doet wat ze beloven

doet wat ze beloven

Mijn tante van 93 heeft haar bloemen�

Mijn tante van 93 heeft haar bloemen gekregen in amerika. Blijft altijd spannend . Ik kreeg foto van haar,mooie boeket. Xxx

Nooit meer.

Boeket heel klein. Bloemen zijn aan de voordeur afgezet, dag nadien gevonden, volledig verwelkt.

Snelle levering en prima kwaliteit�

Snelle levering en prima kwaliteit bloemen.

Helemaal goed

Geweldig mooi boeket en juist geleverd.

Mooi boeket en netjes bezorgd

Mooi boeket en netjes bezorgd

Bestelling geweigerd

Bestelling was geweigerd omdat deze na 1400 uur was binnengekomen, hierop is er geen communicatie vanuit Euoflorist geweest met als resultaat geen bloemen.

Slecht bereikbaar

Gisteren bloemen en bonbons besteld maar ze zijn de bonbons vergeten. Dat is niet erg maar nu hang ik al 20 minuten in de wacht. Niet zo klantvriendelijk. Ook het opzoeken op de site van het telefoonnummer kan klantvriendelijker want je kan het niet indrukken dus je moet het overnemen.

Ik heb op maandag een boeket besteld

Ik heb op maandag een boeket besteld, dit is pas op donderdag afgeleverd! Ik heb er elke dag over gebeld, want vanuit jullie hoorde ik niks. Kreeg op woensdag te horen dat het niet bezorgd was i.v.m. ziekte bij de bloemist, heel slecht!

Prima product en netjes afgeleverd. Daarnaast snelle bevestiging van bezorging.

Bloemen zijn niet geleverd en hiervan�

Bloemen zijn niet geleverd en hiervan ben ik niet op de hoogte gesteld. Ronduit slecht. En toen ik zelf belde: ja hoor, u mag een klacht indienen. Top!

Bloemen geleverd op zaterdag 22/07/2023�

Bloemen geleverd op zaterdag 22/07/2023 pas gevraagd te leveren op 24/07/2023 .Nog geen week later ( 28/07/2023 ) bloemen reeds verwelkt klaar voor de composthoop .Voor die prijs had ik meer verwacht . Bloemen geleverd door " De Molen " in Moen .

Goede

Goede , adequate communicatie over het versturen van de bloemen.

90th Birthday FlowersFlowers were lovely and arrived on the�

Flowers were lovely and arrived on the day. Good quick service. Thank you

prima, vlotte bezorging, keuze redelijk standaard online

De bloemen waren op tijd

De bloemen waren op tijd, waren mooi zijn nog goed en hebben ons goed op de hoogte gehouden

De bloemen zijn binnen 4 uur bezorgd

De bloemen zijn binnen 4 uur bezorgd, site is overzichtelijk en de klant was heel blij met de prachtige bos. Kortom, heel tevreden.

Super bloemen

De bloemen zijn altijd vers en blijven gemiddeld 1,5 week staan. Bezorging is ook altijd heel vriendelijk.

Helemaal niet tevreden.

Helemaal niet tevreden. Bloemen besteld voor mijn oma haar 94 ste verjaardag. Ik kon er bij niet zijn en dacht met een bloemetje haar dag toch op te vrolijken. Ik kreeg de dag NADIEN pas melding dat ze niet hebben kunnen leveren en of ik een Groter boeket wou. Ik bevestig dit en vraag toch asap te leveren en leg de situatie zelfs uit. 3 dagen later een mail dat ze de bestelling geannuleerd hebben?! Dus toch geen bloemen. Fijne verjaardag oma. Ik maak het wel goed op een andere manier. ??

mooi boeket

Ontvanger van de bloemen was enthousiast en vond de bloemen prachtig

Snel, makkelijk, goede kwaliteit en een blijde ontvanger

Bedrog

Bedrog. Had bloemen besteld om te leveren deze konden niet worden geleverd wegens fout adres maar is niet waar is enkel omleiding straat er zou contact opgenomen met mij en is niet gebeurd. Heb zelf meerdere malen gebeld en uitgelegt. Na lang discussie zou ik mijn geld van 43 EUR terug krijgen maar heb tot heden NIETS gehad. BIJ DEZE AAN IEDEREEN BESTEL HIER NIET SERVICE EN HULP O.O jamer dan ik niet anders kan dan 1 ster geven want in mijn ogen strer van - 10 waard

Prachtige bos bij mijn zus afgeleverd

Prachtige bos bij mijn zus afgeleverd

Goed kwalitiet

Goed kwalitiet

Prima service kwaliteit mevrouw heel�

Prima service kwaliteit mevrouw heel tevreden

Hullenbergweg 250

1101 BV Amsterdam

Over Euroflorist Nederland B.V.

Euroflorist Nederland B.V. is een toonaangevende bloemenbezorgservice in Nederland en heel Europa. Het bedrijf verbindt mensen met professionele bloemisten om bloemen zowel lokaal als internationaal te versturen. Opgericht in 1982, heeft Euroflorist zich sterk uitgebreid en biedt een gebruiksvriendelijk online platform waarmee zowel particulieren als bedrijven bloemen kunnen versturen voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, jubilea en uitvaarten. Ze werken samen met een uitgebreid netwerk van bloemisten, wat zorgt voor snelle en betrouwbare leveringen. Euroflorist heeft als doel om klanten een kosteneffectieve en innovatieve manier te bieden om bloemen te versturen, en zo wereldwijd vreugde te verspreiden.