Het waren mooie bloemen,zei mijn moeder�

Het waren mooie bloemen,zei mijn moeder ??,en op tijd geleverd.

good service

good service, same day delivery 100% reliable, recipient very happy thank you

Made my best friend happy!

Made my best friend happy!

Bloemen door een lokale bloemist

Bezorging ging prima. Ik waardeer het vooral dat de bloemen door een lokale bloemist werd verzorgd.

Bloemen netjes op tijd geleverd en�

Bloemen netjes op tijd geleverd en behulpzame bezorger en een mooi boeket

Eerste bestelling via Euroflorist

Ik heb voor het eerst via Euroflorist een boeket en een rouwstukje besteld en laten versturen. De gevraagde bloemen waren bij de door Euroflorist benaderde bloemist niet voorradig en ik werd daar netjes van op de hoogte gebracht door Roch(a)an, we hebben een oplossing gevonden en hij heeft dat meteen aan de bloemist doorgegeven, met het verzoek van mij of ik foto's kon krijgen van de gemaakte stukken. Vandaag kreeg ik de foto's en ik ben erg tevreden, prachtige bloemen en kleuren zijn er verwerkt in het boeket en het rouwstukje. Dank je Roch(a)an

Keurig conform de afspraak

Keurig confrom de afspraak zijn de bloemen afgeleverd

Is Euroflorist wel een betrouwbaar bedrijf????

Ik wilde de bloemen laten bezorgen bij een vriendin door Bloemisterij Elina in Zetten. Ik ben begonnen met het Googlen van deze naam en kwam zo bij Euroflorist. Ik bestelde het blauwpaarse veldboeket t.w.v. � 26,99, omdat deze kleuren voor ons een speciale betekenis hebben. Voor de aardigheid bestelde ik er een doosje Belgische bonbons bij, zie hieronder. Als instructie voor de bloemist schreef ik erbij: Graag in de morgen bezorgen. Tot zover de bestelling. Wat ging er mis: 1. De bestelling is niet �s morgens bezorgd, maar achter in de middag 2. De bestelling is niet geleverd door Bloemisterij Elina, maar door de Blauwe Steen 3. Er zat in het boeket 1 fuchsiakleurige bloem, maar de rest was wit, in het geheel niet blauw dus. En viel verder ook nog eens tegen. 4. En dan was de chocolade ook nog eens anders dan besteld. Ik schaamde mij zelfs voor mijn vriendin. Toen ik mijn vriendin vandaag vroeg om een foto van het boeket te sturen, moest ze met enige schaamte zeggen dat ze mijn boeket had gemengd met andere bloemen en dat op de vaas gezet� Ik ben erg teleurgesteld over bovenstaande en heb een mail gestuurd. Alleen een automatisch antwoord. Zouden binnen 48 uur reageren. Geen reactie. Nogmaals een mail gestuurd. Idem dito. Zelfs na mijn 3e mail geen reactie. Heb geschreven dat een klacht niet erg is, maar het gaat hoe je er mee omgaat. Nog steeds geen reactie... De reactie hieronder van Euroflorist: Dat ze hun excuses aanbieden en z.s.m. contact opnemen, moet nu 11 april nog steeds gebeuren....

Good morning

Good morning. I hear the orchids you sent my auntie were beautiful. I did not see them Thankyou much best regards Alice

Mooi boeket, goede kwaliteit.

Mooi boeket, waar voor zijn geld. Staat er na 8 dagen nog steeds erg mooi bij. Goede communicatie via sms. Zo wist ik precies wanneer de bos bezorgd was.

Last minute bestelling

Duidelijke website, makkelijk te bestellen en erg snelle levering!

Prima ????

Prima ???? , snel geregeld en besteld, geweldig, goede service , mooie verse bloemen ??

Doen wat ze beloven!

Doen wat ze beloven!

Order niet uitgevoerd zonder reden en�

Order niet uitgevoerd zonder reden en zonder bericht. Bloemetje besteld om te leveren op zaterdag 18 maart. Niks gehoord van ontvanger. Mailtje gestuurd naar Euroflorist en anderhalve week (!) later bericht terug dat de order niet geleverd is en dat ze deze alsnog gaan leveren indien ik dat wil. Ik vind de gang van zaken echt schandalig! Als ik er niet achteraan was gegaan dan had ik dit niet geweten. De laksheid en onverschilligheid waarmee Euroflorist reageert maakt het er ook niet beter op. Laatste keer dat ik hier bestel! *probeerde een paar keer de klantenservice te bellen maar de verbinding wordt steeds na 10 minuten verbroken terwijl ik zogenaamd de eerstwachtende ben. *Euroflorist heeft contact met me opgenomen om het op te lossen maar reageert vervolgens nergens meer op! Ze geven ook geen reden waarom de order niet uitgevoerd was. Ik heb een nieuw boeket besteld bij Topbloemen en die werd dezelfde dag nog bezorgd. Voor mij geen Euroflorist meer.

Makkelijk te bestellen.

Makkelijk te bestellen. Snelle en nette service

Snelle service! Mijn schoonzus was blij met de bloemen.

De Mooiste bloemen en vriendelijke�

De Mooiste bloemen en vriendelijke vrouw, uitstekende service

De ontvanger was zeer blij met het�

De ontvanger was zeer blij met het boeket, het zag er goed en fris uit

The flowers were beautiful

The flowers were beautiful

Verjaardagsboeket voor mijn broer in de�

Verjaardagsboeket voor mijn broer in de VS De bloemen werden volgens afspraak op het adres in Raleigh, USA bezorgd. Het boeket was prachtig en net zo mooi zoals op de plaatjes! Mijn broer was superblij met dit onverwachte verjaardagscadeau

Snel geleverd en prachtig mooi boeket

Snel geleverd en prachtig mooi boeket

nice touch with the balloon in the box

nice touch with the balloon in the box

Het bestellen ging handig en de bos�

Het bestellen ging handig en de bos bloemen zag er vers en prachtig uit

ontvangers waren erg tevreden en blij

mooi boeket en op tijd geleverd

Wij bestellen hier NOOIT MEER!

Geen bevestiging van de order gehad via mail of sms. Niets geleverd! Verrassing is dus verpest! Enige wat zonder problemen is gegaan is het totaal bedrag afschrijven... Wat een flut firma!! 1e keer hier, maar zeker weten nooit meer!! UPDATE (dag later): Probeer op dit moment telefonisch contact te krijgen. Sta al ruim 20 min in de wacht!! Waarvan ik een geruime tijd de 1e beller in lijn ben... Na 24 min eindelijk iemand aan de lijn. Gaat het nu uitzoeken.... Een hoop "blabla..." van "er was niemand thuis" (klopt niet) tot "storing sms systeem". Vaag, vager, vaagst... Bestelling is geannuleerd nu en het geld wordt terug gestort, zeggen ze... Hiervan wel een bevestiging per mail gehad. Dus we wachten het af... Wil je dus een hoop gezeur en teleurstelling voorkomen bestel dan gewoon bij Topbloemen of Eurofleur!! De prijzen zijn hetzelfde, maar daar heb ik nog nooit zo'n slechte ervaring meegemaakt. Dit was eens maar nooit meer!!!

Hullenbergweg 250

1101 BV Amsterdam

Over Euroflorist Nederland B.V.

Euroflorist Nederland B.V. is een toonaangevende bloemenbezorgservice in Nederland en heel Europa. Het bedrijf verbindt mensen met professionele bloemisten om bloemen zowel lokaal als internationaal te versturen. Opgericht in 1982, heeft Euroflorist zich sterk uitgebreid en biedt een gebruiksvriendelijk online platform waarmee zowel particulieren als bedrijven bloemen kunnen versturen voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, jubilea en uitvaarten. Ze werken samen met een uitgebreid netwerk van bloemisten, wat zorgt voor snelle en betrouwbare leveringen. Euroflorist heeft als doel om klanten een kosteneffectieve en innovatieve manier te bieden om bloemen te versturen, en zo wereldwijd vreugde te verspreiden.