easy to use

easy to use, great service, no issues - order from abroad for a friend living in Netherlands.

Prachtig boeket zeer tevreden en goede�

Prachtig boeket zeer tevreden en goede service Zoals beloofd

Super bouquet

Beautiful bouquet sent to my friend who was really pleased with them. Well worth the money.

The flowers were delivered when they�

The flowers were delivered when they said they would be. The recipient was delighted with the arrangement. Thank you9

Verkeerde datum geleverd

Bestelling een week van te voren geplaatst, gewenste lever datum op zaterdag 22-07 aangezien iemand jarig was. Vrijdag kreeg ik bericht van DPD dat het �pakketje� in hun sorteercentrum was aangekomen. Gisteren zijn de bloemen pas geleverd!! 24-07 dus. Zeer slecht, zeker als je �6.95 verzendkosten moet betalen en een gewenste dag mag doorgeven. Dan mag je toch ook verwachten dat dit gebeurd! Meerdere malen contact opgenomen en tot nu toe geen gehoor. Ik zal hier nooit meer bestellen Reactie n.a.v antwoordt euroflorist: Uiteindelijk 26-7 een reactie gekregen, en de reactie was een kortingscode bij een volgende bestelling. Lijkt me toch duidelijk dat ik nooit meer wat bestel en de kortingscode dus ook niks betekent. Ieder geval bedankt.. voor niks

Thank you for the beautiful delivery

Thank you for the beautiful delivery - the Teddy Bear was above and beyond, thank you ??

Ben heel tevreden over de service. Ik zal volgende keer weer hier bestellen.

Super service....

Goed verzorgd

Goed verzorgd, netjes optijd geleverd en prachtige bloemen

Zeer gebrekkige slechte communicatie

Betreft ordernummer nl4918268 Ongelooflijk slechte communicatie van euroflorist. Beloofd is een sms of track & trac� te versturen, maar pas een uur voor aflevering gaat dit verstuurd worden. Met andere woorden het gebeurd dat bloemen om 20.00 uur afgeleverd worden en de besteller om 19.00 uur een berichtje krijgt. Jammer dat het feestvarken dan niet meer thuis is, maar ja dat is voor euroflorist geen probleem.

bloemen werden erg gewaardeerd

bloemen werden erg gewaardeerd

Heel mooi boeket

heel mooi boeket, goede prijs en kwaliteitverhouding, volgens afspraak bezorgd en goed terugkoppeling naar de verzender

We hebben bloemen besteld op 13 juli en�

We hebben bloemen besteld op 13 juli en die zouden 14 juli worden afgeleverd. Neits vernomen ook niet van de vriend dus de 15e gebeld met het hoofdkantoor en ze zouden de 16e worden bezorgd maar op 21 juli nog geen teken dat dit gebeurd is. Het moet aan de winkel in Sneek liggen maar dit Euroflorist kan zich niet permitteren om daarvan afhankelijk te zijn.

Fijne snelle bezorging prachtige�

Fijne snelle bezorging prachtige bloemen en handgeschreven kaartje....met Champagne en beer erbij

DPD koerier werkt niet

DPD koerier werkt niet. Dumpt bloemen bij pakket punt op vrijdag. Door euroflorist goed opgepakt. Er is een nieuwe bos geleverd. Goede service!

Compensatie voor teleurstelling

Euroflorist heeft middels een korting op een toekomstige bestelling compensatie aangeboden voor een in onze ogen teleurstellend geleverd boeket.

Euroflorist heeft het goed gemaakt en�

Euroflorist heeft het goed gemaakt en een ander boeket via een dichtsbijzijnde bloemist een ander (groter) boeket laten bezorgen, op hun kosten. Wel vele dagen later dan gepland, maar het is correct opgelost. De fout ligt volgens mij bij de parcel dienst DPD, zij zijn niet met de doos met bloemen op het aangegeven adres geweest maar direct naar een ophaal adres gebracht. EUROFLORIST, ik ben heel blij en voortaan bestel ik de bloemen via jullie (vanuit Spanje)

Omdat het een prachtig boeket is

Omdat het een prachtig boeket is. Een foto ontvangen van het boeket

Dezelfde dag nog bezorgd in Belgi�

Dezelfde dag nog bezorgd in Belgi�. Prachtig boeket Wel al met al prijzig

Super..

Super... ongelovelijk ik zit op cura�ao en allees loopt primaaaaa

Perfect experience

Perfect experience. Definitely suggested

Snelle levering.

Snelle levering.

Prachtige bos

Prachtige bos, precies zoals op het plaatje

Prima en snel via de website

Prima en snel via de website

Odlico iskustvo

Odlico iskustvo

• Biste li nam preporučili? Yes

Hullenbergweg 250

1101 BV Amsterdam

Over Euroflorist Nederland B.V.

Euroflorist Nederland B.V. is een toonaangevende bloemenbezorgservice in Nederland en heel Europa. Het bedrijf verbindt mensen met professionele bloemisten om bloemen zowel lokaal als internationaal te versturen. Opgericht in 1982, heeft Euroflorist zich sterk uitgebreid en biedt een gebruiksvriendelijk online platform waarmee zowel particulieren als bedrijven bloemen kunnen versturen voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, jubilea en uitvaarten. Ze werken samen met een uitgebreid netwerk van bloemisten, wat zorgt voor snelle en betrouwbare leveringen. Euroflorist heeft als doel om klanten een kosteneffectieve en innovatieve manier te bieden om bloemen te versturen, en zo wereldwijd vreugde te verspreiden.