Zeeeer ontevreden zal nooit meer hier wat bestellen

Hoe moeilijk is het om een bloemetje te bezorgen. Week geleden bosje rozen besteld dat het woensdag 9-8-2023 bezorgd moet worden. Track en Trace nagekeken 9:45 dat het pakketje is geweigerd. Gelijk contact opgenomen met bezorgadres wordt aangegeven niemand is langs gekomen. 2x in de wacht gestaan van ruim een half uur om die bloemen toch op tijd daar te krijgen ivm verjaardag. 2x wordt er aangegeven dat ik wordt terug gebeld en ze het op het huis adres gaan afleveren. Vervolgens zelf maar bloemen gekocht en zelf bezorgd op het adres. Hoe moeilijk is het om een bloemetje te bezorgen hele dag kwijt aan een bloem laten bezorgen.

Uitstekende service

De bestelling is niet op de dag die bedoeld was afgeleverd. Euroflorist heeft een groter boeket voorgesteld wat nu wel op tijd is geleverd. Dus de service is uitstekend.

Het bezorgde boeketje leek verrre van

Het bezorgde boeketje leek verrre van de foto in de aanbieding. JammER

Aankoopbedrag meteen teruggestort toen�

Aankoopbedrag meteen teruggestort toen bleek dat er geen bloemist beschikbaar was

Later bezorgd door onvoorziene omstandigheden

Bloemen zijn dag later bezorgd door omstandigheden waar ze niks aan konden doen. Hebben mij hier netjes over ge�nformeerd.

Mooie bos bloemen van goede kwaliteit.

Mooie bos bloemen van goede kwaliteit.

Gewoon prima service en goeie�

Gewoon prima service en goeie communicatie

volgens de ontvangste was het helemaal�

volgens de ontvangste was het helemaal af

Afgesproken datum

De afgesproken dag Tevreden over de bloemen

Chapeau

Chapeau! Keurig verzorgd en op tijd!

Punctueel.Mooie bloemen .Goed verzorgd

Punctueel.Mooie bloemen .Goed verzorgd. en hopenlijk houdbaar,

Excellent same day service

Excellent same day service

Quick and easy service

Quick and easy service. beautiful bouquet choices. Made my day!

Het was een prachtige bos bloemen en�

Het was een prachtige bos bloemen en viel heel erg in de smaak!

Great flowers ??

Very happy with lovely natural floral arrangement for my daughters 1st baby celebration.

Mooi boeket volledig naar verwachting

Mooi boeket volledig naar verwachting

easy to order, beautiful flowers

easy to order. My friend said the flowers were beautiful.

Slechtste bloemenzaak van Nederland

Een keer bloemen bij Euroflorist besteld en ik doe dit nooit meer. Wat een slecht bedrijf zeg: Je belt dit bedrijf en je bent langer dan 15 minuten in de wacht met zeer stomme muziek. Niemand die iets aangeeft van bijv. je bent de derde in de wachtlijst o.i.d. Kortom zeeer slechte bereikbaarheid voor een bloemenstal. Ik heb de verbinding maar verbroken. Daarnaast ontvang ik een dag voor de opgeven aflverdatum een bericht van dit bedrijf dat mijn bloemstuk binnen 1 of 2 dagen wordt afgeleverd. Ik was verbaasd omdat er duidelijk een afleverdag bij de bestelling was doorgegeven. Tenslotte ontvang ik vandaag om 10.43 u. een mail van dit bedrijf dat mijn bestelling tussen 14.33 en 15.33 u wordt afgeleverd. M.i. heeft het dan weinig zin om het boeket af te leveren, omdat meer dan de halve dag voorbij is. Nooit meer bestllen bij dit bedrijf dus. Iwan uit Amsterdam

Ik bestelde een paar dagen geleden een�

Ik bestelde een paar dagen geleden een groot boeket en doorliep alle stappen. Ook de instructie voor de bloemist. Geen extra cadeautje. Dus naar betalen. Daar �tekst� voor het kaartje. Bedoeld werd de afzender, begrijp ik nu. Omdat we al kaarten met meeleven individueel gestuurd hadden, was een tekst niet noodzakelijk. Ik ben ervan uitgegaan dat bekend was dat ik de afzender was. Ik belde vandaag hierover naar Euroflorist. Volgens de medewerkster waren alle stappen duidelijk genoeg. Voor mij dus niet. Als je dat niet invult wordt het boeket namelijk anoniem geleverd. Dat was niet mijn bedoeling. Ik heb direct na het afronden van de bestelling voor de zekerheid nog een mail gestuurd met het verzoek om de afzender (een groep) toe te voegen. Hopend dat dat duidelijk genoeg was. Ik kreeg er geen bevestiging op. Ik heb de gang van zaken uitgelegd aan de telefoniste. Ze was weinig begripvol. Ik ben daar teleurgesteld over. Mijn tip zou zijn om de �tekst� duidelijker te maken (voer de �afzender� in). Bij mij riep het verwarring op. Er was geen begrip voor: het empatisch vermogen van de medewerkster zou ik op wel op prijs gesteld hebben. Op deze manier bestel ik liever geen (duur) boeket meer via Euroflorist. Ik heb er een nare bijsmaak van. Moest zelf checken of het boeket was geleverd. De leverancier mocht dat niet zeggen ivm privacy... Voor de zieke was het een raadsel. Hij vond het een mooi boeket en houdt van bloemen. Gelukkig maar.

Bestelling niet geleverd

Op 4/8 bloemen en een fles wijn besteld voor een jarige op 5/8. Bloemen zijn niet aangekomen, niet bij de buren geleverd zoals euroflorist aangeeft op de website. Geen kaartje in de bus, ook geen telefoontje ontvangen. Terwijl mijn mobiele nummer is opgegeven. Probeer al meerdere keren te bellen maar zit eindeloos naar een muziekje te luisteren. Ik zou graag mijn geld van 51,92 terug ontvangen! Hierbij bewerk ik mijn beoordeling. Uiteindelijk de klantenservice kunnen bereiken. Aardige dame aan de telefoon en door ziekte van collega�s een onderbezetting op de afdeling. Dit kan natuurlijk gebeuren. Netjes mijn geld terug ontvangen. Alleen jammer dat mijn bestelling niet is gelukt voor iemand zijn verjaardag. Al denk ik dat dit aan de bloemist ligt en niet aan euroflorist.

Flowers Never Delivered, but Good Customer Service!

I placed an order on 1st of August for our anniversary which is for 4th of August. On the delivery day (Last Friday, August 4th), I received a message which says `Order has delivered`, however the order never was delivered. I sent 4 emails, which were not responded. I would kindly advice you to stay away from this company. Best, Note: After contacting them and making several comments, they wrote me back and today they refunded me. Thanks for the good customer service.

Nemen geen contact op

4 aug. voor 14.00 een boeket besteld wat de volgende dag nazorg moest worden. Geen SMS of T & T gehad. De ontvanger ligt zeer ziek in ZKH dus kan geen contact opnemen of het bezorgd is. Euroflorist 2x een chatbericht gestuurd maar geen antwoord. 2x gebeld maar wordt 10 min. in de wacht gezet. Heb Euroflorist gekozen omdat het goede recensies had maar tot nu toe niet voor mij. Boeket was 30 euro incl. verzending

Geen reactie op ingestuurde klacht

De levering van de bloemen is correct verlopen, echter de versheidgarantie werd bij lange na niet gehaald. Bloemen werden donderdagavond om 19.00 uur bezorgd en zondagavond lag het grootste deel al in de groencontainer. Hierop een klacht ingediend met foto�s als bijlage en totaal geen enkele reactie ontvangen tot op heden.

Telefonisch niet te bereiken

Telefonisch niet te bereiken, heb bloemen besteld voor afgelopen zaterdag zijn niet bezorgd, blijkt via dpd te gaan staat niet vermeld op de site, dpd bezorgd niet op zaterdag,

Bloemen besteld voor huwelijk

Bloemen besteld voor huwelijk, op factuur. Na herhaaldelijk telefonisch contact (geen gehoor) - verschillende e-mails over de status van mijn levering, geen gehoor. Op 1/08 bestelling geplaatst, op 7/08 eindelijk iemand gehoord met mededeling 'bestelling was geannuleerd omdat er een naam ontbrak op de factuur'. Sorry, maar je kan je klant opbellen en dit rechtzetten. Ik heb geen e-mail ontvangen omtrent deze annulatie, anders had ik niet blijven bellen/mailen? En z�lf ineens iets kunnen doen. Enkel een sorry, geen verder uitleg of actie voor rechtzetting. Jammer dit.

Hullenbergweg 250

1101 BV Amsterdam

Over Euroflorist Nederland B.V.

Euroflorist Nederland B.V. is een toonaangevende bloemenbezorgservice in Nederland en heel Europa. Het bedrijf verbindt mensen met professionele bloemisten om bloemen zowel lokaal als internationaal te versturen. Opgericht in 1982, heeft Euroflorist zich sterk uitgebreid en biedt een gebruiksvriendelijk online platform waarmee zowel particulieren als bedrijven bloemen kunnen versturen voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, jubilea en uitvaarten. Ze werken samen met een uitgebreid netwerk van bloemisten, wat zorgt voor snelle en betrouwbare leveringen. Euroflorist heeft als doel om klanten een kosteneffectieve en innovatieve manier te bieden om bloemen te versturen, en zo wereldwijd vreugde te verspreiden.