omdat er zelfs nog contact is op genomen

omdat er zelfs nog contact is op genomen

Alles was prima geregeld

Alles was prima geregeld! Makkelijk en snel te bestellen via internet. Keurig op de afgesproken datum bezorgd in Itali�. Bloemist had netjes eerst gebeld of er iemand thuis was en was helemaal trots dat hij bloemen uit Nederland mocht bezorgen! Kortom: volgende keer weer via Euroflorist!!!

Efficient service

Efficient service, easy to use.

Mooi boeket

Mooi boeket. Netjes afgeleverd.

Goed, behalve telefonische service.

Makkelijk via de website geregeld. Bezorging uiteindelijk pas laat, eind middag, maar goed. Bij telefonisch contact veel te lang moeten wachten voordat ik geholpen werd. (te weinig mensen?)

PACKAGE NOT DELIVERED

I placed an order on the 28th of April and it should be delivered on the 29th of April. He got nothing delivered today, we waited until 18.00. If it cannot be proceeded at all, we would like a refund!

• Would you recommend us? No

Supersnel

Supersnel! En mooie bloemen!

Bloemen niet bezorgd

Bloemen niet bezorgd, er zou een nieuwe bos bezorgd worden. Weer niet bezorgd. De eerste keer een half uur in de wacht, de tweede keer heb ik het opgegeven nadat ik een half uur de tweede in de rij was. Nieuwe bos besteld bij Fleurop. 4 mei Update naar aanleiding van de reactie van eurflorist. Er is geen bosje geleverd en ik heb niets meer van ze vernomen...

Alles gaan prima - Zoals gewoon!

Alles gaan prima - Zoals gewoon!

Bedrijf heeft precies gedaan waarvoor�

Bedrijf heeft precies gedaan waarvoor ik ze heb gevraagd te doen. Bloemen optijd bezorgen op het uitvaartcentrum. En dat is dus een prima prestatie.

Goede communicatie tussen bezorgen en�

Goede communicatie tussen bezorgen en afgeleverd worden. Ontvanger was tevreden. Wat iemand meestal is met bloemen :)

Heel snel bezorgd en een heel mooi�

Heel snel bezorgd en een heel mooi boeket!

Snelle bezorging en de ontvanger zei�

Snelle bezorging en de ontvanger zei dat het een mooi, vers boeket is.

Goed boeket

Goed boeket, goede service.

Prima, verzorgd zag er goed uit

Bloemen geheel niet bezorgd

Bloemen geheel niet bezorgd, nu een dag later ook niet. Onbereikbaar per telefoon, je komt in de wachtrij en na 7minuten wachten wordt de verbinding verbroken. Overigens als je het nummer in Amsterdam belt dan moet je wel Engels spreken. Ik denk dat het bedriegers zijn, ik zou er niet meer bestellen. Inmiddels achterhaald, boeket is geleverd ( dag te laat)! Kortom, geen bedriegers, wel weinig grip op uitvoering!

Goed assortiment, snelle en goede service

Geachte Mevrouw,Mijnheer

Geachte Mevrouw,Mijnheer OP de website vond ik wat ik zocht. En daar gaat het toch om. Anoniem

Snel bezorgd en een mooie bos

Snel bezorgd en een mooie bos

Netjes,duidelijk,goed!!

Netjes,duidelijk,goed!!

Prima gedaan

Prima gedaan

Snelle service en kwalitatief goede en�

Snelle service en kwalitatief goede en mooie boeketten.

Heel snel

Heel snel, mooie bloemen geleverd en goed op de hoogte gebracht van de leveringsdatum.

De bloemen zijn prachtig mooi en worden�

De bloemen zijn prachtig mooi en worden ook netjes optijd geleverd. Telefonisch wordt je ook altijd heel goed geholpen. Euroflorist echt een aanrader!

De bloemen waren zo mooi als verwacht

De bloemen waren zo mooi als verwacht

Hullenbergweg 250

1101 BV Amsterdam

Over Euroflorist Nederland B.V.

Euroflorist Nederland B.V. is een toonaangevende bloemenbezorgservice in Nederland en heel Europa. Het bedrijf verbindt mensen met professionele bloemisten om bloemen zowel lokaal als internationaal te versturen. Opgericht in 1982, heeft Euroflorist zich sterk uitgebreid en biedt een gebruiksvriendelijk online platform waarmee zowel particulieren als bedrijven bloemen kunnen versturen voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, jubilea en uitvaarten. Ze werken samen met een uitgebreid netwerk van bloemisten, wat zorgt voor snelle en betrouwbare leveringen. Euroflorist heeft als doel om klanten een kosteneffectieve en innovatieve manier te bieden om bloemen te versturen, en zo wereldwijd vreugde te verspreiden.