op de website , maar ook binnen openingstijden is er niemand die je te woord kan staan Ik wil graag mijn geld terug.

Onbetrouwbaar; te late levering

Een verjaardagsboeket werd te laat geleverd, ondanks het feit dat de bestelling op tijd was. Ongeloofwaardige c.q. waardeloze service en onbetrouwbare info. Men schuift de schuld op de vervoerder ((dpd)

Wordt niets bezorgd en reageren niet

Reageren niet op mijn mails, zouden 9 december bezorgen. Nog niets bezorgd. Schandalig en dat voor bijna 60 euro

NOOIT HIER BESTELLEN!

NOOIT HIER BESTELLEN! bloemen besteld voor een vriendin ter condoleance van het overlijden van haar schoonvader. Bloemen zijn niet op de gevraagde datum geleverd. Na 2 keer 3 kwartier in de wacht staan eindelijk iemand aan de telefoon. Ze konden niets doen, bloemen waren onderweg maar met vertraging. ze worden nu bezorgt op een dag dat ik weet dat mijn vriendin niet thuis is, door de begrafenis (!) en dan zal ze moeten gaan halen bij een depot. Bij buren bezorgen is geen optie. NIET OK!!!!

Veel te laat bezorgd.

De bloemen waren besteld voor de verjaardag van mijn schoonzusje. De bloemen werden helaas 4 dagen te laat geleverd. Haar verjaardag was om en de bloemen niet vers meer. Jammer! Bedankt voor de reactie met de 20% korting op de volgende bestelling. Heel attent, maar ik zal hier natuurlijk geen gebruik van maken. Dit betreft ticketnummer is: 327808.

Dacht een grote bos rode rozen besteld�

Dacht een grote bos rode rozen besteld te hebben voor 70 ,- bleken het maar 14 rozen te zijn die al in volle bloei stonden ! En ja je raad het al 6 dagen later waren ze zwart ! Ook de bezorging waarbij ze vooraf zouden laten weten hoelaat ze die dag zouden komen kreeg ik niet dus je begrijpt voor mij deze nooit meer ! Update kreeg gisteren een keurige nette excuses boeket thuisgestuurd wat ik erg waardeer Euroflorist bedankt

Op 5 december 2023 bloemen besteld voor�

Op 5 december 2023 bloemen besteld voor een begrafenis voor levering bij het crematorium op 7 december (bij de bestelling was 7 december als optie ok vermeld). Pas 8 december 's morgens een email van DPD dat ze die voormiddag zouden leveren tussen 10 en 11. Een dag te laat dus en niet meer mogelijk om de bloemen dan die dag naar een ander adres (nabestaanden). Nu worden ze daar pas op 11/12 geleverd, hopelijk in nog goede conditie. UPDATE 12/12/2023. Boeket nog altijd niet geleverd. Contact met klantenservice is ook niet optimaal. Kortom heel slechte service en niet aan te bevelen.

Echt zwaar balen geef je een hoop geld�

Echt zwaar balen geef je een hoop geld uit voor een mooie bos bloemen vraag je netjes a.u.b. voor 1200 uur afgeven ivb een ziekenhuis opname nee natuurlijk gewoon helemaal niet komen en kijk maar wanneer we zin hebben om het te bezorgen nou prima 1 x en nooit meer wat een slechte service straks komen ze een paar dagen later als iemand overleden is lekker leuk pfff

Eens maar NOOIT meer. GELD KWIJT VOOR NIETS!!

Boeket besteld voor de huwelijksverjaardag van vrienden in een andere provincie. Bericht van DPD dat bloemen geleverd zijn op een voor mij onbekend adres. Er wordt NERGENS melding gemaakt dat de bloemen daar moeten afgehaald worden door de bestemmeling dus ik ga ervan uit dat ze verkeerd geleverd zijn. Diverse mails naar Euroflorist, korte nietszeggende antwoorden, pech gehad, geld kwijt dus VOOR NIETS!! Wie werkt er nu ook samen met DPD voor verse bloemen???? Andere bloemenleveranciers werken samen met lokale bloemisten. Voortaan bestel ik dus wel terug bij de concurrentie. Veel boeketten per jaar, nooit problemen mee gehad. Eens maar nooit meer, Euroflorist. Dank u feestelijk voor zero service.

amaryllussen

Bos gekocht met 3 amaryllusstelen in knop ad �31,0, Werd op 1-12-jl. Bezorgd, 5-12 waren 2 stelen geknakt en 1 knop ingedroogd, terwijl ze in ruimte an 19graden Stonden, zeer teleurgesteld en ga ook niet meer op de� site bestellen, voor ditgeld wat beters verwacht!

Wat een teluerstelling dit bedrijf!!

Wat een teluerstelling dit bedrijf!! Bloemen werden een dag later bezorgd ondanks dat ik deze al een week van te voren had besteld. Bloemen hebben 2 dgn. zonder water in een doos gezeten. Bedrijf komt afspraken niet na.

Voor de laatste groet van mijn vader�

Voor de laatste groet van mijn vader een bos rode rozen besteld. Op de dag dat deze bij het uitvaartcentrum bezorgd zouden moeten worden heb ik de status van het afleveren in de gaten gehouden en deze gaf aan �wordt vandaag bezorgd�. E�n half uur voor het afscheid nog steeds hetzelfde en moest hals over kop nog iets anders regelen. Aangekomen in het rouwcentrum blijkt de bos gewoon te zijn geleverd zonder terugkoppeling van het vervoersbedrijf. Dag naderhand is de helft van de bloemen al verwelkt� Gemaild naar Euroflorist maar geen gehoor. Niet echt goede reclame.

Ontevreden

Op maandag voor 12u middags een bestelling gedaan met gewenste bezorgdatum woensdag (2 dagen later dus). Op dinsdag avond melding -- pakket ontvangen bij DPD -- uiteindelijk bloemen pas vrijdag geleverd. (dus bloemen van dinsdag tot vrijdag bij DPD). Bij dit soort " vers" producten is deze tijd onacceptabel mijns inziens. Daarbij rekenen jullie een grof bezorg bedrag (ruim 6 euro). Daarvoor mag wel een betere service worden verwacht. Contact met de chat (geen antwoord) en email ticket geen reactie op mijn klacht. Al met al zeer ontevreden.

21november bloemen besteld

21november bloemen besteld. Ze gingen 22november geleverd worden. ER IS NOOIT IETS GELEVERD GEWEEST. Ik kreeg ook nog eens een melding van DPD dat het geleverd was. MAAR DAT WAS NIET ZO. Ik heb jullie allebei mails gestuurd en er nooit een antwoord op gekregen. Ik heb jullie ook via instagram gestuurd & paar keer gebeld. Ik wordt volledig genegeerd. Dit is NIET hoe je met uw klanten omgaat. Jullie nemen mensen hun geld af! Heel onbeleefd dat jullie ook nog eens mijn mails negeren!!!!!!

Directie cq management moet wakker�

Directie cq management moet wakker blijven en scherper zijn ten aanzien van beleid customer service personeel. Terwijl Roshan zich gedraagt als een oplichter reageert zijn/haar collega op de juiste wijze! Aan directie: als je je zaakjes niet op orde hebt mbt bestellingen plaatsen in het buitenland,begin er dan niet aan!!!

3 dagen

Bloemen liggen 3 dagen in het busje van de bezorger, hierdoor zien ze een beetje verlept uit.

Helemaal NIET tevreden

Helemaal NIET tevreden, vandaag moesten er bloemen bezorgd worden, persoon heeft NIETS ontvangen, terwijl er op de site de datum staat van levering

Niet wat ik ervan had verwacht

Vrijdag 24/11 besteld voor levering op zaterdag 25/11 . En vrij snel bericht dat bloemen waren verzonden .Terwijl ik het idee had dat de bloemen direct vanuit de plaatselijke bloemist zouden worden geleverd.Kreeg ik zaterdagochtend vroeg bericht van dpd dat het in het sorteercentrum was.Maar daar gebeurde niks. Maandag contact opgenomen met Euroflorist . Die gaf aan dat het 1 a 2 werkdagen kon duren voordat het bezorgd werd . Ok� dan wachten we , wat wel jammer was want had het voor zaterdag gepland. Vervolgens woensdag nog niks . Weer contact proberen op te nemen met de klantenservice , wat bij poging 1 niet lukte want toen werd na een kwartier in de wacht de verbinding verbroken. Vervolgens via de chatbot , maar ook daar kreeg ik geen contact met een medewerker. Dus later alsnog weer gebeld. De medewerkster die ik toen aan de lijn had heeft geprobeerd te achterhalen bij dpd wat eraan de hand was . Dat lukte niet telefonisch . Ze zou ze een e-mail sturen en ze begreep dat ik nu eigenlijk gewoon mijn geld terug wilden. Nu alweer ruim 24 uur later nog geen terugkoppeling gehad. Heel jammer dat het zo gaat.

Impossible to contact them

07/09 my order was received ! you would have saved bad reviews simply by having a more responsive customer care and easier to communicate with . Impossible to contact them ! have been waiting for an hour on the phone ! Chat only with automatic replies ! I ordered 2 items to be delivered to the same place just one item arrived ! Both items were supposed to be delivered the same day . Very dissappointed ! Payment-id: NL5000162

• Would you recommend us? No

Zo slecht!

Zo slecht!! Nooit meer voor mij! Op 27/11/23 een bos bloemen besteld om te laten bezorgen in Frankrijk. Er staat duidelijk : v��r 12u besteld is zelfde dag nog bezorgd. We zijn nu 3 dagen verder en nog niets vernomen van het bestelde boeket! Klantenservice is zeer slecht!! Nooit meer voor mij!

Niet betrouwbaar en slechte communicatie

Geen sms ontvangen of track en trace om de bestelling te volgen. Contact gehad met klantenservice om 17:00 uur waarin werd gerustgesteld dat de bloemen uiterlijk 18:00 uur geleverd zouden worden. Om 21:00 uur person zelf moeten vragen of er iets was bezorgd en dus en verrassing verpesten en dan ook nog eens teleurstellen, want� geen bloemen. Vandaag gebeld om geld terug te vragen en ik zou einde dag een bevestiging krijgen na check bij de bloemist, maar wederom niets gehoord. Niet betrouwbaar en erg slechte communicatie.

Zo jammer gisteren een boeket geregeld

Zo jammer gisteren een boeket geregeld. Vandaag niet bezorgd. Voor mij nooit meer Euroflist.

Opeenstapeling van ellende. Op black friday boeket besteld voor�

Op black friday boeket besteld voor ernstig zieke zus. Zou zaterdag geleverd worden door DPD pakketservice. Deur werd niet geopend ( weet niet waarom; missch sliep ze of zat ze op toilet oid) en boeket werd naar een ophaalpunt gebracht. Niet bij buren aangeboden, niet een herhaalpoging ondernomen qua bezorgen. Zus moest maandag zelf het boeket bij DPD afhaalpunt ophalen!! Bleek daar gewoon het weekend zonder water gestaan te hebben! Zieke zus moest dus zelf haar verpieterde boeket afhalen. Beschamend!! Gisteren mail gestuurd hierover naar euroflorist�niets vernomen. Telefonisch niet bereikbaar. Diverse pogingen gedaan. Vanmiddag geprobeerd via chat via hun website; computer die me uiteindelijk zou doorverwijzen naar een medewerker�.niet gebeurd; half uur gewacht. Kreeg in mijn mailbox alleen tekst van de computerchat. Why???? Wat een beschamende ervaring. Geen woorden voor.

No response from support or Lifechat

It was the second my experience with this company. The first time when I made 2 orders at the same time, everything was great. So why I have chosen Euroflorist the second time. But this time I tried to contact with them by different ways in the different messages and in the different time. For all day, there is no answer from them. Can not check the order status or ask to support. The Lifechat is not working too. I will hope and wait for their reply regarding all of this.

• Would you recommend us? No

Hullenbergweg 250

1101 BV Amsterdam

Over Euroflorist Nederland B.V.

Euroflorist Nederland B.V. is een toonaangevende bloemenbezorgservice in Nederland en heel Europa. Het bedrijf verbindt mensen met professionele bloemisten om bloemen zowel lokaal als internationaal te versturen. Opgericht in 1982, heeft Euroflorist zich sterk uitgebreid en biedt een gebruiksvriendelijk online platform waarmee zowel particulieren als bedrijven bloemen kunnen versturen voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, jubilea en uitvaarten. Ze werken samen met een uitgebreid netwerk van bloemisten, wat zorgt voor snelle en betrouwbare leveringen. Euroflorist heeft als doel om klanten een kosteneffectieve en innovatieve manier te bieden om bloemen te versturen, en zo wereldwijd vreugde te verspreiden.