Balen!!

We waren blij verrast iemand te vinden die een bos bloemen bij een familielid zou kunnen bezorgen in Nieuw Zeeland. Toen dat geregeld en betaald was, bleek later dat er niet op d�t adres kon worden afgeleverd.

Prettige en snel

Op tijd. Goede communicatie.

Generously sized bouquet

Medium bunch of flowers was very generous.

Helemaal niet tevreden.

Helemaal niet tevreden. 7oktober bloemen besteld om 10u30 de dag zelf moest geleverd worden aan die persoon. Wij zijn nu 10 oktober nog steeds niks. Verschillende e-mails gestuurd niemand die deftig kan antwoorden en kan helpen. Niet aan te raden. Nooit meer

Altijd super tevreden

Als ik een bloemetje stuur doe ik dat eigenlijk altijd via de euroflorist. Altijd de volgende dag geleverd. Je wordt overal van op de hoogte gehouden. Makkelijk en fijn en prachtige bloemen

De levering is perfect uitgevoerd

De levering is perfect uitgevoerd, en de ontvanger zeer verheugd over de kleurencombinaties van het geleverde boeket.

snelle en keurige aflevering van het�

snelle en keurige aflevering van het boekt en erg mooi van samenstelling

Quick and trustworthy!!!

Quick and trustworthy!!!

Bloemen werden niet bezorgd.

Bloemen werden niet bezorgd. Belooft dat ze de volgende dag bezorgd zouden worden�.helaas is ook dat niet gebeurt

Personal

Fast, professional a d reliable!!! ????????

Prachtig en mooi geen enkele klacht

Prachtig en mooi geen enkele klacht

Thank youu!

Thank youu!! The flowers are perfect

Wat een rotzooi, we hadden beter EERST trustpilot gelezen

Euroflorist BE, wie ? Het verhaal start met de aankoop van 2 boeketten voor de (schoon) ouders met leeftijden van 92 jaar en 90 jaar n.a.v. de huwelijksverjaardag. Ze verblijven op afzonderlijke kamers in een rusthuis. Het boeket van vader komt op de juiste dag. Moeder krijgt haar boeket drie dagen te laat omdat er: "...niemand thuis was...". In een rusthuis is er echter altijd iemand thuis. Met een datumsticker van 3 dagen eerder komen de rozen uit de verpakking. Bloemen hebben echter de eigenschap vers geleverd te moeten worden. In dit geval verlebberde bloemen die eigenlijk alleen richting vuilbak konden. Het personeel van het rusthuis tracht enigzins te redden wat er te redden valt. Mits halvering van de stelen staan de rozen nog 3 dagen en mogen ze dan onherroepelijk naar de composthoop. Zeer storend is de onbereikbaarheid van het bedrijf. Telefoon wordt niet opgenomen en de tijd tussen de automatische ontvangstmelding en enige reactie is abnormaal lang. Bloemen die na een feest toekomen zijn altijd te laat. Bovendien zitten bejaarden van deze leeftijd te wachten op het beloofde. Maar daar komt er beweging in het dossier want, we mogen moeder een "verontschuldigingsboeket" aankondigen. Bij de aankondiging blijft het echter want we zijn nu 2 dagen na de aangekondigde levering. Dit lijkt dus in plaats van een verontschuldiging een welgemeende: "f*** you". Wie de komende drie maanden mijn kortingscode ( 13KL823R ) graag wil gebruiken? Voel u vrij want ik kan een aankondiging maken dat ik deze code bij Euroflorist niet nodig zal hebben. Bedankt en tot nooit meer.

Prachtig

Het bloemstuk zag er heel mooi uit zoals beloofd.

Bloemen goed - levering oke

Bloemen waren goed, maar voor de deur gezet zonder dat de ontvanger op de hoogte was. Dan moet je maar toevallig thuiskomen (en door de voordeur gaan). Terwijl we wel netjes het 06nr van de ontvanger hebben doorgegeven.

Great experience

Beautiful bouquet and still a lot cheaper than other providers. Great value for money!

Op juiste dag bezorgd.

Op juiste dag bezorgd.

super fast delivery

It was super fast delivery. Pretty flowers.

Dit is de eerste keer

Dit is de eerste keer, diegene was ontzettend blij de kleuren die k zei zaten erin ben zeer tevreden

Mooi boeket en aflevering op tijd

Thank you

Thank you ! Very nice flower !

Delivery in time

Delivery in time; real beautiful arrangement at a decent price

op juiste datum bezorgd en mooie bloemen

op juiste datum bezorgd en mooie bloemen

Terrible

Terrible. I ordered flowers for delivery 4/10. Received no notifications. Have asked twice now where they are as I�ve only received an order confirmation ( and payment has been made of course) but no further correspondence. The company has not answered my email or chat messages. Very disappointing.

• Would you recommend us? No

mooi,prachtig,kleuren op elkaar�

mooi,prachtig,kleuren op elkaar afgestemd

Hullenbergweg 250

1101 BV Amsterdam

Over Euroflorist Nederland B.V.

Euroflorist Nederland B.V. is een toonaangevende bloemenbezorgservice in Nederland en heel Europa. Het bedrijf verbindt mensen met professionele bloemisten om bloemen zowel lokaal als internationaal te versturen. Opgericht in 1982, heeft Euroflorist zich sterk uitgebreid en biedt een gebruiksvriendelijk online platform waarmee zowel particulieren als bedrijven bloemen kunnen versturen voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, jubilea en uitvaarten. Ze werken samen met een uitgebreid netwerk van bloemisten, wat zorgt voor snelle en betrouwbare leveringen. Euroflorist heeft als doel om klanten een kosteneffectieve en innovatieve manier te bieden om bloemen te versturen, en zo wereldwijd vreugde te verspreiden.