Snelle reacties

Zeer goed hout.

Goed droog hout

Mooie prijs en top afgeleverd. Hout is ook de perfecte maat en kurk droog

Perfecte afhandeling en bezorging.

Keurige afhandeling, vriendelijke klantenservice, vriendelijke en gedienstige bezorger.

Goede kwaliteit voor een goede prijs

Grote pallet eiken haardhout besteld, vlot geleverd en keurig op de juiste plek geplaatst door de chauffeur. Pallet is netjes gestapeld, vochtpercentage kan ik niet controleren maar het hout brandt prima zonder rook. Ik ga ervan uit dat het hout dus keurig droog is (ziet er ook goed droog uit). De twee zakjes aanmaakhout die ik mee besteld had zijn wat kleiner dan ik had verwacht maar zijn goed gevuld en mooi op korte lengte. Al met al prima hout voor een prima prijs.

Netjes geleverd, goed gestapelde pallet met mooi formaat hout, goede vochtbalans en brand prachtig. Precies zoals omschreven. Enige verbeterpunt; nacht van Woe op Do om 04:30 besteld, ruim voor 16:00 dus, niet de volgende dag in huis. Wel de hele dag thuis gewacht omdat dit beloofd werd. Dit was ook de voornaamste reden bij u te bestellen. Mail gestuurd einde van de dag met de vraag of de bestelling nog komt, tot op heden onbeantwoord, wel een mail met beoordelingsverzoek :). Gaat overal wel eens iets mis, no hard feelings. Al met al dik tevreden

Mark

9 1/2 negen !?!

Prima hout, slechte bezorging

Pallet met 900kg eikenhout besteld. Heel goed hout voor een scherpe prijs. De bezorging was wel heel teleurstellend. Het is zo aan de weg gezet. Ik zou niet thuis zijn geweest en was gebeld. Allemaal smoesjes, geen gemiste oproep, er is ook niet aangebeld. Hierdoor veel extra werk er aan gehad. Eerdere jaren werd het netjes in de schuur afgeleverd. Vervoersbedrijf zou toch moeten weten dat de klant koning is......

Prachtig beukenhout ,alle afspraken nagekomen goed geregeld.

Prachtig beukenhout ,alle afspraken nagekomen goed geregeld. Eerlijke leverancier die belt als er iets wijzigt. Volgende keer zeker weer bij openhaardhoutxl bestellen.

Netjes op tijd geleverd. De chauffeur heeft van te voren contact opgenomen over de levering. Dat is ook positief. En kwaliteit (beuken) hout ook zeer goed. Al met al een tevreden klant.

Zeer mooi openhaardhout

Keurig op tijd geleverd. Mooi formaat berkenhout gekocht. Brand er goed

De ervaring zou 5 sterren zijn geweest als de bezorger de pallet met de smalle kant naar voren over een betegeld pad van 15 meter naar achteren had gebracht. De pallet was daar "te zwak voor", aldus de bezorger.

snelle levering, mooi volgepakte kuubs.

goed! Vriendelijk aan telefoon bij afspraken maken.

Mooi droog hout en alles volgens afspraak geleverd

Goede service. beorger denkt mee bij het plaatsen van de pallet. Hout is mooi droog en direct stookbaar!!

3 pallets besteld met de Halloween actie kwam 1 dag later door dat het uitverkocht was werd netjes gecommuniceerd . Prijzen zeer netjes en kwaliteit van het hout denk de beste kwaliteit wat ik ooit heb gehad oprecht een 10 ga zo door jongens! Wij gebruiken het voor de pizza ovens eerste keer hier maar zeker niet de laatste

…..

bestelling gedaan via internet - en ondanks een email probleem (de track/trace zat in de spamfolder) is alles netjes bezorgd. telefonisch contact was prima !

Goede kwaliteit, goede prijs, snel geleverd

Beste prijs die ik online ben tegen gekomen. Snelle levering, bezorger enorm vriendelijk en hout is droog en brandt goed. Zeker een aanrader. Hadden 2 kuub beukenhout besteld.

Prima service en nette aflevering

Geen klacht. Alleen was een email beloofd met track and trace. Die heb ik niet ontvangen. Groet

Tevreden

Goed droog hout snel geleverd

Goeie prijs en perfect hout

Gemakkelijk website, werd netjes contact opgenomen voor levering. Snel bezorgd. Hout(berken) is goed droog en brand perfect. Ik ben erg blij mee en is zeker een aanrader.

Prima geleverd wat afgesproken.

Weeral top.

Tweede maal dat ik hier bestel.....aanrader!! Het hout is van goede kwaliteit en strak gestapeld. Levering zoals afgesproken. TOP....Zeer tevreden.

Goed hout , onprettige ervaring met bezorging

Het hout is prima. Ben ik blij mee. De bezorging was onprettig. Ik had te maken met een onervaren , sacherijnige chauffeur, met een ondeugdelijk electronische steekkar. Het hout is uiteindelijk niet in mijn tuin terecht gekomen maar op een parkeerplaats. Kostte mij erg veel werk om alles op de juiste plek te krijgen . Eerdere bezorgers ,van een andere firma, konden wel het hout op de juiste plek krijgen . Dus dit is een minpunt.

Op tijd, geweldig prijs en super kwaliteit...

Vriendelijke bezorging, netjes afgeleverd.

perfect!

snel,corrct.