Zeer teleurstellende ervaring

Zeer teleurstellende ervaring. Boeket voor moederdag besteld, en op moederdag zelf ontvang ik 'keurig' een sms dat het boeket bezorgd is. Tot mijn grote verbazing leert navraag dat er helemaal geen boeket is bezorgd. De dag erna in totaal 60 minuten aan de telefoon geweest met Euroflorist (voornamelijk in de wachtrij). Het eerste telefoongesprek werd - in plaats van het op te lossen door direct een nieuw boeket te laten bezorgen - gezegd dat men het ging uitzoeken met de locale bloemist en ik zou worden teruggebeld. Uren later niks gehoord - zelf maar opnieuw gebeld. Het boeket zou vandaag dan nog bezorgd worden en ik zou bericht krijgen hiervan. Nooit meer enig bericht ontvangen of enige vorm van restitutie aangeboden gekregen. Een absolute afrader.

goede levering zeer mooiebloemen

goede levering zeer mooiebloemen

The flowers were even more beautiful in reality�

The flowers I chose from the internet photo were even better in reality. My friend was lost for words when she received the beautiful birthday bouquet and box of Belgium chocolates.

Boeket was prima

Boeket was prima

Het waren mooie bloemen en keurig op�

Het waren mooie bloemen en keurig op tijd

Good quality, what you see is what you get.

Easy purchase, competent service and a lovely bouquet. Simple. Flowers look exactly like they do on the site; not like when ordering food and what used to be a burger arrives at your door.

Ik heb al n reactie gegeven.

Ik heb al n reactie gegeven. Zeer teleurstellend. Beter luisteren nr klanten en meer tegemoet komen

Mijn bestelling is op een goede manier�

Mijn bestelling is op een goede manier bezorgd in USA. Ondanks het moeilijke adres zijn de bloemen willeswaar wel een dag later maar toch in goede staat aangekomen.

Bestelling is nooit geleverd.

Bestelling is nooit geleverd. Zelfs gekozen en betaald voor dezelfde dag bezorging. Helaas een groot fiasco om via deze aanbieder te bestellen

het is shit

het is shit, wat jullie presteerde

always excellent service

always excellent service

Bestelling

Bestelling: NL4886517 Verschrikkelijk veel spijt..! Bloemen zijn nooit bezorgd, terwijl de jarige gewoon visite had, maar wel via track & trace melden dat de bestelling is bezorg..echt ongelooflijk..Ben woest..wil verdomme mijn geld zsm terug. Ik overweeg zelfs om aangifte te gaan doen, want je voelt je echt flink belazerd...

Fast delivery and high quality

Fast delivery and high quality. Thank you!

Kreeg blije en enthousiaste reacties�

Kreeg blije en enthousiaste reacties van de ontvanger. Ook dat het een dag vantevoren geregeld kon worden was top.

Prachtige samenstelling van bloemen en�

Prachtige samenstelling van bloemen en keurig bezorgd volgens afspraak

On time and the delivery guy was cordial

On time and the delivery guy was cordial

Meerdere keren een fijne ervaring

Meerdere keren een bestelling gedaan en telkens een mooie bos bloemen, conform de bestelling. Ook de bezorging gaat goed. Zelfs op de dag zelf nog. Heel fijn!

nooit geleverd

Voor Dinsdag een mooie grote bos bloemen en doos chocola gestuurd voor de 60e verjaardag van een collega. Ik hoorde vandaag (2 dagen later) dat ze niks heeft ontvangen. Ik hoop dat ze dit heel snel (en goed) gaan oplossen, want dit kan echt niet. De �passende' e-mail die ik vervolgens heb ontvangen is dat de bos niet beschikbaar is maar dat er alternatieve bossen beschikbaar zijn.. deze e-mail had 2 dagen geleden gestuurd moeten worden.. Echt heel slecht. Als iemand voor haar 60e verjaardag geen bloemen krijgt en ik nota bene moet vragen of ze wel geleverd zijn omdat ik weet ik dan waarschijnlijk wel een bedankje had gekregen sta ik al enorm voor schut. Het minste wat jullie kunnen doen is klachten goed afhandelen en het op de 1 of andere manier goed proberen te maken.. maar zelfs dat doe jullie niet. Ik wil mijn geld terug.

Excellent service

Excellent service, great quality flowers, on-time delivery, and if flowers are not available, i receive an email to say that an equivalent bouquet or better, will be delivered. Thank you for bringing joy and beauty into this world! ??

Gebeld voor het juiste adres

Gebeld voor het juiste adres, fijn contact. Mooie bosbloemen geworden! Helaas 1 dag later bezorgd dan ik had aangegeven.

Goede kwaliteit mooie bos bloemen

Goede kwaliteit mooie bos bloemen

Mijn nicht zo blij met de bloemen,dat�

Mijn nicht zo blij met de bloemen,dat ik had gestuurd via jullie.

Responsive & helpful, beautiful flowers

I am impressed with Euroflorist�s response to my complaint regarding non delivery of ordered flowers, my colleague in Amsterdam has now taken delivery of a gorgeous bouquet. Many thanks

Bloemen besteld voor moederdag

Bloemen besteld voor moederdag, met verzoek geen lelies er in te doen. Bij bezorging zaten er toch lelies in. Ondanks meteen snijden en op water zetten hingen de bloemen er binnen 24 uur al heel zielig bij. Paar dagen later kon ik het weggooien want dat ging echt niet meer. En dat voor �46... Heb de dag na bezorging meteen contact opgenomen via de mail met foto's, waar traag op gereageerd wordt, en nu proberen ze me af te schepen met een 20% kortingscode. Ze leveren dus eerst onacceptabel slechte kwaliteit, en in plaats van geld terug of nieuwe bloemen moet ik maar een nieuwe bestelling gaan plaatsen? De service blijkt van hetzelfde niveau als de bloemen... Bedroevend. UPDATE: er is contact opgenomen om een excuus boeket te bezorgen. Deze is bezorgd, en dat was een heel keurig boeket dat goed lang bleef staan. Jammer dat het pas na een publieke review goed werd opgepakt, maar uiteindelijk is het zo wel opgelost.

Ondanks reclame voor vandaag besteld�

Ondanks reclame voor vandaag besteld vandaag bezorgd op Moederdag werd de order geannuleerd. Hiervoor begrip, zeker op zo�n drukke dag als Moederdag. Echter dit bericht kwam pas op het eind van de dag waardoor ik niet nog iets anders had kunnen regelen. Ook werd geen mogelijkheid gegeven voor overleg of alternatief om bv evt volgende dag te bezorgen

Hullenbergweg 250

1101 BV Amsterdam

Over Euroflorist Nederland B.V.

Euroflorist Nederland B.V. is een toonaangevende bloemenbezorgservice in Nederland en heel Europa. Het bedrijf verbindt mensen met professionele bloemisten om bloemen zowel lokaal als internationaal te versturen. Opgericht in 1982, heeft Euroflorist zich sterk uitgebreid en biedt een gebruiksvriendelijk online platform waarmee zowel particulieren als bedrijven bloemen kunnen versturen voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, jubilea en uitvaarten. Ze werken samen met een uitgebreid netwerk van bloemisten, wat zorgt voor snelle en betrouwbare leveringen. Euroflorist heeft als doel om klanten een kosteneffectieve en innovatieve manier te bieden om bloemen te versturen, en zo wereldwijd vreugde te verspreiden.