Prachtige bos bloemen!

Fijne service, prachtige bloemen, echt waar voor je geld!

Zonder water en verslenst

De bloemen kwamen toe zonder water en verslenst. Als dit moet afgeleverd worden om iemand een hart onder de riem te steken komt het uiterst beschamend over. Jullie hebben een mail met foto ontvangen, hopelijk wordt dit rechtgezet. UPDATE:Er werd een troostboeket gestuurd na een 2 de keer mailen. Dit boeket was wel in orde.

snelle handeling

snelle handeling

Keurig op tijd gebracht

Keurig op tijd gebracht

Awful - DO NOT USE

Awful! DO NOT USE! They did not deliver my flowers and customer service have never responded to me so that I could get my money back. I have contacted their customer service over 5 times via email and no one answers the phone when I have tried calling.

• Would you recommend us? No

Maandag online besteld en betaald 16.45

Maandag online besteld en betaald 16.45 Zou woe geleverd worden, krijg je woensdags einde middag telefoontje dat de dozen op zijn en via een bloemist ook niet meer lukt omdat dit door hen voor 13.30 uur doorgegeven had moeten worden. Slechter dan dit bestaat niet

Bloemen niet aan de deur geleverd maar ophalen bij bloemist

* 20-10-2023 Ruim op tijd een boeket besteld en betaald voor levering in Cura�ao op 28-10-2023. * 27-10-2023 om 18:00 een Whatsapp vanuit de bloemwinkel in Cura�ao: Wij leveren niet op het opgegeven adres, je kan de bloemen (laten) ophalen. * Dit hebben we kunnen regelen, maar het effect van bloemen laten bezorgen naar aanleiding van de opening van een restaurant is helemaal weg. Ik moest ze nu op laten halen door de geadresseerde, als ik dit eerder gehoord had had ik iets beters kunnen regelen. * 28-10-2023 hierover een klacht geschreven * vandaag 3-11-2023 nog steeds geen reactie op de klacht. P.S. De bloemen waren mooi. Toevoeging op 17 november: Op 3 november een eerste reactie van het bedrijf dat de klacht opgepakt zou worden, week later heb ik een email naar Euroflorist gestuurd met de vraag waarom ik niets hoor, nu weer een week later nog steeds geen reactie. Dat er soms iets mis loopt kan ik begrijpen, maar voor het negeren van mijn klacht heb ik geen begrip.

Super en mooie rozen, top kwaliteit

Super en mooie rozen, top kwaliteit

Was een mooi boeket maar had toch een�

Was een mooi boeket maar had toch een iets grotere verwacht.

Gelukkig alles weer goedgemaakt.�

Het begin was teleurstellend- een ondermaatse boeket met ontbrekende oranje rozen- geen Medium maat. Na een klacht en opgestuurde foto gelukkig helemaal goed gemaakt door een troostboeket- Nu wel tevreden.

Na klacht toch de goede boeket ontvangen

Eerst wel teleur gesteld omdat ik had een roze boeket voor mijn moeder bestelt en mijn moeder ontving kleurloze groene boeket met enkel kleur dat maar 3 dagen leefde . Na klacht in dienen kreeg mijn moeder de boeket die ik had besteld 14 dagen later als excuse. Maar de chocolade was totaal niet zoals op de website eerder troep. Op de website liet zien mooi gouden doosje zoals leonardo maar kreeg een doos aldi chocolade. Helaas is deze wel in de kliko gegaan.

Uitstekende-prima verzorgde en snelle�

Uitstekende-prima verzorgde en snelle levering

Zoals altijd erg betrouwbare levering

Zoals altijd erg betrouwbare levering, ook in het buitenland. Misschien nog een bevestiging dat het aangekomen is?

Snelle levering.goede kwaliteit�

Snelle levering.goede kwaliteit bloemen.blijven erg lang mooi staan.

They cant commit to a delivery time

Very bad experience! My friends ordered a gift for me to arrive on the day of my birthday. Unfortunately Euroflorist not only didn�t deliver it on the day (as specified on the order), but also decided to deliver it one day later without any warning or message that they failed to deliver on time. When I wasn�t home the courier decided to return it to sender without any message or possibility to re schedule! I had to call the customer service center three days in a row and each time they ensured me that its coming and that they fixed it and never was the case! Finally it arrived three days later, dissapointing. P.s. the girls at the customer service center were super helpful but unfortunately doing mistakes and i had to call again for them to see that the previous agent did a mistake etc (and a lot of times they didn�t even know what the order was containing) Overall i would tell you to avoid it

• Would you recommend us? No

Op tijd

Op tijd, prima bloemen

2dagen te laat geleverd

2dagen te laat geleverd

Resultaat van mijn testbestelling bloemen.

Ik heb als test bij 2 verschillende organisaties bloemen besteld en bij mijzelf laten bezorgen zodat ik goed kan zien waar en of er verschil is. Euroflorist Nederland steekt met kop en schouders boven het andere bedrijf uit! Gemakkelijk te bestellen op internet, zeer correcte en vriendelijke bezorging. Bovendien een prachtige evenwichtige bos bloemen! Bloemen voor mezelf en voor mijn vrienden zal ik voortaan zeker bij Euroflorist bestellen !

Good job!

Prachtige bloemen. De ontvanger is dik tevreden. Goed werk jongens!

correcte leverng

correcte leverng

Bestelling gedaan bij euroflorist en er�

Bestelling gedaan bij euroflorist en er is niets bezorgd. Klantenservice regeert niet. Nu ben ik zomaar mn geld kwijt. Order naar adres in Belgi�. Product ID: MMBO23001PS Euroflorist Belgique / Belgi� vraagt naar een bestel nr die begint met BE die helemaal niet op de bestel bevestiging staat. Ik vind het schandalig hoe ze hier klanten zomaar geld afhandig maken en vervolgens totaal niet reageren op de mail en telefonisch niet bereikbaar zijn. Ze nemen de moeite niet even op postcode huisnr te zoeken. MMBO23001PS Product name: Pink

Mooi op tijd en een mooi boeket

Mooi op tijd en een mooi boeket. De ontvangster was erg tevreden.

Well done!thanks

Highly recommended!bravo!

Bestellen is duidelijk en gaat�

Bestellen is duidelijk en gaat gemakkelijk. Boeket lijkt niet echt op het boeket wat werd geleverd, maar zag er wel mooi uit.

Nooit meer

3 dagen voor de leveringsdatum de bloemen besteld, niet op dag van levering toegekomen.Na telefoon klantendienst gingen ze me op de hoogte houden, niets gehoord. Dag nadien nogmaals gebeld. Vinden bestelling niet. Was 1e keer, nooit meer!

Hullenbergweg 250

1101 BV Amsterdam

Over Euroflorist Nederland B.V.

Euroflorist Nederland B.V. is een toonaangevende bloemenbezorgservice in Nederland en heel Europa. Het bedrijf verbindt mensen met professionele bloemisten om bloemen zowel lokaal als internationaal te versturen. Opgericht in 1982, heeft Euroflorist zich sterk uitgebreid en biedt een gebruiksvriendelijk online platform waarmee zowel particulieren als bedrijven bloemen kunnen versturen voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, jubilea en uitvaarten. Ze werken samen met een uitgebreid netwerk van bloemisten, wat zorgt voor snelle en betrouwbare leveringen. Euroflorist heeft als doel om klanten een kosteneffectieve en innovatieve manier te bieden om bloemen te versturen, en zo wereldwijd vreugde te verspreiden.