Top geregeld

Top geregeld. Keurig op tijd, mooie bloemen. Zeker doorgeven aan anderen!

Geen boeket bezorgd. Ordernummer.Nl 4940319

Geen boeket bezorgd.

Ontvangwr was tevreden

Ontvangwr was tevreden

Geen feedback terug na klacht

De 2de x dat we bloemen hebben besteld waren binnen 4 dagen al slecht. Hiervoor een email gestuurd en helaas geen feedback ontvangen. Dat vind ik dus best wel slordig

Mooi bloemstuk

Makkelijk te bestellen, snel geleverd en ontvanger was blij met het mooie bloemstuk

Compliment!

Het was een prachtige bos die geleverd is! Een moderne bos, ik ben erg tevreden!

Matig . Mij viel tegen , het boeket voor zoveel geld was voor mij onder de maat

De fotoos vande te bestellen zijn prachtig . Maar wat wordt werkelijk aangeboden . Ik bestelde een paars boeket , leek er niet op .helaas

Good

Flowers were beautiful but a day late arriving

Utter disappointment

I�ve ordered flowers for same day delivery and asked to ring on my appartment, I called to emphasize that and was reassured it will be done that way. 2 �pretended� attempted deliveries , I stayed at home the whole day and then was told no one wad answering the door, then I was told to go pick it up myself which I refused to do, now I�m waiting for my refund and never ordering from here again.

• Would you recommend us? No

Prima geregeld

Prima geregeld! Mooi boeket.

Smet in de rozenknoppen - opgelost met nieuw bouquet

Mijn zus bestelde via Euroflorist voor mijn verjaardag een bouquet rozen die ik van mijn lokale bloembinderij ontving. Ze was teleurgesteld dat de rozen niet zalmkleurig waren maar oranje. Ik gaf aan dat ik blij was met het gebaar. Echter binnen 2 dagen waren de rozen zo goed als verrot. Een foto gemaakt en verzonden naar de bloemist die de volgende dag een vers bouquet aanbood. Achteraf bleek er smet in de rozen te zitten. Ik ben blij dat ik niet ben blijven mokken en toch foto's en mail verzonden heb. Het is goed opgelost.

Bloemen besteld

Bloemen besteld. Maar het ging behoorlijk fout. Ik heb dit gemeld bij een medewerker van Euro florist. Deze mevrouw toonde alle begrip. Zij heeft het fantastisch opgelost. Heel erg bedankt hiervoor!!

Onaanvaardbaar

Onaanvaardbaar: ik bestelde een groot boeket als cadeau en kreeg weinig bloemen, verdrietig en niet vers. Ook reageren ze niet op klachten. Als je om een ??cadeau vraagt, zul je teleurgesteld worden

Als altijd waar voor je geld

Als altijd waar voor je geld

Wat een surves TOPIE

Wat een surves TOPIE

EuroFLOP is een geschikte naam voor hen

Ze kunnen de naam Euroflorist beter veranderen in EuroFLOP. Ze zijn namelijk al 2 weken te laat met het leveren van een boeket voor mijn moeder's verjaardag. Elke keer als ik ze bel, krijg ik constant beloftes dat ze het boeket dezelfde dag nog zullen leveren, maar dat gebeurt natuurlijk niet. Het lijkt erop dat ze echt niet te vertrouwen zijn. Mijn advies: koop je boeketten hier niet.

Ontvanger heel blij met prachtige�

Ontvanger heel blij met prachtige bloemen!!!

gedaan waar ik om gevraagd heb

gedaan waar ik om gevraagd heb

Alles is prima gegaan.

Alles is prima gegaan.. Bestelling op tijd afgeleverd in het buitenland. Ben erg tevreden.

Joke of a service

Joke of a service, delivery exptected on August 28th, never delivered. Contacted customer service did not hear anything back. Two weeks later receive email that order was delivered and they have proof of delivery. I'd like to see that proof of delivery please.

• Would you recommend us? No

Alles fout

Alles, niet het juiste boeket. Niet het juiste aantal rozen en niet de juiste oplossing tot nu toe.

Loze beloftes

Voor bepaalde uur besteld, zogezegd dezelfde dag geleverd! Allemaal loze beloftes! Ondertussen 3 dagen verder en nog niks geleverd!

They always get it right

They always get it right. Always delivered on time.

Er gingen diverse dingen fout

Omdat ik geen reactie heb gehad op een e-mail die ik afgelopen donderdag aan Euroflorist heb gestuurd dan maar een review langs deze weg. Mijn klachten: - Bloemen een dag te laat, maar wel een SMS-je om 21:00 uur in de avond dat ze (op de juiste dag) zouden zijn bezorgd. - Bloemen uiteindelijk bezorgd door Topbloemen, een concurrent. - Bloemen van magere kwaliteit, na een paar dagen al verwelkte rozen. - Te kleine vaas geleverd. - Spelfout op het kaartje. Ik heb afgelopen donderdag een e-mail met deze bevindingen gestuurd, ook om u de kans te geven te reageren, voordat ik online zou reageren. Maar zaterdag kreeg ik een herinnering om Euroflorist te beoordelen. Bij deze dan.

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering. Ik had een fout in de adressering gemaakt en dat is vlot opgepakt en hersteld. Dank hiervoor.

Hullenbergweg 250

1101 BV Amsterdam

Over Euroflorist Nederland B.V.

Euroflorist Nederland B.V. is een toonaangevende bloemenbezorgservice in Nederland en heel Europa. Het bedrijf verbindt mensen met professionele bloemisten om bloemen zowel lokaal als internationaal te versturen. Opgericht in 1982, heeft Euroflorist zich sterk uitgebreid en biedt een gebruiksvriendelijk online platform waarmee zowel particulieren als bedrijven bloemen kunnen versturen voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, jubilea en uitvaarten. Ze werken samen met een uitgebreid netwerk van bloemisten, wat zorgt voor snelle en betrouwbare leveringen. Euroflorist heeft als doel om klanten een kosteneffectieve en innovatieve manier te bieden om bloemen te versturen, en zo wereldwijd vreugde te verspreiden.