Goed hout, aantal slecht gezaagd

Heel tevreden met mijn hele pallet Berken (1.8 kuub). Het contact voorafgaand aan de bestelling, de levering en informatie gedurende het proces, allemaal top geregeld. Hout nog niet kunnen testen, maar alle vertrouwen in. Mijn enige minpuntje is dat een klein deel (totaal ongeveer 1 laag) afschuwelijk slecht gezaagd is. Dat zijn bijna allemaal ook nog eens enorme blokken waar het hout uit elkaar gescheurd lijkt ipv gezaagd. Die blokken hebben keiharde uitstekende stukken/punten en een deel krijg ik onmogelijk in de deuropening van mijn Jacobus 6. Ze zijn te groot voor de klover en de decoupeerzaag waardoor ik die als onbruikbaar over zal houden wat natuurlijk wel zonde is van zo n mooi en toch geen goedkoop hout. Om positief af te sluiten; het hout wat als “verpakking” is gebruikt is fatsoenlijk hout en heb ik helemaal kunnen zagen om te gebruiken als aanmaakhoutjes. Dat zover door wordt gedacht vind ik echt geweldig!

Besteld en al heel gauw binnen gekregen. Goed verpakt en netjes afgeleverd.

Prima verzorgd

Mooie pallet goed gevuld met berkenhout, misschien mailen wanneer afgeleverd wordt, daar ze al voor 8 uur ‘s morgens aanwezig waren. Niet erg, maar had het graag geweten.

Zeer goede service en kwaliteit

Dank voor de levering! Wederom goede kwaliteit en uitstekende service! Vriendelijk en meedenkend! Snelle levering door vriendelijke chauffeur! Tot de volgende levering want ga opzeker weer een pallet bij u bestellen! Vriendelijke groet Rob

Echt een aanrader

Eiken en essen bestelt echt goed droog kunnen veel bedrijven wat van leren en de prijzen zeker ook heel netjes

Kwaliteit en service

Dikke vette 10 goed!! Goed droog hout. Netjes afgeleverd. Top chauffeur heel vriendelijk. Gratis zak aanmaakhout bij. Klantenservice heel vriendelijk!

Goede droge hout blokken

Perfecte en snelle levering, vriendelijke bezorger

De houtblokken zijn goed droog, perfecte snelle levering en een zeer vriendelijke bezorger. Wij zijn zeer tevreden en kopen daar zeer zeker weer het haardhout.

Uitstekend.

Tevreden klant,vriendelijke bezorger. Alles goed geregeld volgens afspraak,snelle levering.

Snel en accuraat

Besteld en snel geleverde

snel, betaalbaar, waar voor je geld

Super geleverd binnen 24 uur. Helaas enkele houtblokken te groot. Moeten gekliefd worden. Bedrijf zeker aan te raden.

Goed hout, snelle levering.

Goed hout en snel geleverd. Prima geregeld.

geweldig

Vandaag mijn pallet berkenhout ontvangen; mooie blokken hout en de lengte is prima; de bezorging ging ook heel vlot; ben er blij mee. Dit bedrijf is aan te bevelen. Tot een volgende keer.

Snelle levering uitstekend hout

Ene dag besteld volgende dag gebracht. Netjes gestapeld hout en een stuk goedkoper dan de concurrent. Hout neergezet waar wij het vroegen . Super

Uitstekende afhandeling, bezorging en kwaliteit hout.

vakkundig en eerlijk advies vooraf en alles volgens afspraak afgehandeld. Mooi schoon en droog hout. Een aanrader.

Mooi,droog en schoon hout.

Weinig los schors aan het hout en geen troep tussen de blokken hout Ziet er goed uit

Redelijk goed .

Goed droog, maar veel grote stukken.

Mooi droog haardhout!

Prima kwaliteit haardhout, mooie afmetingen. Levering en communicatie zoals het hoort.

Goed product

Netjes op plaats gezet Geleverd volgens afspraak

Lekker Droog Hout , goede klantenservice, alles goed !

Klantenservice neemt je serieus en belt snel terug , hout van prima kwaliteit …… zeker hier weer bestellen

Snel maar pallet is uit balans

Bezorging was snel. Zo snel dat de track and trace nog niet in functie was. De pallet zelf is helaas beschadigd en hierdoor sterk naar voren hellend. Hoop dat deze blijft staan totdat we hem leeg kunnen stoken.

Snel geleverd en geweldige service.

snelle levering op de dag die wij hebben aangegeven. Hout zit netjes op een pallet.

schellebroek 102

1813 SE Alkmaar