De boeketten zagen er netjes uit en�

De boeketten zagen er netjes uit en fijn dat er een melding komt als het is afgeleverd. Top.

Onberispelijk !

De ontvanger was in de wolken ! Prachtig ingepakt, extra gedecoreerd met een pluimpje e.d. Ook correct en op tijd geleverd volgens eigen opmerkingen aan de bloemist. Ik bestel vanaf nu steeds via Euroflorist Belgi�! Bravo !

Ik kreeg van beide ontvangers aan wie�

Ik kreeg van beide ontvangers aan wie ik een boeket stuurde, een foto en ik zag dat de boeketten er heel goed uitzagen. Ze waren er erg content mee.

Boeketje liefde op 6 april 2023

Boeketje liefde op 6 april 2023 Een gelukkige ontvanger van prachtige verse bloemen en een vlotte afhandeling van de bestelling

Voor 14.00 uur besteld dezlefde dag�

Voor 14.00 uur besteld dezelfde dag bezorgen staat er op hun website.Dat ging dus mooi niet door.k zou het aanpassen op jullie site.2 keer gechat maar de vriendelijkheid van de mederwerkers is ook ver te zoeken.Dit was de eerste keer en ook de laatste keer!

Heel teleurgesteld

Als ik een foto kon plaatsen zou ik dat doen. Ik bestel een heel vrolijk lente bakje met a narcissen en blauwe druifjes voor mijn moeder. Tenminste zo zag t er uit op de site... en wat ontvangt ze.. een bak met alleen groen... en droog mos... de bolletjes van we denken tulpen zijn nog helemaal dicht, en een muntplant.. tussen Iets niet in bloei en Niets in bloei is groot verschil.. Heel teleurgesteld.. en van bloemist uit ook geen enkel teken van begrip...

Excellent Service

Excellent service!

mooi boeket

mooi boeket, op tijd geleverd.

The flowers were very nice but I�

The flowers were very nice but I ordered a bottle of Rose wine and they delivered a white wine. I specifically wanted to send a Rose. It was disappointing.

Mooi boeket

Mooi boeket, ontvanger was er blij mee.

GOEDE SERVICE

GOEDE SERVICE, MOOI BOEKET

Goede bos bloemen

Goede bos bloemen. Op tijd geleverd.

Morgens besteld en de zelfde dag�

Morgens besteld en de zelfde dag bezorgt. je werd netjes op de hoogte gehouden. Zoals onderweg en bezorgd!! Top

Snel en makkelijk besteld en een mooi�

Snel en makkelijk besteld en een mooi verjaardagsboeket geleverd!

Euroflorist heeft gedaan zoals beloofd�

Euroflorist heeft gedaan zoals beloofd is. Prima!

Snelle levering, beperkte keuze.

Top bedrijf

Super snelle bezorging (8 uur 's ochtends besteld en 3 uur 's middags al bezorgd) en top kwaliteit bloemen! Zeker een aanrader.

Top service top quality

Top service top quality

De afspraken zijn keurig nagekomen.

De afspraken zijn keurig nagekomen. De bloemen waren heel vers!

Wat een schamel bloemstukje en wat een slechte communicatie

Update: ik zou een reactie krijgen�. Nu acht dagen later. Niets meer gehoord van Euroflorist! Wat een schamel bloemstukje. Leuke foto, en we bestelden daarvan de grootste variant. Helaas lijkt het bezorgde bloemstukje er absoluut niet op. Een armetierig geheel; bij de benzinepomp koop je nog mooiere stukjes en dat voor � 45, Heel teleurstellend!

Alles prima in orde

Alles prima in orde

Op tijd geleverd.

Op tijd geleverd.

wat een waardeloze tent

wat een waardeloze tent boeket besteld voor pensioen zou vrijdag 31-03-2023 bezorgd worden kreeg een telefoontje dat de auto een ongeval had gehad ???? zou de volgende dag 1 april bezorgd worden om 3 uur een bericht dat het bezorgd was alleen niet bij mij we zijn inmiddels 1 week verder en nog steeds niks gehoord dit gaat al net zo snel als de bezorging van de bloemen . gewoon schandalig !!!!

Lovely flowers!

Absolutely beautiful bouquet! Fast delivery!

Het waren mooie bloemen,zei mijn moeder�

Het waren mooie bloemen,zei mijn moeder ??,en op tijd geleverd.

Hullenbergweg 250

1101 BV Amsterdam

Over Euroflorist Nederland B.V.

Euroflorist Nederland B.V. is een toonaangevende bloemenbezorgservice in Nederland en heel Europa. Het bedrijf verbindt mensen met professionele bloemisten om bloemen zowel lokaal als internationaal te versturen. Opgericht in 1982, heeft Euroflorist zich sterk uitgebreid en biedt een gebruiksvriendelijk online platform waarmee zowel particulieren als bedrijven bloemen kunnen versturen voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, jubilea en uitvaarten. Ze werken samen met een uitgebreid netwerk van bloemisten, wat zorgt voor snelle en betrouwbare leveringen. Euroflorist heeft als doel om klanten een kosteneffectieve en innovatieve manier te bieden om bloemen te versturen, en zo wereldwijd vreugde te verspreiden.