makkelijk en snel!

makkelijk en snel!

Prachtig

Super mooie verse bloemen!

Mooie bloemen

Mooie bloemen, vriendelijke klantenservice!

Ik probeer ze de hele ochtend al te�

Ik probeer ze de hele ochtend al te bereiken! Uren gewacht en werd maar niet verder geholpen! Later nogmaals via de chat geprobeerd ook geen antwoord!! Hier moet echt wat aan gedaan worden, kan me niet voorstellen dat er niemand is die je verder kan helpen met je vraag!!

Mooi boeket , tevreden

The flowers were beautiful

The flowers were beautiful! It got delivered on the date set.

Top service!

Het bosje bloemen op tijd afgeleverd! Erg tevreden mee!

Snelle correcte service

Snelle, correcte levering volgens afspraak!! Prachtig boeket !

Op dezelfde dag geleverd

Op dezelfde dag geleverd. Tulpen zelfs mooier dan verwacht. Kleine maat was alsnog groot genoeg voor een mooi gevulde vaas. Zeer tevreden!

Mooie bos

Mooie bos Keurig op tijd En goede terug koppeling via sms.

Goed geregeld!

Goed geregeld! Goede producten! Uitstekend timing!

Sms dienst werkt minder goed

Bloemen zijn zoals beloofd de volgende dag bezorgd, smsjes wanneer dit zou gebeuren en dat ze waren afgeleverd kreeg ik beide tegelijk binnen, enkele uren nadat de bloemen al waren bezorgd.

Prachtig boeket en uitstekende�

Prachtig boeket en uitstekende bezorging.

Lovely flowers

Lovely flowers, delivered exactly when you promised.

Levering op tijd en mooi boeket bloemen

Levering op tijd en mooi boeket bloemen

Levering zoals besproken

Levering zoals besproken

Boeket met een vaas besteld voor�

Boeket met een vaas besteld voor woensdag. Helaas bleek de vaas lek. Gelijk gereageerd door de ontvanger en door mij via de mail. Geen reactie. De volgende dag gebeld. 15 Minuten in de wacht met een erg irritant bandje dat ik beller nr 2 was en 3 keer per minuut de boodschap dat mijn telefoontje zo belangrijk was. Opgehangen en bij poging 3 iemand aan de lijn. Excuus gemaakt en zou opgelost worden. Vrijdag weer een mail gestuurd. Nu, vrijdagavond geen reactie en nog steeds een kapotte vaas. Dingen kunnen kapot gaan maar klantenservice is bij dit bedrijf ver te zoeken. Er is inderdaad op maandag een nieuwe vaas geleverd.

Ik heb de laatste order was voor Belgi�

Ik heb de laatste order was voor Belgi� ik heb geen bericht gehad of jullie die bezorgd hebben ordernummer NL 4828847 08-03-2023 Met vriendelijke groet Corry VandenBiggelaar

Snel geleverd veel voldoening

Snel geleverd. Mooie bloemen

goede site

goede site, overzichtelijk en goede communicatie en goed afgeleverd

On time as promised !

On time as promised !

Het is echt een hele vriendelijke man

Het is echt een hele vriendelijke man. Neemt de tijd voor een praatje en goede tips om de bloemen zo lang mogelijk mooi te houden

Top service.

Top service.

Hele mooie bos bloemen

Hele mooie bos bloemen

Fijn dat je op de hoogte wordt gehouden�

Fijn dat je op de hoogte wordt gehouden van de bestelling.

Hullenbergweg 250

1101 BV Amsterdam

Over Euroflorist Nederland B.V.

Euroflorist Nederland B.V. is een toonaangevende bloemenbezorgservice in Nederland en heel Europa. Het bedrijf verbindt mensen met professionele bloemisten om bloemen zowel lokaal als internationaal te versturen. Opgericht in 1982, heeft Euroflorist zich sterk uitgebreid en biedt een gebruiksvriendelijk online platform waarmee zowel particulieren als bedrijven bloemen kunnen versturen voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, jubilea en uitvaarten. Ze werken samen met een uitgebreid netwerk van bloemisten, wat zorgt voor snelle en betrouwbare leveringen. Euroflorist heeft als doel om klanten een kosteneffectieve en innovatieve manier te bieden om bloemen te versturen, en zo wereldwijd vreugde te verspreiden.