prima website

prima website, makkelijk en duidelijk. Snelle levering! TOP

Efficient

It worked as expected.

The company forgot to deliver my add on�

The company forgot to deliver my add on chocolates and took 10 days to reply to my complaint.

Vanuit Itali� besteld en na een paar�

Vanuit Itali� besteld en na een paar uur al geleverd in Maastricht!

Bestelling is op tijd uitgevoerd

Bestelling is op tijd uitgevoerd. Prijs-kwaliteit verhouding vond ik echter niet geheel in balans.

alles slecht!!!!!

het boeket wat is bezorgd was zeeeeeeer slecht. geknakte bloemen, oud blad. dag later de rest vd bloemen gaan hangen. tot 2 maal een klacht ingediend en helaas nog steeds geen reactie. Nu probeer ik te bellen maar sta al 47 minuten in de wacht. en er klinkt alleen maar een zeer irritant muziekje en wordt niet op de hoogte gehouden vd wachttijd. Werken er wel mensen want dit is echt niet normaal. of zijn er zoveel klachten.

Quick delivery, great flowers

Quick delivery to the Netherlands, lovely flowers, and a happy recipient.

Mooie arrangementen

Mooie arrangementen, snelle service en goede prijs-kwaliteit

Mooie keuzes snelle levering

Mooie keuzes snelle levering

Het bestellen ging vlug en makkelijk

Het bestellen ging vlug en makkelijk. Op de foto die m'n dochter zende was het boeket zoals besteld. De levering was uitstekend.

Niet te vertrouwen! Slechte ervaring.

Ik schrijf nu voor het eerst een review. Dit doe ik om andere mensen te waarschuwen voor de slechte service van Euroflorist. Mensen verwachten toch dat iets simpels als een bloemetje voor een verjaardag op tijd komt! Mijn bestelling van ruim 70 Euro is nimmer gearriveerd terwijl ik 3 dagen voor levering de bestelling geplaatst en betaald heb. Na uren zonder succes telefonisch geprobeerd te hebben duidelijkheid te krijgen kreeg ik enkele dagen later een simpel mailtje dat mijn adres niet correct zou zijn. Het adres op de opdrachtbevestiging klopt echter wel! Na beloofde terugbetaling heb ik dat na 7 dagen nog steeds niet ontvangen. Ik probeer nu het geld via paypal terug te ontvangen. Nooit zal ik weer een bloemetje online bij Euroflorist bestellen. Toch maar weer terug bij een lokale bloemist die dus wel binnen enkele uren een prachtig boeket op het adres kon leveren. Omdat ik jullie nog steeds niet kan bereiken voeg ik hier het ordernummer bij: NL4929795

Mooie bos maar te laat aangekomen

Bos was mooi voor een redelijke prijs alleen was de bestelling twee dag te laat.

Birthday present

Birthday packaging is very well presented.

Het boeket was prachtig precies als op�

Het boeket was prachtig precies als op de foto en mooi op tijd dank herman

Bloemetjes waren niet meer zo fris

Bloemetjes waren niet meer zo fris Terwijl er in Heiloo een erg goede bloemist zit�.snap ik dit niet

Boeket niet naar verwachting

Bloemetje besteld en laten bezorgen voor een verjaardag ivm ik zelf op vakantie was. Kwam de juiste dag aan maar was helaas een heel zielig boeketje voor 25�. Totaal niet zoals op de foto bij de bestelling leek. Weet niet of dit aan euroflorist ligt of aan de bloemstudio waar het vanaf kwam maar dat was wel een beetje jammer.

Heb op 23/8 een rouwboeket bestelt met�

Heb op 23/8 een rouwboeket bestelt met de bezorgdatum 24/8. Ook aangegeven dat ik per gezin (3) linten wilde. Ik heb netjes een email ontvangen dat het boeket per koerier bezorgd zou worden en dat ik een track en trace zou krijgen om te kijken dat het boeket bezorgd is. Helemaal geen mail gehad met T&T dus wist niet of het boeket bezorgd was. Krijg ik van de familie van de overledene 2 foto's met boeket en linten. Boeket is dus bezorgd (gelukkig maar) maar ik zie tot mijn verbazing dat het niet goed gegaan is met de namen van de families. Staat de naam van mijn zwager op het lint bij mijn ouders. Hier had ik niet om gevraagd. Waarom niet even contact opnemen en vragen of ik het goed vind om het op die manier op te lossen. Misschien wilde ik er wel voor kiezen om het anders op te lossen. Ik bestel dus niet snel weer een rouwboeket bij jullie

Prettig

Snel. Fijne website. Mooi geregeld

They are a wonderful company and prompt�

They are a wonderful company and prompt service excellent quality of product ,great thank you ever so much from Windsor Canada ????

Betaald

Betaald, niks ontvangen, geen geld terug en geen reactie

Niets op aan te merken hoor !

Niets op aan te merken !

Mooie bloemen.

Van de ontvanger een reactie gehad dat de bloemen mooi waren en goed verzorgd en gebracht.

Recomand cu �ncredere

Recomand cu �ncredere! Flori superbe, chiar ?i atunci c�nd te treze?ti �n "the last minute" Mul?umesc!

• Ne-ai recomanda? Yes

Mooi boeket en goede service

Jullie hebben een duidelijke website en de boeketten kun je in verschillende maten kiezen, de prijs is duidelijk vermeld. Ook leuk dat het kaartje al bij de prijs in zit, dat je daar niet extra voor hoeft te betalen. De info over de bezorging is duidelijk, eerst de dag met globale tijd en daarna nog bericht over de precieze tijd (dacht dat het bij deze twee boeketten via DPG bezorgd was). Het bestelde boeket bloemen kwam goed overeen met de foto op jullie bestelwebsite. Een vraag over een kortingcode werd vlot beantwoord door jullie klantenservice. Dus, volgende keer bestel ik weer via EuroFlorist!

Mooi boeket

Mooi boeket, net op tijd geleverd.

Hullenbergweg 250

1101 BV Amsterdam

Over Euroflorist Nederland B.V.

Euroflorist Nederland B.V. is een toonaangevende bloemenbezorgservice in Nederland en heel Europa. Het bedrijf verbindt mensen met professionele bloemisten om bloemen zowel lokaal als internationaal te versturen. Opgericht in 1982, heeft Euroflorist zich sterk uitgebreid en biedt een gebruiksvriendelijk online platform waarmee zowel particulieren als bedrijven bloemen kunnen versturen voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, jubilea en uitvaarten. Ze werken samen met een uitgebreid netwerk van bloemisten, wat zorgt voor snelle en betrouwbare leveringen. Euroflorist heeft als doel om klanten een kosteneffectieve en innovatieve manier te bieden om bloemen te versturen, en zo wereldwijd vreugde te verspreiden.