Schitterend, had hem zelf wel willen ontvangen!!!

Ik heb foto gekregen van product en het was een schitterend bouquet. Plus vroeg in de dag bezorgd op gewenste dag

Snelle service, makkelijke bestelling

Vind bloemen altijd prijzig, dit viel opzich wel mee. Bestelproces erg makkelijk en soepel. Prachtig boeket binnen 3 uurtjes bezorgd! Erg tevreden.

Alles perfect geregeld voor 200% echt�

Alles perfect geregeld voor 200% echt top

Overall experience is exceptional thank�

Overall experience is exceptional thank you very much

order 4896526 Verkeerd en onbeleefd. Klacht 74723

Zie order 4896526 en klacht 74723. Op verkeerd adres geleverd en te laat. Zeer ongepaste reactie van bloemist, na mailcontact. De 93 jarige dame wordt voor leugenaar uitgemaakt en vervolgens dreigt de bloemist langs te komen. Vervolgens geen contact te krijgen met Euroflorist. Hang voor de 4e keer aan de telefoon a 5 min. Na chat 1 reactie en dan niets meer.

Flowers to be delivered on 20th ordered�

Flowers to be delivered on 20th ordered before 2pm still waiting for them to be delivered. My friend will be back in Australia before these flowers are delivered. They have not responded to any emails. I will dispute payment on my CC that will get a response I�m sure

• Would you recommend us? No

De bezorging zou op 14 juni zijn

De bezorging zou op 14 juni zijn, echter zou dus volgens internet de 15e bezorgd worden. Vervolgens gebeld en de boel geannuleerd zelf bloemen gekocht. Dochter was jarig maar de verassing ging dus niet door. Bloemen werden toch bezorgd bij de buren in een doos en hebben uren zonder water gezeten en waren verslapt en zagen er niet meer uit. Rijp voor de vuilnisbak.

Flutboeket voor heel veel geld

Flutboeket voor heel veel geld

Stelen na 1 dag al verrot�

Gisteren een bosje bloemen voor mijn man ontvangen omdat hij ziek is. Vandaag zijn de stelen al helemaal verrot. Bloemist gebeld. Bloemist wil wel een oplossing aanbieden maar dan moet ik met de bos bloemen naar de zaak. Zo de waard is vertrouwd hij zijn gasten. Lekkere service!

Op tijd geleverd

Op tijd geleverd, en de bloemen waren mooi van kwaliteit!

Ik heb een rouwstuk besteld wat nooit�

Ik heb een rouwstuk besteld wat nooit is aangekomen. Dit moest ik helaas vernemen van de nabestaanden, er is nooit contact geweest over het niet bezorgen. Na hier zelf over gemaild te hebben excuses ontvangen. Ik zou mijn geld terugkrijgen en de nabestaanden een bos bloemen. Weer niks, geen geld en geen bloemen. Vandaag een algemene mail of ik mijn ordernummer wil doorgeven zodat ze de bestelling in orde kunnen maken. Wat is dit? De persoon in kwestie en al lang en breed begraven, geen bloemen, geen communicatie, na zelf vragen excuses en nu weer een mail over wat mijn ordernummer is? Welke ik overigens in mijn klacht ook al vermeld had. Als je wil dat je bloemen daadwerkelijk worden bezorgd, op belangrijke momenten, zou ik niet met Euroflorist in zee gaan.

De bloemen zijn in de papiercontainer�

De bloemen zijn in de papiercontainer achtergelaten. Het was de bezorgdag erg warm en de bloemen hebben maar 2 dagen kunnen staan. Ik heb daarover gebeld en tot op heden nog geen reactie ontvangen. Ik hoop dat ze dit nog doen - het was een behoorlijk bedrag en dan mag er ook wel iets goeds voor geleverd worden.

IK KREEG GEEN BLOEMEN MAAR ONKRUID

IK KREEG GEEN BLOEMEN MAAR ONKRUID. Berzorging was te laat. Na 2 dagen stonk het hele huis na dood en verderf. Erg slechte ervaring

Op 16 juni 2023 een bloemetje online�

Op 16 juni 2023 een bloemetje online besteld voor een jarige vriendin. Op 20 juni heeft mijn vriendin nog steeds haar boeket niet ontvangen en ondanks een klacht van mij krijg ik zelfs geen antwoord en zijn de bloemen nog steeds niet geleverd.Ik raad deze site zeker af.

Doen wat ze beloven

Prettige, duidelijke website. Belofte (voor een bepaalde tijd bestellen is dezelfde dag bezorgd) netjes waargemaakt. Blije ontvanger!

The flower did not deliver on 12th�

The flower did not deliver on 12th June, I created a complaint "request (61876)" on the website on 13th June but no reply. Then on 15th June, the flowers were delivered in a very bad condition (crumpled, apparently the same flower from 12th June). I want a refund for this experience.

• Would you recommend us? No

Erg snel geleverd en prachtige bloemen!

Erg snel geleverd en prachtige bloemen!

Makkelijk bestellen en op tijd bezorgd.

Makkelijk bestellen en op tijd bezorgd.

Great service

Great service

What you see is what you get!

Vlot bestelsysteem Acceptabele prijzen Goede terugkoppeling na bestelling Uitgevoerd zoals beloofd De ontvanger was in de wolken !

Recipient very happy.

Recipient very happy.

prachtig bos

Super mooie bos

Mooie verse bloemen en op tijd bezorgd.

Mooie verse bloemen en op tijd bezorgd. Familie was er blij mee.

pioenrozen

Het online bestellen en het terugkoppelen waar mijn bestelling zich bevond, ging perfect. Alleen hingen de bladeren van de pioenrozen er erg slap bij bij aflevering en ze bleven ook hangen ook nadat ze in een vaas met vers water werden gezet. Kreeg na dit gemeld te hebben wel een tegoedbon aangeboden. Pioenrozen zijn tere bloemen, misschien lag het daaraan? Het was ook erg warm buiten, dat vinden ze vast ook niet leuk?

Positief

Niets op te merken.service was goed Op tijd geleverd.

Hullenbergweg 250

1101 BV Amsterdam

Over Euroflorist Nederland B.V.

Euroflorist Nederland B.V. is een toonaangevende bloemenbezorgservice in Nederland en heel Europa. Het bedrijf verbindt mensen met professionele bloemisten om bloemen zowel lokaal als internationaal te versturen. Opgericht in 1982, heeft Euroflorist zich sterk uitgebreid en biedt een gebruiksvriendelijk online platform waarmee zowel particulieren als bedrijven bloemen kunnen versturen voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, jubilea en uitvaarten. Ze werken samen met een uitgebreid netwerk van bloemisten, wat zorgt voor snelle en betrouwbare leveringen. Euroflorist heeft als doel om klanten een kosteneffectieve en innovatieve manier te bieden om bloemen te versturen, en zo wereldwijd vreugde te verspreiden.